Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο. Στο «My Greece» η Δέσποινα μας συστήνει κάθε φορά διαφορετικά μέρη, αναδεικνύοντας την ιστορία και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα και γνωρίζει τους ανθρώπους του τόπου.
Συνοδοιπόρος της, ο chef & culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας, που μοιράζεται τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του στην ελληνική κουζίνα, προσθέτοντας τα απαραίτητα «μυρωδικά» στις γευστικές αναζητήσεις της Δέσποινας. Το κάθε ταξίδι τους, μια εμπειρία με συναίσθημα, «μαγικές» εικόνες και εκπλήξεις που καταγράφει ο τηλεοπτικός φακός.
Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, το «My Greece» συνεχίζει το ταξίδι του στο γραφικό Πήλιο. Η Δέσποινα φτάνει στη Ζαγορά, στο μεγαλύτερο και πιο ιστορικό χωριό του Πηλίου. Εκεί, μαζεύει μήλα μαζί με τους ντόπιους παραγωγούς και μαθαίνει την ιστορία του αρχαιότερου εν λειτουργία συνεταιρισμού της χώρας.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μαζί με τη Δέσποινα ένα πεντανόστιμο πιάτο. Μηλόπιτα με crumble κανέλας και πατάτες γκρατινέ με βασιλομανίταρα. Τέλος, η Δέσποινα κάνει ιππασία ακολουθώντας τα βήματα των θρυλικών Κενταύρων που συνέδεσαν το όνομά τους με το βουνό του Πηλίου.
Ένα ακόμα ταξίδι γεμάτο υπέροχα τοπία και μοναδικές γεύσεις, αυτή την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 20:00 στο Open. Το «My Greece» μας ταξιδεύει στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας μας. Aν θέλεις να εξερευνήσεις τα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας, κάθε Κυριακή στις 20:00 είσαι Open.
Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο. Στο «My Greece» η Δέσποινα μας συστήνει κάθε φορά διαφορετικά μέρη, αναδεικνύοντας την ιστορία και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα και γνωρίζει τους ανθρώπους του τόπου.
Συνοδοιπόρος της, ο chef & culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας, που μοιράζεται τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του στην ελληνική κουζίνα, προσθέτοντας τα απαραίτητα «μυρωδικά» στις γευστικές αναζητήσεις της Δέσποινας. Το κάθε ταξίδι τους, μια εμπειρία με συναίσθημα, «μαγικές» εικόνες και εκπλήξεις που καταγράφει ο τηλεοπτικός φακός.
Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, το «My Greece» συνεχίζει το ταξίδι του στο γραφικό Πήλιο. Η Δέσποινα φτάνει στη Ζαγορά, στο μεγαλύτερο και πιο ιστορικό χωριό του Πηλίου. Εκεί, μαζεύει μήλα μαζί με τους ντόπιους παραγωγούς και μαθαίνει την ιστορία του αρχαιότερου εν λειτουργία συνεταιρισμού της χώρας.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μαζί με τη Δέσποινα ένα πεντανόστιμο πιάτο. Μηλόπιτα με crumble κανέλας και πατάτες γκρατινέ με βασιλομανίταρα. Τέλος, η Δέσποινα κάνει ιππασία ακολουθώντας τα βήματα των θρυλικών Κενταύρων που συνέδεσαν το όνομά τους με το βουνό του Πηλίου.
Ένα ακόμα ταξίδι γεμάτο υπέροχα τοπία και μοναδικές γεύσεις, αυτή την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 20:00 στο Open. Το «My Greece» μας ταξιδεύει στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας μας. Aν θέλεις να εξερευνήσεις τα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας, κάθε Κυριακή στις 20:00 είσαι Open.