Aυτό το Σάββατο 29 Μαΐου στις 18:30, στο Star.
To Σάββατο 29 Μαΐου στις 18:20 στο “Cook Beef“, ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, προτείνουν ωραίες συνταγές, ιδέες, tips και συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τις πιο πρωτότυπες μαγειρικές κόντρες!
Τι δεν μπορεί να λείπει από μια βραδιά ποδοσφαίρου; Η καλή παρέα και η πίτσα φυσικά! Οι chefs του Cook Beef φροντίζουν και για τα δύο! Στην παρέα τους καλεσμένη η Μαρία Ζαφειράτου, καταξιωμένη δημοσιογράφος, που αγαπά τόσο τον αθλητισμό όσο και το φαγητό. Και κάπως έτσι οι chefs μαθαίνουν «μπαλίτσα» ενώ δείχνουν στην εκλεκτή καλεσμένη τους πώς να φτιάξει την τέλεια σπιτική πίτσα.
Ωραίες οι πίτσες για ένα εύκολο φαγητό για την παρέα αλλά ο Νίκος ξέρει ότι ένα νόστιμο κυρίως πιάτο είναι το Α και το Ω, γι’ αυτό φτιάχνει τη συνταγή, που θα απογειώσει τον πιο δημοφιλή μεζέ της μεσογειακής κουζίνας, τη φάβα με το ψητό χταπόδι.
Η φάβα μπορεί να είναι ιδανικός συνδυασμός με το χταπόδι αλλά δεν είναι όλοι οι συνδυασμοί επιτυχημένοι. Οι chefs έρχονται αντιμέτωποι με τους πιο περίεργους συνδυασμούς γεύσεων… θα είναι πετυχημένοι;
Μα, αυγό με σοκολάτα; Ποιος το σκέφτηκε; Εσύ θα δοκίμαζες κάποιον από τους συνδυασμούς αυτούς; Αν το στομάχι σου δεν είναι στη θέση του -και μόνο στην εικόνα ότι δοκίμασαν αυτούς τους συνδυασμούς- ο Σταύρος με τον Σάββα αναλαμβάνουν να επαναφέρουν τις αισθήσεις σου με σπιτικό παγωτό, που θα γλείφεις τα δάχτυλα σου. Και χωρίς παγωτομηχανή, εννοείται!
Αλλά επειδή δεν μπορείς να γίνεις expert αν πρώτα δεν μάθεις τα βασικά, οι τρόποι φιλεταρίσματος, που σου δείχνουν οι chefs, θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.
Και αφού τα κατάφεραν τόσο καλά στη συνεργασία ο Σάββας με τον Σταύρο, ήρθε η ώρα για ένα beef μεταξύ τους. Ο Σάββας μαγειρεύει εύκολα, γρήγορα και νόστιμα αλλά μήπως ο Σταύρος, νικητής του προηγούμενου beef, καταφέρει να φτιάξει και να μαγειρέψει πρώτος τα λουκάνικα; Μια γραμμή τερματισμού, μεγάλη ταχύτητα και αντοχή συνθέτουν αυτό το μαγειρικό beef!
Δείτε το τρέιλερ: