Aυτό το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 18:30, στο Star.
To Σάββατο 5 Ιουνίου στις 18:20 στο “CookBeef“, ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, υποδέχονται το καλοκαίρι και προτείνουν ωραίες συνταγές, ιδέες, tips και συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τις πιο πρωτότυπες μαγειρικές κόντρες!
Μετά την καραντίνα, έρχεται το hangover; Ποιο είναι το ιδανικό πρωινό για να τη βγάλεις «καθαρή» την επόμενη μέρα; Οι chefs έχουν τις απαντήσεις και φυσικά τις συνταγές της επιτυχίας!
Αφού συνήλθε το στομάχι από τη χθεσινή κραιπάλη, ένα ribeye, για κυρίως, είναι ότι πρέπει. Πώς να το μαγειρέψεις όμως; Άλλος το θέλει rare, άλλος medium και άλλος welldone! Αν οι βαθμοί ψησίματος δεν σου λένε κάτι, ο Μάνος με τον Σταύρο αναλαμβάνουν να σου δείξουν και τους τρεις τρόπους, ώστε να τους έχεις όλους ικανοποιημένους.
Kαι αν θες να φτιάξεις μαζί και μια σαλάτα για συνοδευτικό, πρόσεχε μην τα κάνεις… σαλάτα, όπως οι chefs στην εκδρομή, που πήγαν.
Επιστρέφοντας στο σπίτι, ο Σάββας και ο Νίκος, αλλά ειδικά ο Σάββας, έχουν ανάγκη να γλυκαθούν και αποφασίζουν να φτιάξουν ένα προφιτερόλ για όλους. Ένα προφιτερόλ, που θες και να το μάθεις και να το φας!
Aν περισσέψει κάτι μπορείς να το αποθηκεύσεις και στο ψυγείο, όπως τους εύκολους ζωμούς, που σου παρουσιάζουν οι chefs, για να μη χάνεις χρόνο στην κουζίνα.
Το σημερινό beef έχει όνομα, είναι η μάχη της γκοργκοντζόλα! Μια μάχη ανάμεσα στον Χρήστο και τον Σταύρο, που έχει σημειώσει δύο συνεχόμενες νίκες, με έναν αδιαπραγμάτευτο κανόνα, μπόλικη γκοργκοντζόλα και άφθονο γέλιο! Ποιος θα καταφέρει τελικά να καθίσει στην καρέκλα της νίκης;
Δείτε το τρέιλερ:
Aυτό το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 18:30, στο Star.
To Σάββατο 5 Ιουνίου στις 18:20 στο “CookBeef“, ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, υποδέχονται το καλοκαίρι και προτείνουν ωραίες συνταγές, ιδέες, tips και συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τις πιο πρωτότυπες μαγειρικές κόντρες!
Μετά την καραντίνα, έρχεται το hangover; Ποιο είναι το ιδανικό πρωινό για να τη βγάλεις «καθαρή» την επόμενη μέρα; Οι chefs έχουν τις απαντήσεις και φυσικά τις συνταγές της επιτυχίας!
Αφού συνήλθε το στομάχι από τη χθεσινή κραιπάλη, ένα ribeye, για κυρίως, είναι ότι πρέπει. Πώς να το μαγειρέψεις όμως; Άλλος το θέλει rare, άλλος medium και άλλος welldone! Αν οι βαθμοί ψησίματος δεν σου λένε κάτι, ο Μάνος με τον Σταύρο αναλαμβάνουν να σου δείξουν και τους τρεις τρόπους, ώστε να τους έχεις όλους ικανοποιημένους.
Kαι αν θες να φτιάξεις μαζί και μια σαλάτα για συνοδευτικό, πρόσεχε μην τα κάνεις… σαλάτα, όπως οι chefs στην εκδρομή, που πήγαν.
Επιστρέφοντας στο σπίτι, ο Σάββας και ο Νίκος, αλλά ειδικά ο Σάββας, έχουν ανάγκη να γλυκαθούν και αποφασίζουν να φτιάξουν ένα προφιτερόλ για όλους. Ένα προφιτερόλ, που θες και να το μάθεις και να το φας!
Aν περισσέψει κάτι μπορείς να το αποθηκεύσεις και στο ψυγείο, όπως τους εύκολους ζωμούς, που σου παρουσιάζουν οι chefs, για να μη χάνεις χρόνο στην κουζίνα.
Το σημερινό beef έχει όνομα, είναι η μάχη της γκοργκοντζόλα! Μια μάχη ανάμεσα στον Χρήστο και τον Σταύρο, που έχει σημειώσει δύο συνεχόμενες νίκες, με έναν αδιαπραγμάτευτο κανόνα, μπόλικη γκοργκοντζόλα και άφθονο γέλιο! Ποιος θα καταφέρει τελικά να καθίσει στην καρέκλα της νίκης;
Δείτε το τρέιλερ: