Προτιμήσεις συναίνεσης

Προτιμήσεις Εξαίρεσης

Χρησιμοποιούμε cookies τρίτων που μας βοηθούν να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας και να παρέχουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που είναι σχετικές με εσάς. Ωστόσο, μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτά τα cookies επιλέγοντας "Μην Πουλάτε ή Μοιράζεστε τα Προσωπικά μου Δεδομένα" και κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Προτιμήσεών μου". Αφού εξαιρεθείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά την επιλογή, αναιρώντας την επιλογή "Μην Πουλάτε ή Μοιράζεστε τα Προσωπικά μου Δεδομένα" και κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Προτιμήσεών μου".

Μην Πουλάτε ή Μοιράζεστε τα Προσωπικά μου Δεδομένα

Οι ρυθμίσεις εξαίρεσής σας για αυτόν τον ιστότοπο έχουν γίνει σεβαστές καθώς εντοπίστηκε σήμα Παγκόσμιου Ελέγχου Απορρήτου από τον περιηγητή σας και, συνεπώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση.

No Result
View All Result
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
No Result
View All Result

Battle of the Couples: Αυτά είναι τα πρώτα πέντε ζευγάρια (vid)

by MikrofwnoTEAM
Φεβ 15, 2021
in Media, Επικαιρότητα
Reading Time: 1 min read
Μοιράσου το στο FacebookΜοιράσου το στο Twitter

Δείτε και αυτό

«Battle of the Couples» : Όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε για το νέο reality του Alpha (vid)

To Battle of the Couples από το Α ως το Ω (vid)

Φεβ 22, 2021
To “Battle of the Couples” κάνει πρεμιέρα στον Alpha

To “Battle of the Couples” κάνει πρεμιέρα στον Alpha

Φεβ 12, 2021
Το δεύτερο ζευγάρι του Battle of the Couples κάνει “Pop Up”! (vid)

Το δεύτερο ζευγάρι του Battle of the Couples κάνει “Pop Up”! (vid)

Ιαν 22, 2021
Κάντε share!
         
      

Έρωτας, γέλιο, ανταγωνισμός αδρεναλίνη, ένταση: το Battle of the Couples έρχεται στον Alpha την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στις 21.00 και τα έχει όλα.

Μπορεί το νέο reality του ALPHA να λέγεται Battle of the Couples αλλά η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμή του! Λίγο πριν την πρεμιέρα, πέντε ζευγάρια του Battle of the Couples μας αποκαλύπτονται. Έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά κι εκτός Ελλάδος, και θα βάλουν την αγάπη τους πάνω από κάθε δοκιμασία ώστε να νικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και να γίνουν το ζευγάρι της χρονιάς!

Δείτε τα 5 πρώτα ζευγάρια:

Η Άντζελα και ο Ριχάρδος ένοιωσαν μοιραία έλξη ο ένας για τον άλλο από το πρώτο κιόλας ραντεβού στο Λευκό Πύργο, πριν 3 χρόνια. Παρόλο που όπως παραδέχονται οι συνθήκες τότε δεν ήταν ιδανικές. Με όνειρο να γίνει παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής μόδας, ο Ριχάρδος βρήκε τη μούσα του στο πρόσωπο της Άντζελας που είναι personal trainer. Και μπορεί να της έχει μεγάλη αδυναμία και να μην της χαλάει χατίρι, ωστόσο φαίνεται ότι ο Ριχάρδος έχει το πάνω χέρι στις επιλογές του ζευγαριού: από το τι θα φορέσει η Άντζελα μέχρι το που θα πάνε για διασκέδαση, ακόμη και για τις επαγγελματικές τους επιλογές. Η σχέση τους έχει πάθος, ένταση, ζήλεια και λίγη γκρίνια. Όμως αγαπιούνται με πάθος κι έχουν σκοπό να βγουν νικητές από το Battle of the Couples ώστε με τα χρήματα που θα κερδίσουν να ανοίξουν μία μπουτίκ με ιδιαίτερα ρούχα με την υπογραφή του Ριχάρδου και ένα χώρο όπου η Άντζελα θα διδάσκει πιλάτες. Έτσι δεν θα χρειαστεί να φύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη.

Η Στέφανι & ο Πάνος από την Κύπρο, ταξιδεύουν την αγάπη τους σε κάθε γωνιά της γης. Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους για να γίνουν travel bloggers και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από τα ταξίδια τους στον κόσμο. Είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερα χρόνια. Γνωρίστηκαν σε μία συναυλία και ο έρωτας ήταν ακαριαίος, ενώ η πρόταση γάμου του Πάνου στη Στέφανι δεν άργησε να έρθει, με όλα τα ρομαντικά στοιχεία: ηλιοβασίλεμα σε μία μαγευτική παραλία και τον Πάνο γονατιστό να έχει γράψει με πέτρες στην άμμο, «Με παντρεύεσαι;» Η Στέφανι κουβαλούσε στο σακίδιο πλάτης το δακτυλίδι του αρραβώνα για ημέρες, χωρίς να ξέρει τίποτα! Το ζευγάρι θέλει με το έπαθλο του Battle of the Couples να κάνουν το γάμο τους στο Μπαλί και να αποκτήσουν ένα σπίτι εκεί!

Η Καίτη και ο Γιώργος μοιράζονται την αγάπη τους για το χορό. Άλλωστε γνωρίστηκαν στη σχολή χορού του Γιώργου- ο Γιώργος είχε συμμετάσχει σε πολύ γνωστό τηλεοπτικό show ως χορογράφος – όταν η Καίτη-που είναι make up artist ξεκίνησε μαθήματα μαζί με την αδελφή της. Η χημεία τους μετράει 8 χρόνια από τότε που ένα περιστατικό έδωσε στον Γιώργο την ευκαιρία να κάνει το πρώτο βήμα: σ’ ένα σόου της σχολής, όταν ο Γιώργος επέστρεψε στο καμαρίνι του για να αλλάξει για το επόμενο χορευτικό, έπεσε πάνω στην Καίτη που ήταν γυμνή κι άλλαζε ρούχα. Η αμήχανη στιγμή που ακολούθησε τους έφερε κοντά και από τότε είναι αχώριστοι. Το δυνατό τους όπλο είναι η συνεργασία τους και το ζευγάρι είναι μαζί στα καλά και τα άσχημα και έτοιμο να «χορέψει στο ταψί» τα ζευγάρια του Battle of the Couples, ώστε να αναδειχθεί ζευγάρι της χρονιάς και να μπορέσει να αγοράσει το δικό του σπίτι που θα στεγάσει την ευτυχία του. Λόγω του ότι ο Γιώργος είναι μικρότερος από την Καίτη, δηλώνει ότι περιμένει πρόταση γάμου από εκείνη.

Η Εβελίνα και ο Γιώργος έρχονται από την Κρήτη και είναι μαζί μόνο 8 μήνες. Ως γνήσιος Κρητικός από τ’ Ανώγεια, ο Γιώργος είναι παλικάρι και από το πρώτο κιόλας ραντεβού ξεκαθάρισε στην Εβελίνα ότι θέλει σοβαρή σχέση. Είναι φιλόλογος, χορεύει πεντοζάλη και του αρέσει να κάνει εκπλήξεις, όπως η συμμετοχή του ζευγαριού στο Battle of the Couples για την οποία η Εβελίνα έμαθε λίγες ώρες πριν φύγουν από το νησί! Του αρέσει που εκείνη τον φροντίζει και τον περιποιέται ενώ θα έχει τα μάτια του ανοιχτά για να υπερασπιστεί την τιμή της αν χρειαστεί. Η Εβελίνα που είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα, ενθουσιάστηκε με αυτή την έκπληξη και το ζευγάρι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο που θα τους βοηθήσει να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά και να πάνε ένα ταξίδι μαζί στην Ιταλία.

Η Ελένη και ο Γιώργος δηλώνουν περήφανοι νησιώτες από τα Κουφονήσια. Ο Γιώργος είναι ψαράς τον χειμώνα και τα καλοκαίρια εργάζεται στην εστίαση, έριξε δίχτυα και βρήκε τη «ζαργάνα» του όπως αποκαλεί την Ελένη, που παράτησε την Αθήνα για να ζήσει μαζί του στο νησί. Εκείνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη σχέση τους που μετράει δύο χρόνια, ενώ το χιούμορ του Γιώργου είναι πηγή δύναμης και οι μπούκλες του η αδυναμία της Ελένης. Μαζί θέλουν να γίνουν η ψυχή του Battle of the Couples και να βγουν νικητές ώστε να ανοίξουν τη δική τους ψαροταβέρνα στο νησί αλλά και να παντρευτούν! Ο Γιώργος λατρεύει τα πάντα πάνω στην Ελένη. Από τα μαλλάκια της μέχρι τα δαχτυλάκια της.

12 ζευγάρια θα δοκιμαστούν σε κάθε είδους πρόκληση. Θα υπερβούν τους εαυτούς τους. Θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους.

Θα κάνουν τα πάντα γιατί στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ και να αναδειχθεί το «ζευγάρι της χρονιάς».

Battle of the Couples, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και τη Σάσα Σταμάτη – Πρεμιέρα την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 21.00, στον Alpha.


Κάντε share!
         
      
Tags: Battle of the Couples
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous Post

Πρεμιέρα για το «My Greece» με τη Δέσποινα Βανδή

Next Post

Larry Flynt: Η ζωή ενός ελεύθερου και ωμού υπέρμαχου της πορνοβιομηχανίας

MikrofwnoTEAM

MikrofwnoTEAM

Related Posts

Η ΕΡΤ τίμησε την Κλαυδία και την ελληνική αποστολή για την Eurovision 2025

Η ΕΡΤ τίμησε την Κλαυδία και την ελληνική αποστολή για την Eurovision 2025

Μάι 22, 2025
«MasterChef 2025» : Ο περιβόητος «Τοίχος» επιστρέφει και όλα απόψε παίζονται διαφορετικά (Trailer)

«MasterChef 2025» : Ο περιβόητος «Τοίχος» επιστρέφει και όλα απόψε παίζονται διαφορετικά (Trailer)

Μάι 22, 2025
Ο Αλεξάντερ Λούντβιγκ των Vikings “ερωτεύτηκε” την Ελλάδα στο ταξίδι του μέλιτος (Φωτογραφίες)

Ο Αλεξάντερ Λούντβιγκ των Vikings “ερωτεύτηκε” την Ελλάδα στο ταξίδι του μέλιτος (Φωτογραφίες)

Μάι 22, 2025

Συγκινεί η ανάρτηση της Χαρούλας Αλεξίου για τον θάνατο του Αχιλλέα Θεοφίλου – Το τελευταίο αντίο και η επιθυμία της οικογένειας

Μάι 22, 2025
Next Post

Larry Flynt: Η ζωή ενός ελεύθερου και ωμού υπέρμαχου της πορνοβιομηχανίας

No Result
View All Result

Categories

Επιλογή κατηγορίας
    Facebook Twitter Youtube Instagram

    Τελευταίες αναρτήσεις

    • Μία μαγική μουσική νύχτα στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
    • Rockwave Festival: Η hip-hop νύχτα που δεν ξεχνιέται…
    • O Δήμος Αναστασιάδης παρουσιάζει «5 Νύχτες»
    • Η ΕΡΤ τίμησε την Κλαυδία και την ελληνική αποστολή για την Eurovision 2025
    • Ο Κατακουζηνός επιστρέφει: Ο Χάρης Ρώμας «σπάει» το ίντερνετ 25 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης! (vids)

    Kατηγορίες

    Επιλογή κατηγορίας
      Φεβρουάριος 2021
      Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      1234567
      891011121314
      15161718192021
      22232425262728
      « Ιαν   Μαρ »

      © 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

      Welcome Back!

      Login to your account below

      Forgotten Password?

      Retrieve your password

      Please enter your username or email address to reset your password.

      Log In
      No Result
      View All Result
      • ΑΡΧΙΚΗ
      • ΝΕΑ
        • Κόσμος
      • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
        • Νέα τραγούδια
          • Ελληνικές κυκλοφορίες
          • Ξένες κυκλοφορίες
          • Official lyric videos
          • Remixes
          • Ost
          • Ορχηστρική μουσική
          • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
          • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
          • Τηλεοπτικά soundtracks
        • Video clip
          • Ελληνικά video clip
          • Ξένα video clip
        • Ατζέντα
          • Θεατρικές παραστάσεις
          • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
          • Χορός
          • Παρουσιάσεις βιβλίων
          • Εκθέσεις – Μουσεία
          • Τέχνες & εικαστικά
          • Μουσικές σκηνές
          • Φεστιβάλ
          • Συναυλίες
          • Νυχτερινά κέντρα
          • Clubs
          • Parties
          • Χορηγός επικοινωνίας
        • Θέατρο
          • Θεατρικά νέα
          • Κριτικές θεάτρου
        • Βιβλίο
          • Κριτικές βιβλίων
          • Προτάσεις βιβλίων
        • Media
          • Δηλώσεις
          • Ελληνικές σειρές
        • Σινεφίλ
          • Κινηματογραφικά νέα
          • Κινηματογραφικές κριτικές
          • Ταινίες προσεχώς!
        • Αφιερώματα
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
      • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
      • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

      © 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.