Προτιμήσεις συναίνεσης

Προτιμήσεις Εξαίρεσης

Χρησιμοποιούμε cookies τρίτων που μας βοηθούν να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας και να παρέχουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που είναι σχετικές με εσάς. Ωστόσο, μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτά τα cookies επιλέγοντας "Μην Πουλάτε ή Μοιράζεστε τα Προσωπικά μου Δεδομένα" και κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Προτιμήσεών μου". Αφού εξαιρεθείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά την επιλογή, αναιρώντας την επιλογή "Μην Πουλάτε ή Μοιράζεστε τα Προσωπικά μου Δεδομένα" και κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Προτιμήσεών μου".

Μην Πουλάτε ή Μοιράζεστε τα Προσωπικά μου Δεδομένα

Οι ρυθμίσεις εξαίρεσής σας για αυτόν τον ιστότοπο έχουν γίνει σεβαστές καθώς εντοπίστηκε σήμα Παγκόσμιου Ελέγχου Απορρήτου από τον περιηγητή σας και, συνεπώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση.

No Result
View All Result
  • Login
Advertisement Banner
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
No Result
View All Result

Camilo: O καλλιτέχνης που κατακτά την Λατινική Αμερική

Μάι 20, 2020
in Video clip, Ξένα video clip, Πολιτισμός
Reading Time: 1 min read
Μοιράσου το στο FacebookΜοιράσου το στο Twitter

Δείτε και αυτό

“Mis Manos” : Το νέο άλμπουμ του Κολομβιανού καλλιτέχνη Camilo

“Mis Manos” : Το νέο άλμπουμ του Κολομβιανού καλλιτέχνη Camilo

Μαρ 8, 2021
Η Shakira συμμετέχει στο official remix του smash hit “Tutu” (You You) των Camilo και Pedro Capo

Η Shakira συμμετέχει στο official remix του smash hit “Tutu” (You You) των Camilo και Pedro Capo

Οκτ 16, 2019
Κάντε share!
         
      

Αυτός είναι ο Camilo και το νέο του single “Favorito” είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Λατινικής Αμερικής.

O Camilo είναι ένας πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής-τραγουδοποιός από το Μεδεγίν της Κολομβίας, από το μέρος που κατάγεται και ο superstar Maluma.

O Camilo έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της κολομβιανής εκδοχής του “X Factor” το 2007. Η μουσική του έχει επιρροές από την λάτιν ποπ και τη reggeaton. Ξεχώρισε κυρίως για το ταλέντο του στη στιχουργική και το τραγούδι, ενώ έχει μοιράσει κομμάτια και σε άλλους καλλιτέχνες της Λατινικής Αμερικής. Μετά την νίκη του στο talent show, κυκλοφόρησε το πρώτο του single “Regalame Tu Corazon”, το οποίο δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία, μέσα από το πρώτο του άλμπουμ με το ίδιο όνομα. Το 2008, συμμετείχε σε  σαπουνόπερες κολομβιανής παραγωγής και στο παιδικό πρόγραμμα “Bichos”. Το 2010 ήρθε το δεύτερο του άλμπουμ “Trafico de Sentimientos” και μετά την κυκλοφορία αυτού του δίσκου αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το τραγούδι. Πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Φλόριντα και να αφιερωθεί στο να γράφει τραγούδια μόνο για άλλους καλλιτέχνες, τα οποία στη συνέχεια έγιναν επιτυχίες στη Λατινική Αμερική, όπως το “Sin Pijama” της Becky G με την Natti Natasha, το “Venevo” της Anitta και το  “Ya No Tiene Novio” των Sebastian Yatra & Mau y Ricky.

Το 2018, ήταν η χρονιά που σηματοδότησε την ολική επαναφορά του στο τραγούδι.  Επέστρεψε ανανεωμένος με μποέμικο στιλ και μουστάκι και έτοιμος να συνεχίσει την δισκογραφική του καριέρα. Έβγαλε μια σειρά από singles, το “Desconocidos” με τους Manuel Turizo και Mau & Ricky (#23 Billboard Latin Pop Airplay Chart), το “No Te Vayas” και το “La Boca”, το οποίο έγινε τριπλά πλατινένιο. Ακολούθησε το “Tutu” με τον Pedro Capo (#2 Latin Pop Airplay chart), το οποίο έγινε remix με τη συμμετοχή της Shakira. Μάλιστα, ο Camilo παρουσίασε μέσα από το Instagram account του και μία ιδιαίτερη version του “Tutu” ηχογραφημένη στην Σαντορίνη. Δείτε την εδώ.

Toν Απρίλιο του 2020, ήρθε το 3ο του άλμπουμ “Por Primera Vez” (#1 Billboard Latin Pop Albums chart, #2 Top Latin Albums), ενώ μέσα στο δίσκο συνυπάρχουν, το “Tutu” και το νέο το hit-single “Favorito”. Η τελευταία του επιτυχία είναι το “Favorito”, είναι μια συναισθηματική μπαλάντα, η οποία γράφτηκε για τη γυναίκα της ζωής του, ενώ βρίσκεται στο πρόσφατο άλμπουμ του Por Primera Vez. To κομμάτι έχει ξεπεράσει τα δύο μήνες κυκλοφορίας έχει ξεπεράσει τα 120 εκατομμύρια views στο YouTube αλλά και πάνω από 74 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Σχετικά με το single αναφέρει ο Camilo: “To ‘Favorito’ είναι το δεύτερο κεφάλαιο στην ιστορία της αγάπης μας. Έπρεπε να ταξιδέψω όλο τον κόσμο αρκετές φορές, να φάω όλων των ειδών τα φαγητά, να μάθω και να αποκτήσω διαφορετικές εμπειρίες για να καταλάβω πως η  Evaluna είναι το αγαπημένο μου. Το τραγούδι μιλάει γι αυτό το πράγμα. Ήθελα να κυκλοφορήσω αυτό το βίντεο τώρα, που είμαστε όλοι στο σπίτι και δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε, γιατί νιώθω πως είναι μία πρόσκληση προς όλους να μας ακολουθήσουν στο πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας.”

Το 2020 δεν είναι μόνο η χρονιά του ως καλλιτέχνης αλλά φόρεσε και βέρα, καθώς δέθηκε με τα δεσμά του γάμου με την τραγουδίστρια, ηθοποιό και youtuber, Evaluna Montaner, την κόρη του Βενεζουλεάνου καλλιτέχνη Rickardo Montaner. Το ζεύγος παντρεύτηκε μετά από 5 χρόνια σχέσης σε μια ρομαντική τελετή στο Μαιάμι. Μάλιστα, το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου του “Por Primera Vez” είναι ντουέτο με την γυναίκα του, ενώ ολόκληρο το άλμπουμ είναι αφιερωμένο σε εκείνη.

Tέλος, το άκρως καλοκαιρινό video clip είναι σε σκηνοθεσία της συζύγου του, Evaluna Montaner και του Christian Saumeth, το οποίο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μήνα του μέλιτος του ζευγαριού στη Γαλλική Πολυνησία.

To “Favorito” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

Απολαύστε το “Favorito”!


Κάντε share!
         
      
Tags: Camilo
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous Post

“Daisies” : Το νέο single της Katy Perry

Next Post

Λίλα Τριάντη – «1 Brosta»: Το viral hit της εντυπωσιακής τραγουδίστριας του «Χ Factor» κυκλοφορεί

Χρήστος Τσαρδάκης

Χρήστος Τσαρδάκης

Με λένε Χρήστο και είμαι καλά. (ενίοτε…). Είμαι τελειομανής Υδροχόος (καταλαβαίνετε!) και είμαι ένας άνθρωπος που κάποια πράγματα προσπαθεί να τα αντιμετωπίζει με χιούμορ. Δεν μπορώ τη δηθενιά, το ψέμα και τους τοξικούς ανθρώπους γύρω μου. Μου αρέσουν τα μακαρόνια σε διάφορες παραλλαγές. Τα μουσικά μου ακούσματα είναι πολλά. Παρακολουθώ ανελλιπώς ελληνικές κωμικές σειρές των 90s και early00s.

Related Posts

O Κώστας Μακεδόνας στην Ταράτσα του Λαμπέτη

O Κώστας Μακεδόνας στην Ταράτσα του Λαμπέτη

Μάι 13, 2025
Ο θρυλικός Δον Ζουάν ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο!  Η προπώληση ξεκίνησε!

Ο θρυλικός Δον Ζουάν ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο! Η προπώληση ξεκίνησε!

Μάι 13, 2025
«Μια ζωή» του Πέτρου Ζούλια : Ο θεατρικός μονόλογος μιας μοδίστρας με τη Νένα Μεντή στο Βασιλικό Θέατρο

«Μια ζωή» του Πέτρου Ζούλια : Ο θεατρικός μονόλογος μιας μοδίστρας με τη Νένα Μεντή στο Βασιλικό Θέατρο

Μάι 13, 2025

Οι παράλληλες δράσεις του 24ου Athens Jazz στην Τεχνόπολη με είσοδο ελεύθερη!

Μάι 13, 2025
Next Post
Λίλα Τριάντη – «1 Brosta»: Το viral hit της εντυπωσιακής τραγουδίστριας του «Χ Factor» κυκλοφορεί

Λίλα Τριάντη - «1 Brosta»: Το viral hit της εντυπωσιακής τραγουδίστριας του «Χ Factor» κυκλοφορεί

No Result
View All Result

Popular.

  • «MasterChef 2025» : Λευτέρης, Παναγιώτης ή Γιώργος;  Ποιος θα αφήσει την ποδιά του στο τέλος της βραδιάς; (Trailer)

    «MasterChef 2025» : Λευτέρης, Παναγιώτης ή Γιώργος; Ποιος θα αφήσει την ποδιά του στο τέλος της βραδιάς; (Trailer)

    402 shares
    Share 161 Tweet 101
  • Πάνος Μιχαλόπουλος και Άρης Μουγκοπέτρος “τραυματίες” στο ΚΑΤ – Η φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο!

    337 shares
    Share 135 Tweet 84
  • Πέννυ Μπαλτατζή: Ανεβαίνει στο πιο ψηλό σημείο της Αθήνας και μας προσκαλεί σε δύο ξεχωριστές βραδιές γεμάτες αυθεντική jazz, λάμψη και συναίσθημα

    335 shares
    Share 134 Tweet 84
  • Οι Arcade μιλούν αποκλειστικά στο MIKROFWNO.GR για τη Eurovision

    1393 shares
    Share 616 Tweet 324
  • Δείτε τη Σοφία Φυρού μετά την προληπτική μαστεκτομή – Το μήνυμά της για κάθε γυναίκα που φοβάται

    329 shares
    Share 132 Tweet 82
  • Δεν θα πιστέψετε πού ξεκίνησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου πριν γίνει ηθοποιός! (vids)

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Όλη η μαγεία της Eurovision στην ΕΡΤ

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • «MasterChef 2025» : Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει απόψε; (Trailer)

    336 shares
    Share 134 Tweet 84
  • Μαρίζα Κωχ: Στηρίζει την Κλαυδία και την «Αστερομάτα» λίγο πριν τη Eurovision στη Βασιλεία

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Η Madonna γράφει (επιτέλους) τη δική της ιστορία – Η σειρά που θα ταρακουνήσει τη showbiz!

    327 shares
    Share 131 Tweet 82

Τελευταίες αναρτήσεις

O Κώστας Μακεδόνας στην Ταράτσα του Λαμπέτη

O Κώστας Μακεδόνας στην Ταράτσα του Λαμπέτη

Μάι 13, 2025
Η Nova και φέτος στο Φεστιβάλ Καννών με special αφιέρωμα “Best of Cannes” 18 ταινιών και ανταποκρίσεις από την Πόλυ Λυκούργου!

Η Nova και φέτος στο Φεστιβάλ Καννών με special αφιέρωμα “Best of Cannes” 18 ταινιών και ανταποκρίσεις από την Πόλυ Λυκούργου!

Μάι 13, 2025
Ο θρυλικός Δον Ζουάν ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο!  Η προπώληση ξεκίνησε!

Ο θρυλικός Δον Ζουάν ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο! Η προπώληση ξεκίνησε!

Μάι 13, 2025

Categories

Επιλογή κατηγορίας
    Facebook Twitter Youtube Instagram

    Τελευταίες αναρτήσεις

    • O Κώστας Μακεδόνας στην Ταράτσα του Λαμπέτη
    • Η Nova και φέτος στο Φεστιβάλ Καννών με special αφιέρωμα “Best of Cannes” 18 ταινιών και ανταποκρίσεις από την Πόλυ Λυκούργου!
    • Ο θρυλικός Δον Ζουάν ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο! Η προπώληση ξεκίνησε!
    • «Μια ζωή» του Πέτρου Ζούλια : Ο θεατρικός μονόλογος μιας μοδίστρας με τη Νένα Μεντή στο Βασιλικό Θέατρο
    • Οι παράλληλες δράσεις του 24ου Athens Jazz στην Τεχνόπολη με είσοδο ελεύθερη!

    Kατηγορίες

    Επιλογή κατηγορίας

      Tags

      ANT1 Christmas Theater Demy Eurovision Lady Gaga Mega Netflix Novasports Stan Survivor Άγριες Μέλισσες Άννα Βίσση Έλενα Παπαρίζου ΑΝΤ1 Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS Αντώνης Ρέμος Γιάννης Κότσιρας Γιάννης Πλούταρχος Γιώργος Θεοφάνους Γιώργος Μαζωνάκης Γιώργος Νταλάρας Γιώργος Σαμπάνης Δέσποινα Βανδή ΕΡΤ Εθνική Λυρική Σκηνή Ελένη Φουρέιρα Ελεωνόρα Ζουγανέλη Η Γη της Ελιάς Ηρώδειο Θέατρο Παλλάς Θέμης Καραμουρατίδης Θεσσαλονίκη Καίτη Γαρμπή Κωνσταντίνος Αργυρός Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Μελίνα Ασλανίδου Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσσα Μποφίλιου Ολυμπιακός Πέτρος Ιακωβίδης Παναθηναϊκος Σάκης Ρουβάς Σασμός Τάμτα Ωδείο Ηρώδου Αττικού

      © 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

      Welcome Back!

      Login to your account below

      Forgotten Password?

      Retrieve your password

      Please enter your username or email address to reset your password.

      Log In
      No Result
      View All Result
      • ΑΡΧΙΚΗ
      • ΝΕΑ
        • Κόσμος
      • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
        • Νέα τραγούδια
          • Ελληνικές κυκλοφορίες
          • Ξένες κυκλοφορίες
          • Official lyric videos
          • Remixes
          • Ost
          • Ορχηστρική μουσική
          • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
          • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
          • Τηλεοπτικά soundtracks
        • Video clip
          • Ελληνικά video clip
          • Ξένα video clip
        • Ατζέντα
          • Θεατρικές παραστάσεις
          • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
          • Χορός
          • Παρουσιάσεις βιβλίων
          • Εκθέσεις – Μουσεία
          • Τέχνες & εικαστικά
          • Μουσικές σκηνές
          • Φεστιβάλ
          • Συναυλίες
          • Νυχτερινά κέντρα
          • Clubs
          • Parties
          • Χορηγός επικοινωνίας
        • Θέατρο
          • Θεατρικά νέα
          • Κριτικές θεάτρου
        • Βιβλίο
          • Κριτικές βιβλίων
          • Προτάσεις βιβλίων
        • Media
          • Δηλώσεις
          • Ελληνικές σειρές
        • Σινεφίλ
          • Κινηματογραφικά νέα
          • Κινηματογραφικές κριτικές
          • Ταινίες προσεχώς!
        • Αφιερώματα
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
      • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
      • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

      © 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.