Με Ελληνικό τελικό η Ελλάδα στη Eurovision 2020;

Κι ενώ ήδη κάποιες χώρες έχουν ανακοινώσει τους υποψήφιους τους για την επερχόμενη διοργάνωση της Ολλανδίας η χώρα μας κράτα κλειστά τα χαρτιά της αναφορικά με τη συμμετοχή μας  στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Και μπορεί μεν η προηγούμενη διοίκηση να “κλείδωσε” εγκαίρως τουλάχιστον τη συμμετοχή μας στην EBU, οι καθυστερήσεις με την αλλαγή της διοίκησης στην ΕΡΤ μπορούν να “μεταφραστούν” ως δικαιολογία που για πολλούς ευσταθεί καθώς γνωρίζουμε όλοι πως λειτουργούμε ως.. Λαός.

Η είδηση είναι ότι η ή διευθύντρια του τμήματος των διεθνών σχέσεων της Δημόσιας τηλεόρασης κα Μαρία Κουφοπούλου η οποία είχε ορισθεί και τη φετινή χρονιά ως” αρχηγός της αποστολής μας” και συνόδευσε μαζί με κλιμάκιο την Κατερίνα Ντούσκα στο Ισραήλ για το “better love” δήλωσε στον ogae Greece πως ήδη οι μηχανές άναψαν και μπορεί να εκκρεμούν οι επίσημες ανακοινώσεις αλλά το σίγουρο είναι πως και εκείνη έχει ξεκινήσει να ασχολείται με τη φετινή χρονιά.

Όπως δήλωσε σε εκπρόσωπο των οργανωμένων eurofans πολλοί δημιουργοί, καλλιτέχνες κλπ έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον – όπως κάθε χρόνο – για το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ στις δηλώσεις της ανέφερε ότι ίσως φέτος η ΕΡΤ ανοίξει τον διαγωνισμό και θελήσει να κάνει “Ελληνικό τελικό” εν αντιθέσει με την ανάθεση που τα τελευταία χρόνια συνηθίζει να επιλέγει, ενώ πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι υπάρχει η σκέψη για να διεξαχθεί αυτός σε 2 φάσεις χωρίς να δώσει επίσημα περισσότερες λεπτομέρειες.

Να σημειώσουμε ότι η πλειονότητα όσων ασχολούνται με τον διαγωνισμό και αναφερόμαστε στους eurofans που στηρίζουν και ακολουθούν τον διαγωνισμό και την ελληνική αποστολή και στο εξωτερικό έχουν πάγιο αίτημα το “άνοιγμα” της επιλογής μιας που θα έχουν μέσα από πολλές επιλογές να επιλέξουν την εκπροσώπηση μας.

Οι eurovisionistas στηρίζουν αυτή τη πρόταση αρκεί να οργανωθεί με τον κατάλληλο τρόπο που ξέρουν ότι η ερτ μπορεί να έχει και να δοθεί η δυνατότητα σε όσους θέλουν αλλά και πραγματικά μπορούν να μπουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης του πολυπόθητου εισιτηρίου για την Ολλανδία.

Μένει να διευκρινιστεί εάν η εκπροσώπηση μας έχει αποσχολήσει και τις δισκογραφίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και εάν η δημόσια τηλεόραση τους έχει απευθύνει τη πρόσκληση ενδιαφέροντος

Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων ευχόμαστε και αυτή τη χρονιά στην ομάδα που θα τρέξει το consept τα καλύτερα για μια αξιόλογη επιλογή η οποία ανεξαρτήτως τελικής κατάταξης στο βαθμολογικό πίνακα- μιας που πλέον όλοι γνωρίζουμε το πως διεξάγεται αυτό το “μουσικό παιχνίδι” περισσότερα από 60 χρόνια – θα προσπαθήσει να βγάλει τη χώρα μας ασπροπρόσωπη και φυσικά θα την βοηθήσουν να ταξιδέψει με τις ευχές όλων των Ελλήνων.

Καλή επιτυχία Ελλάδα μας!!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 − thirteen =

Ρίξτε μια ματιά
«Έλλογο Πάθος» | Mια σειρά έξι συμφωνικών συναυλιών στο Μουσείο Μπενάκη