Σε 5 χρόνια θα…πάει η Josephine στη Eurovision

Σε….5 χρόνια από σήμερα η Josephine θα….”πάει Eurovision”.

Αυτό δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα πρωινής εκπομπής του Alpha tv  και στο δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο η νεαρή αοιδός που το όνομα της ακούστηκε μεταξύ άλλων για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην επερχόμενη διοργάνωση.

Για την ακρίβεια και για να διατηρήσουμε την σοβαρότητα που μας διακρίνει ως στήλη, το διαδίκτυο ήταν αυτό που έκανε αναφορές στον συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα ενώ ποτέ έως σήμερα η δημόσια τηλεόραση δεν επιβεβαίωσε το παραπάνω καθώς και ότι άλλο “κατευθυνόμενο” ή όχι δημοσίευμα που κυκλοφορεί.

Σε ερώτηση που τέθηκε στη καλλιτέχνιδα δήλωσε τα εξής : “Για να πάω να εκπροσωπήσω τη χώρα μας, νομίζω ότι πρέπει σίγουρα άλλα 5 χρόνια ή 3 να έχω δουλέψει πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Το νέο πουλέν της Panik Records να θυμίσουμε για όσους δεν θυμούνται είχε προσπαθήσει και το 2014 να ταξιδέψει για τον διεθνή διαγωνισμό με το “Dancing Night” του μουσικού παραγωγού και dj Mark Angelo, αφήνοντας όχι και τόσο καλές εντυπώσεις τη βραδιά του Ελληνικού τελικού όταν δεν κατάφερε να “πείσει” το Ελληνικό κοινό και την επιτροπή για να της δώσει το εισιτήριο.

Ένα όνομα λοιπόν μείον στη κούρσα διεκδίκησης για την Ολλανδία, ενώ ήδη έφθασαν οι γιορτές και η ΕΡΤ τηρεί σιγήν ιχθύος…

Οτιδήποτε μυθεύματα κυκλοφορούν σε ιστοσελίδες ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιττόν να σας τονίσουμε ότι δεν εκφράζουν τους Eurovisionistas .

Εμπιστευτείτε τις σωστές πηγές και κρατήστε στην αφάνεια όσους θέλουν να σας αποπροσανατολίσουν διαφημίζοντας συγκεκριμένα ονόματα και κάνοντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να διεκδικούν βραβείο αναξιοπιστίας.

tsaligopoyloy-banner
image upload

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − three =

More Stories
Και η Ρώμη Παπαδέα με τη Demy στη Eurovision;