No Result
View All Result
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
No Result
View All Result
Μέτρα

Έξυπνα μέτρα με ψάρεμα,μανικιούρ πεντικιούρ, selftesting στην μύτη και απεύχομαι να μην γίνει σύντομα και στον πρωκτό!

by Φωτεινή Μακρή
Μαρ 22, 2021
in Μόνιμες στήλες, Οι γλωσσοκοπάνες
Reading Time: 1 min read
Μοιράσου το στο FacebookΜοιράσου το στο Twitter

Δείτε και αυτό

Νέα κυβέρνηση: Ποιοι αναλαμβάνουν τα ηνία – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Νέα κυβέρνηση: Ποιοι αναλαμβάνουν τα ηνία – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Μαρ 14, 2025
καλοχειμωνάκιας

Έρχονται οι καλοχειμωνάκηδες αυτή η μάστιγα!

Σεπ 30, 2024
καύσωνας

Έρχεται λέει ο καύσωνας: Γιατί μέχρι τώρα παίζαμε χιονοπόλεμο στις χιονισμένες Άλπεις;

Ιούν 10, 2024
Κάντε share!
         
      

Fast πατατράκ news: Πάνω που ανακοίνωσε η κυβέρνηση τα «έξυπνα μέτρα» βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ  στην αντεπίθεση: Κύριε Μητσοτάκη, σταματήστε να σκέφτεστε τόσο “έξυπνα μέτρα”. Οι πολίτες βρίσκονται στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού με τις “εξυπνάδες” σας μετά από 5,5 μήνες αποτυχημένου λοκντάουν», ανέφερε σε ανακοίνωση του την Παρασκευή.

Συμπέρασμα: Θα πηγαίνουμε για ψάρεμα αφού δεν θα έχουμε τίποτα να κάνουμε και θα αυτοκαρφώνομαστε με  μια έξυπνη βατονέτα που θα βάζουμε εμείς στην μύτη μας ( selftesting). #Ζωάρα

Πιο ειδικά αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ πως η κυβέρνηση το τερμάτισε με τα έξυπνα μέτρα για να τα πάρει πίσω και να υιοθετήσει ακόμη εξυπνότερα.

«Επιτρέπει την επίσκεψη με τα πόδια σε αρχαιολογικό χώρο, αν κάποιος είναι τυχερός και μένει δίπλα, αλλά απαγορεύει να πάρει κάποιος το αμάξι του για να πάει.

Επιτρέπει να διασχίσει κάποιος όλο το λεκανοπέδιο για να πάει για μανικιούρ, αλλά απαγορεύει να πάει στον διπλανό δήμο για περπάτημα σε ένα πάρκο.

Επιτρέπει το ψάρεμα για όποιον μένει παραθαλάσσια, αλλά απαγορεύει να πάει κάποιος με το αμάξι του μία βόλτα στη θάλασσα.

Ξαφνικά ενθαρρύνει τους πολίτες για βόλτες σε εξωτερικούς χώρους γιατί τελικά «δεν κολλάει», ενώ μέχρι προχθές ξυλοφόρτωνε οικογένειες στη Νέα Σμύρνη για τον ίδιο λόγο».

Οι χρήστες στο twitter οργίασαν για άλλη μια φορά με σχόλια: Μπράβο στον PrimeministerGR! Για άλλη μια φορά ανοίγει κομμωτήρια, άφησε έξω την σωματική ευεξία που είναι η πιο ακίνδυνη για όλες τις χώρες εκτός της Ελλάδος. Δεν υπάρχει  ούτε κράτος Δικαίου, ούτε κράτος Λογικής!

  • Ανοίγουν οι εκκλησίες αλλά από δήμο σε δήμο δεν μπορείς να μετακινηθείς Επιτρέπεται το ψάρεμα, αλλά μόνο όσοι τυγχάνει να κατοικούν σε παραθαλάσσιους δήμους Επιτρέπεται η επίσκεψη σε πάρκα, αλλά χωρίς αυτοκίνητο. Δεν είναι ηλίθιοι, είναι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ.
  • #Έξυπνα μέτρα. Αν κατάλαβα καλά παίρνω το ποδήλατο,μπαίνω στο Μετρό, κατεβαίνω Ακρόπολη, κάνω βόλτα, γυρνάω σπίτι, όλα κομπλέ, νόμιμος.
  • Επιτρέπεται το ψάρεμα (αλλά μόνο αν έχεις θάλασσα στον δήμο σου. Επιτρέπεται να πας σε αρχαιολογικό χώρο αλλά μόνο αν έχεις αρχαία στο δήμο σου. Ρε που σας είχαμε κρυμμένους εσάς;; ΠΑΝ #Έξυπνα_μέτρα
  • Βαρέθηκε ο ιός να κυνηγάει τον κόσμο από τις έξι το απόγευμα και ξανά αρχίζει να τον κυνηγάει από τις εννιά και μετά. #Έξυπνα_μέτρα από μια γελοία κυβέρνηση.
  • Δεν έπεσε το Instagram… Αναβάθμιση κάνει για να υποδεχθεί τα νέα σας μαλλιά μετά το άνοιγμα των κομμωτηρίων!!! #Έξυπνα_μέτρα

Αυτά τα ολίγα παίδες. Τα λέμε πάλι εδώ την επόμενη Δευτέρα με τα καλύτερα τρολάκια της επικαιρότητας!

  • Εάν θέλεις να διαβάσεις προηγούμενα άρθρα μου τότε μπορείς να κάνεις κλικ εδώ. 
  • Αν πάλι θέλεις να με βρεις στο Facebook και να με ακολουθήσεις τότε αυτό σημαίνει πως τα τραβάει ο οργανισμός σου και καλά να πάθεις κλικ εδώ.
  • Εικονογράφηση  Φωτεινή Μακρή.

Κάντε share!
         
      
Tags: SelftestingΈξυπνα μέτρακυβέρνησηΣάτιρα της επικαιρότηταςΦωτεινή Μακρή
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous Post

«Το δικό μας σκοτάδι» : Το νέο τραγούδι της Γεωργίας Νταγάκη

Next Post

Στο «Shopping Star» αυτής της εβδομάδας: Με θέμα “Punk rock με αρβυλάκια” (vid)

Φωτεινή Μακρή

Φωτεινή Μακρή

Έχει σπουδάσει Πληροφορική .Παρακολούθησε το σεμινάριο «Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας – FinTech – Πληροφορική και Οικονομία» από τον Δρ. Σπύρο Φουντούκη στο City Unity College. Είναι κειμενογράφος στο www.maxmag.gr, στο www.mikrofwno.gr και freelancer παραμυθογράφος. Είχε επιλεγεί από τον Μάρκο Σαριμανώλη και πρόεδρο των Ελλήνων Λογοτεχνών για να συνεργαστεί μαζί του στο site •www.grafomichani.com. Εκεί ως επί το πλείστον σατίριζε την πολιτική επικαιρότητα. Μεταξύ άλλων, από τον Σεπτέμβριο του 2017 συμμετέχει ενεργά στον τομέα της αρθρογραφίας στα εξής site: •www.grafomichani.com, •www.creteonair.eu,•www.enfo.gr, •www.maxmag.gr. Επιπλέον, έχει δική της σατιρική στήλη, με το όνομα «Οι γλωσσοκοπάνες» με 177 άρθρα την οποία εικονογραφεί, στο •www.mikrofwno.gr. Από τον Αύγουστο του 2018 δημιουργεί τα «Daily Madness Stories», εικονογραφημένες, μικρές ιστορίες καθημερινής τρέλας, ενώ από το φθινόπωρο του 2020 ένα όνειρο της πήρε σάρκα και οστά, καθώς άρχισε να γράφει παιδικά παραμύθια για λογαριασμό του www.beastypress.com. Έτσι έγραψε το «Δεν ζεις χωρίς αγάπη» το 2020 και το 2021 το παραμύθι «Ο Bullys ήταν μπούλης». Τα δύο παραμύθια εντάσονται στο Giving Sight the Project και αφορούν το bullying. Τον Σεπτέμβριο του 2022 ξεκίνησε να παρακολουθεί Δημιουργική Γραφή στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει κάνει σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής με την Δημοσιογράφο ραδιοφωνική παραγωγό, εκπαιδεύτρια Λία Λάππα. Tον Οκτώβριο του 2022 έγινε μέλος της Ένωσης Ελλήνων Σεναριογράφων Ε.Σ.Ε www.senariografoi.gr. Τον Φεβρουάριο του 2023 παρακολούθησε ειδικό σεμινάριο στην Πληροφορική στο MEDITERRANEAN COLLEGE Αθηνών με τίτλο: «Νέες Τεχνολογίες, Ασφάλεια, Άμυνα και Κυβερνοτρομοκρατία»θέματα ασφαλείας ψηφιακών συστημάτων και υποδομών 5g.Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ)-θέματα κυβερνοασφάλειας και κυβερνοτρομοκρατίας.

Related Posts

Η ΕΡΤ τίμησε την Κλαυδία και την ελληνική αποστολή για την Eurovision 2025

Η ΕΡΤ τίμησε την Κλαυδία και την ελληνική αποστολή για την Eurovision 2025

Μάι 22, 2025
Eurovision 2025: Θερμή υποδοχή για την Klavdia και την ελληνική αποστολή κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» (Φωτογραφίες)

Eurovision 2025: Θερμή υποδοχή για την Klavdia και την ελληνική αποστολή κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» (Φωτογραφίες)

Μάι 19, 2025
Eurovision 2025: Η Αυστρία θριαμβεύει στη Βασιλεία με τον JJ και το “Wasted Love”  – Η Ελλάδα συγκινεί με την Klavdia και το “Αστερομάτα”

Eurovision 2025: Η Αυστρία θριαμβεύει στη Βασιλεία με τον JJ και το “Wasted Love” – Η Ελλάδα συγκινεί με την Klavdia και το “Αστερομάτα”

Μάι 18, 2025

Eurovision 2025: Η Ελλάδα απογειώνεται με το μήνυμα στήριξης του Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς!

Μάι 17, 2025
Next Post
Στο «Shopping Star» αυτής της εβδομάδας: Με θέμα “Punk rock με αρβυλάκια” (vid)

Στο «Shopping Star» αυτής της εβδομάδας: Με θέμα “Punk rock με αρβυλάκια” (vid)

No Result
View All Result

Categories

Facebook Twitter Youtube Instagram

Τελευταίες αναρτήσεις

  • Activision: αποκαλύπτει το teaser του Call of Duty: Black Ops 7
  • Σταύρος Σαλαμπασόπουλος: «Call Me Superhero» – Ο ύμνος στους αόρατους ήρωες της καθημερινότητας
  • Sabrina Carpenter: επιστρέφει με το νέο άλμπουμ «Man’s Best Friend» τον Αύγουστο
  • Patrick Schwarzenegger: φαβορί για τον ρόλο του Patrick Bateman στη νέα ταινία American Psycho από τον Luca Guadagnino
  • Έφη Πίκουλα: Το άλμπουμ-φόρος τιμής για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που ετοιμάζει

Kατηγορίες

Μάρτιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
« Φεβ   Απρ »

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.