«Καθημερινά» : Η πιο ερωτική μπαλάντα του χειμώνα, ανήκει στο Νίκο Οικονομόπουλο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει καθιερωθεί ως ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς καλλιτέχνες, με τα τραγούδια του να παίζουν ασταμάτητα στα ραδιόφωνα και τα clubs, ήδη από την αρχή της καριέρας του.

Άλλωστε δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που δε θα ακούσεις κάπου μία από τις αμέτρητες επιτυχίες του.

Και κάπως έτσι ο Νίκος Οικονομόπουλος βρίσκεται «Καθημερινά» στη ζωή σου, στο αυτοκίνητό σου, στη δουλειά σου, στο κινητό σου, στα βράδια και τα πρωϊνά σου.

Η ολοκαίνουργια ερωτική μπαλάντα «Καθημερινά», ένα πολύ δύσκολο ερμηνευτικά κομμάτι, που μόνο ο Νίκος θα μπορούσε να τραγουδήσει τόσο συγκλονιστικά, μία νέα μουσική πρόταση,  έρχεται από τη Minos EMIa Universal company και αναμένεται να γίνει η καλύτερη καθημερινή μουσική συντροφιά σου.

Το τραγούδι με τη μουσική “επένδυση” του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της καταξιωμένης Ελένης Γιαννατσούλια συνοδεύεται από ένα συγκλονιστικό και ανατρεπτικό βίντεο κλιπ που κόβει την ανάσα, σε σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, σε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας του, μας υποδέχεται στο Κέντρο Αθηνών, από την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου! Μαζί του είναι οι Josephine Wendel, Αναστάσιος Ράμμος, Otherview, Σιμέλα Χριστοπούλου και Ανδρομάχη Δημητροπούλου.

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://nikosikonomopoulos.lnk.to/Kathimerina

Απολαύστε το!

Ρίξτε μια ματιά
Ο Ανδρόνικος στις «Ρίζες Κεραμεικού»