Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό;
Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης;
Επειδή όλοι μας θέλουμε να φάμε το καλό φαγητό και όχι… να μάθουμε πώς λέγεται, η ΕΡΤ2 φέρνει κάθε Σαββατοκύριακο στο τραπέζι μας τα καλύτερα πιάτα με ΠΟΠ προϊόντα.
Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.
Ο χώρος της εστίασης παραμένει ακόμα σε καραντίνα, αλλά το εστιατόριο της «ΠΟΠ μαγειρικής» κάνει ποδαρικό το Σάββατο 23 Μαΐου 2020 στις 13:15, με τον Νικόλα Σακελλαρίου να μαγειρεύει νόστιμες συνταγές με δύο από τα πιο γνωστά παραδοσιακά ΠΟΠ υλικά: φέτα και σύκα Βραυρώνος-Μαρκόπουλου.
Την Κυριακή 24 Μαΐου 2020 και ώρα 13:15, ο Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει γρήγορες και εύκολες συνταγές με ακόμη δύο γνωστά ΠΟΠ προϊόντα: κρητικό παξιμάδι και κασέρι.
Καλή μας όρεξη!