Το πρώτο άλμπουμ της Summer Walker είναι γεγονός!

Το νέο άλμπουμ της Summer Walker κυκλοφόρησε και το όνομα αυτού είναι “Over it”. Δεκαοκτώ RnB τραγούδια γεμάτα με προβληματισμούς και ανησυχίες, τις οποίες σύμφωνα με τον τίτλο η τραγουδίστρια αφήνει στο παρελθόν . Τι και αν είναι το πρώτο της άλμπουμ, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας δίνουν το παρών, μεταξύ αυτών ο Drake, o 6BLACK, o Usher κ.α.

Τα πρώτα δυο singles του άλμπουμ “Playing games” και “Stretch you out” κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο. Παρότι αντιπροσωπεύουν αρκετά το άλμπουμ, εμείς ξεχωρίζουμε το “Fun Girl” για τον πιο ακουστικό ήχο του (που μας θυμίζει αρκετά τον chill ήχο του CLEAR EP που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο) και το αισθησιακό “Tonight”. Το τραγούδι που τράβηξε την προσοχή των περισσότερων είναι φυσικά το remix του “Girls need love” στο οποίο συμμετέχει ο Drake.

Το άλμπουμ αναμένεται να φτάσει (δικαίως) στην κορυφή του Billboard 200. Όσοι δεν γνωρίζεται την Summer Walker, το Over it είναι μια αρκετά καλή αρχή. Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την Interscope Records και είναι διαθέσιμο σε όλες τις streaming υπηρεσίες.

Ρίξτε μια ματιά
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου μοιραζόμαστε και πάλι ένα «Ξημέρωμα στην Αθήνα» με τον δημοσιογράφο Νίκο Βατόπουλο