Ο Γιώργος Νταλάρας σηκώνει την αυλαία του φεστιβάλ την Τετάρτη 23 Ιουνίου με το «Περπάτησα όλη τη γη..».
Ένα νέο φεστιβάλ μας καλεί να κάνουμε το γύρο του κόσμου με ελληνικά τραγούδια. Καταξιωμένοι ερμηνευτές και δημιουργοί του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, συμμετέχουν σε μία σειρά συναυλιών στο CT Garden Festival, που αντλούν τα θέματα και το υλικό τους από τα πιο ταξιδιάρικα ελληνικά τραγούδια. Κι από κοντά ορχήστρες, συγκροτήματα και κορυφαίοι σολίστες. Στο CT Garden Festival του Christmas Theater συναυλιακά γεγονότα θα μας ταξιδέψουν με ελληνικά τραγούδια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και σε όλο τον κόσμο από τις 23 Ιουνίου έως τις 23 Ιουλίου 2021.
Πρόγραμμα συναυλιών:
«Περπάτησα όλη τη γη..» | Γιώργος Νταλάρας
Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021
Μαζί του η Βιολέτα Ίκαρη και η Ασπασία Στρατηγού
Ο Γιώργος Νταλάρας από το 1981 ταξιδεύει σ’ όλο τον κόσμο το ελληνικό τραγούδι. Τιμά το θεματικό φεστιβάλ, σηκώνοντας την αυλαία του την Τετάρτη 23 Ιουνίου. Μας καλεί να «περπατήσουμε» μαζί του σ’ όλη τη γη, με πολύχρωμα, ταξιδιάρικα τραγούδια.
«Απ’ τα Εξάρχεια ως το Πεκίνο» | Χρήστος Θηβαιος
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται στο CT Garden Festival την Παρασκευή 25 Ιουνίου για να µας ταξιδέψει από τα Εξάρχεια έως την πρωτεύουσα της Κίνας. Με ταξιδιάρικα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και πολλά άλλα που άφησαν τα δικά τους ανεξίτηλα ίχνη. Τραγούδια των: Νικόλα Άσιµου, Παύλου Σιδηρόπουλου, Αρλέτας αλλά και Θάνου Μικρούτσικου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα κ.ά.
Ενδεικτικά κάποια τραγούδια από το πρόγραμμα της συναυλίας: «Ο Άµλετ της Σελήνης», «Σιδερένιο νησί», «Ο λύχνος του Αλαδδίνου», «Δεν είμαι άλλος», το νέο του τραγούδι «Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις» και πολλά άλλα. Μαζί του στο πιάνο ο Μάξιµος Δράκος, στα πνευστά ο Θύμιος Παπαδόπουλος και στα τύμπανα ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος.
Ο τίτλος της συναυλίας χρωστά στο Γιάννη Πανουτσόπουλο και το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και προέρχεται από το άλμπουμ «Παράθυρα που κούρασε η θέα» (1995). Η συναυλία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αγαπημένου µας φίλου, συνθέτη και ερμηνευτή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Σχεδιασμός Ήχου: Γιώργος Κορρές
Χρήστος Θηβαίος: φωνή, κιθάρες
Μάξιµος Δράκος: πιάνο
Καλλίστρατος Δρακόπουλος: τύμπανα
Θύμιος Παπαδόπουλος: πνευστά
«Κατάρτι κι ατµός» | Βασίλης Λέκκας
Σάββατο 26 Ιουνίου 2021
Ο Βασίλης Λέκκας έρχεται στο CT Garden Festival το Σάββατο 26 Ιουνίου έχοντας στις αποσκευές του αποκλειστικά και µόνο τραγούδια από τη δισκογραφία του, από τις πλέον ταξιδιάρικες.
Στα ταξιδιάρικα τραγούδια του Βασίλη Λέκκα μια γυναίκα απ’ την Περσία βρίσκει μες τη φαντασία ένα κόκκινο σημάδι. Μια άλλη γυναίκα απ’ τη Σαγκάη θα ντυθεί άντρας για να πάει να δουλέψει στο Πεκίνο µα τελικά θα καταλήξει στον Ρήνο. Σ’ αυτό τ’ ατέλειωτο ταξίδι θα βρεθούμε σε κάστρα ψηλά, στη αγορά των Χανίων αλλά κι εκεί που χτίζουν φωλιά αλλόκοτα πουλιά στου ήλιου τα σκαλιά
Με την Ελλάδα καραβοκύρη θα βρεθούμε στο Μαρόκο και στ’ Αλγέρι. Στο «πέρασμά» µας από την αφρικανική ήπειρο θ’ αναζητήσουμε ένα μάγο που πετά, για να µας πει τα μελλούμενα. Κι αφού περιπλανηθούμε μαζί µε το Βασίλη Λέκκα σ’ όλη την υδρόγειο, στο τέλος θα µας πει την ιστορία ενός νεαρού πρίγκιπα, της ανατολής, απόγονου του Σεβάχ του θαλασσινού, που νόμισε ότι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.
Βασίλης Λέκκας: φωνή
Τάσος Ζαφειρίου: κιθάρες
Σπήλιος Ζευκιλής: κιθάρες
Νίκος Σπάθας: κιθάρες
«Έλα παπόρ – έλα παπόρ» | Ματθαίος Τσαχουρίδης
Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021
Αφηγητής: Ιωάννης Παπαζήσης
Κείµενα: Μιχάλης Κουµπιός
Φιλική συμμετοχή: Τάκης Βαμβακίδης, Ελληνικό Σωματείο «Οι Μωμόγεροι» και ο μικρός Παναγιώτης Κουλαξουζίδης
Γεώργιος Κορτσινίδης: ποντιακό νταούλι
Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει την ποντιακή λύρα, σ’ ένα παλλόμενο οργανισμό. Πρώτος δάσκαλος, ο παππούς του, από τα 9 του χρόνια. Σπούδασε μουσική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Goldsmiths, µε μεταπτυχιακό στην Εθνομουσικολογία και διδακτορικό στη Μουσική Πρακτική. Το 2005 του απονεμήθηκε το πρώτο Βραβείο του Ιδρύματος Τεχνών Βρετανίας, από το Brian Eno, ως ο καλύτερος ερμηνευτής παραδοσιακού οργάνου στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης έρχεται στο CT Garden Festival την Τετάρτη 30 Ιουνίου για ένα μοναδικό ρεσιτάλ που είναι ταυτόχρονα κι ένα αφιέρωμα στον «πατριάρχη της ποντιακής λύρας» Γώγο Πετρίδη.
Ο Ματθαίος αναφέρει χαρακτηριστικά στη διδακτορική του διατριβή: «Ο Γώγος Πετρίδης (1917 – 1984) ήταν ίσως ο σημαντικότερος λυράρης της ποντιακής μουσικής παράδοσης. Με την τεχνική παιξίματος της λύρας του, άλλαξε ριζικά τον τρόπο µε τον οποίο παίζεται και εκτελείται η ποντιακή παραδοσιακή μουσική. Ήταν πρωτοπόρος, αυτός που άνοιξε το δρόμο ώστε η ποντιακή λύρα να περάσει από την παράδοση στην εξέλιξη, εκτελώντας ένα μουσικό ρεπερτόριο, που δεν ανήκε στην ποντιακή μουσική, εισάγοντας νέες τεχνικές παιξίματος, δανεισμένες από άλλα μουσικά όργανα. Με αυτόν τον τρόπο, έδωσε ιδιαίτερη αξία στις απεριόριστες μουσικές δυνατότητες της ποντιακής λύρας».
Ας ταξιδέψουμε λοιπόν στη γη του Πόντου. Μια μουσική διαδρομή, µε φωνή και µε δοξάρι, για να νιώσουμε µε τη συμβολή των αφηγήσεων του Ιωάννη Παπαζήση, τι θα πει μυσταγωγία, ελεγειακή γοητεία, μαγνητικός λυρισμός και γνήσια ομορφιά.
«Ο δρόμος» | Χειμερινοί Κολυμβητές
Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, έρχονται στο CT Garden Festival στις 2 Ιουλίου, με διάθεση ταξιδιάρικη.
Κι όπως συνηθίζουν, και αυτή η συναυλία τους, θα… χτιστεί «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού. Κάθε βραδιά για τους Χειμερινούς Κολυμβητές, είναι μια μουσική πρόταση, φτιαγμένη από δεξιοτέχνες μουσικούς, που συνδυάζουν παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και δημιουργούν μια ευδιάθετη και ζεστή ατμόσφαιρα.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές διανύουν την πορεία τους από το 1981, όταν εμφανίστηκαν με τον ομώνυμο δίσκο τους, αλλά και από το 1965 όταν σχηματίστηκε ο αρχικός τους πυρήνας. Το ταξίδι τους στην ελληνική μουσική περιλαμβάνει έως σήμερα τους δίσκους «Χειμερινοί Κολυμβητές», «Από το πάρκο στη Μυροβόλο», «Μ’ αγαπάς;» «Δακοκτόνοι», «Όχι λάθη, πάντα λάθη», «Η μαστοράντζα του Ερντεμπίλ», «Το πέρασμά σου» και «23 κόκκινα φώτα». Τραγούδια που σιγοτραγουδά το κοινό στις συναυλίες τους όπου κι αν έχουν εμφανισθεί από κάθε γωνιά της Ελλάδας μέχρι τη Μασσαλία και την Αδελαΐδα της Αυστραλίας.
Αργύρης Μπακιρτζής: φωνή
Κώστας Βόμβολος: ακορντεόν
Εύη Μάζη: φωνή, φλάουτο.
Μπάμπης Παπαδόπουλος: κιθάρα
Χάρης Παπαδόπουλος: μπουζούκι
Θοδβωρής Ρέλλος: σαξόφωνο
Διονύσιος Ρούσσος: κιθάρα, φωνή
Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσο, φωνή
Μαζί τους φίλοι, τραγουδιστές και μη.
«Στην Ανατολή..» | Γλυκερία – Τακίμ
Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021
Μαζί τους o Γιάννης Νιάρχος
Η Γλυκερία και οι Τακίμ συναντιούνται στον κοινό καλλιτεχνικό τους δρόμο και μας καλούν σ’ ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο από τη μαγεία της Ανατολής, με τραγούδια και οργανικά τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ ιστορικό φάσμα: λόγιες και λαϊκές μουσικές παραδόσεις της κοντινής μας Ανατολής αλλά και ανατολίτικα ηχοχρώματα από το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.
Απ’ τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, η Γλυκερία με τη θερμή κι εκφραστική φωνή της, ταξιδεύει τους Έλληνες στα μονοπάτια της καθ’ ημάς Ανατολής.
Οι Τακίμ, από την ίδρυσή τους το 2001 έως σήμερα, σολίστες που συνδυάζουν τις ακαδημαϊκές γνώσεις τους με τις φλόγες, τις μνήμες και τις καθαρές ρίζες της ελληνικής παράδοσης.
«To µεγάλο ταξίδι» | Χαϊνηδες
Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021
Οι Χαΐνηδες υπόσχονται µια µουσική παράσταση όπου «πεινασµένα άγρια θηρία, παράτολµοι ακροβάτες, σεληνιασµένοι προφήτες, ριψοκίνδυνοι ταξιδευτές, αλλόκοτοι µάγοι, αλογάρηδες τσιγγάνοι, θαλασσοδαρµένοι κουρσάροι και παιγνιδιάρηδες ληστές τεντώνουν στα άκρα το λευκό πανί του χωροχρόνου. Πάνω σε αυτό χορεύει µια σκιά. Η σκιά της αρχέγονης φλόγας της ύπαρξης».
Η µουσική οµάδα Χαΐνηδες αποτελεί ένα ανοιχτό σύνολο, που ανακαλύπτει µουσικούς δρόµους από την Κρήτη ως τη Μικρασία και από την Ανατολή πάλι πίσω στα Βαλκάνια. Ακολουθώντας µουσικά µονοπάτια, οι Χαΐνηδες τολµούν και δηµιουργούν νέες µουσικές και λόγους, που παρουσιάζουν µεστά τον πληθωρικό πόθο της ζωής, την αίσθηση του ωραίου ή του χαµένου. Ο έρωτας και ο θάνατος, οι υπέρτατες δυνάµεις, αποτυπώνονται σε µέτρο και ορίζουν «... όλα όσα είδες και έχεις ποθήσει και όσα ποτέ δε δεις».
Δημήτρης Αποστολάκης: λύρα, φωνή
Μιχάλης Γαλάνης: ντραμς
Δημήτρης Ζαχαριουδάκης: κιθάρα, φωνή
Peter Jaques: κλαρίνο, τροµπέτα, νέι
Μιχάλης Νικόπουλος: λαούτο, µαντολίνο, µπουζούκι
Γιάννης Νόνης: µπάσο
Αγγελική Σύρκου: τραγούδι
«Πάµε γι’ άλλες πολιτείες» | Ελένη Βιτάλη, Νεοκλής Νεοφυτίδης
Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021
Η Ελένη Βιτάλη έρχεται στο CT Garden Festival στις 9 Ιουλίου για ένα ρεσιτάλ τραγουδιού με τον πιανίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη.
Κι οι δυο μαζί, υπόσχονται ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι μίλια μακριά από τα κλισέ και τις τρέχουσες κατευθύνσεις. Πάμε γι’ άλλες πολιτείες λοιπόν… με τραγούδια όπως: «Άιντε και φύγαμε», «Θαλασσογραφία», «Ακρογιαλιές δειλινά», «Καράβια αραγμένα» και πολλά άλλα.
Ελένη Βιτάλη: φωνή
Νεοκλής Νεοφυτίδης: πιάνο
«Μπουένος Άιρες, Νέα Υόρκη, Βοµβάη, Τόκιο και Μπαρµπαριά» | Πάνος Δημητρακόπουλος
Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021
Mε συνταξιδιώτες τους Παντελή Θαλασσινό & Νίκο Ξυδάκη
Ειδική εμφάνιση: Ευανθία Ρεµπούτσικα
Τραγουδούν αλφαβητικά: Καλλιόπη Βέττα, Ζαχαρίας Καρούνης, Αρετή Κετιµέ, Κατερίνα Παπαδοπούλου
Συμμετέχουν τα ενόργανα σύνολα: AMOEBA TRIO, Kanun3, Κalkantza Trio
Μια πρωτότυπη ταξιδιάρικη συναυλία, µε πρωταγωνιστή το κανονάκι και τον αριστοτέχνη σολίστ του οργάνου, Πάνο Δηµητρακόπουλο.
Επτά προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού (Παντελής Θαλασσινός, Νίκος Ξυδάκης, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Καλλιόπη Βέττα, Ζαχαρίας Καρούνης, Αρετή Κετιµέ, Κατερίνα Παπαδοπούλου) αναδεικνύουν την μαγεία και την αρμονία που προσφέρει το κανονάκι, σε µία μουσική διαδρομή που διατρέχει όλες τις εκφάνσεις του ελληνικού τραγουδιού. «Στο Σου-Μιτζού», «Στη Σέριφο ήσουν πουλί», «Τα σμυρναίικα τραγούδια», «Γεια και χαρά σου Βενετιά», «Σεβάχ ο θαλασσινός», «Σφίγγα», «Νείλος», «Ένα τραγούδι απ’ τ’ Αλγέρι», «Αλεξάνδρεια», «Στο Λιβυκό» και όχι µόνο… Παρόν και το Κανονάκι του Διονύση Σαββόπουλου από την «Ρεζέρβα» του 1979. «Τούτος ο κανόνας µε το κανονάκι…»
Ο τίτλος της συναυλίας οφείλεται στον στίχο του Κώστα Βίρβου, ο οποίος όταν κάποτε ρωτήθηκε, ποιο άλλο έγχορδο όργανο του αρέσει εκτός από το μπουζούκι είπε: «Δεν είμαι Μικρασιάτης ούτε Θρακιώτης αλλά µου αρέσει το κανονάκι».
Ο μονόχορδος Κανών µε τον κινητό καβαλάρη του Σάμιου μαθηματικού και φιλόσοφου Πυθαγόρα, εξελίχθηκε στο πολύχορδο όργανο τρίγωνον ή επιγόνειον της Ελληνικής Αρχαιότητας. Αργότερα, το συναντάµε µε την ονομασία ψαλτήριο σε μικρογραφίες και τοιχογραφίες των Ορθόδοξων ναών σε όλη την επικράτεια της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, πάντοτε στα χέρια του βασιλιά Δαυίδ. Στην μεσαιωνική Δύση διαδόθηκε µε συγγενικές ονομασίες (psaltery, canon κ.α.) στις Αραβικές χώρες της Βόρειας Αφρικής, σε Μέση Ανατολή και Τουρκία µε το όνοµα qanoun/kanun και µέσω της θαλασσοκράτειρας Ισπανίας έφτασε στη Νότια Αμερική µε την ονομασία salterio.
Στην ελληνική μουσική παράδοση, το κανονάκι συνδέθηκε κυρίως µε τους Έλληνες Μικράς Ασίας και Θράκης. Στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, τον ήχο του καθιέρωσαν, το συγκρότημα Δυνάµεις του Αιγαίου, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Παντελής Θαλασσινός και η Ευανθία Ρεµπούτσικα.
Η συναυλία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του κορυφαίου δεξιοτέχνη στο κανονάκι Νίκου Στεφανίδη, ο οποίος έπαιζε επίσης ούτι και πολίτικη λύρα. Γεννήθηκε το 1890 στο Ακσεχίρ (το Φιλομήλιον της Φρυγίας) κι έφυγε από τη ζωή στη Νέα Ιωνία, το 1983.
AMOEBA TRIO
Πάνος Δηµητρακόπουλος: κανονάκι
Θωµάς Κωνσταντίνου: ούτι
Δηµήτρης Τσάκας: σαξόφωνο
Kanun3
Πάνος Δηµητρακόπουλος: κανονάκι
Στέφανος Δορµπαράκης: κανονάκι
Ιφιγένεια Ιωάννου: κανονάκι
Κalkantza Trio
Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος: κλαρίνο
Πάνος Δηµητρακόπουλος: κανονάκι
Κώστας Μερετάκης: κρουστά
Μαζί τους οι µουσικοί: Νίκος Μέρµηγκας – λάφτα, λαούτο, µπουζούκι, Γιάννης Πλαγιαννάκος – κοντραµπάσο
«Καράβι το φεγγάρι» | Δημήτρης Μπάσης
Σάββατο 17 Ιουλίου 2021
Ο Δηµήτρης Μπάσης έρχεται στο CT Garden Festival στις 17 Ιουλίου µε τις αποσκευές του γεµάτες ταξιδιάρικα τραγούδια. «Ψίθυροι καρδιάς», «Χαµοπούλια», «Ερωτικό» (Με µια πιρόγα ), «Σπασµένο καράβι», «Ζεϊµπέκικο» (Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια) κ. ά.
Θα ερµηνεύσει νεότερα αλλά και κλασικά τραγούδια, από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και από τους µεγαλύτερους Έλληνες δηµιουργούς. Ένα µεγάλο ταξίδι στο παρελθόν και στο σήµερα του ελληνικού τραγουδιού.
Δηµήτρης Μπάσης: φωνή
Τάσος Αθανασιάς: ακορντεόν, πλήκτρα
Γιάννης Παπαζαχαριάκης: κιθάρα
Γιάννης Σινάνης: µπουζούκι
«Εδώ είναι το ταξίδι» | Νίκος Πορτοκάλογλου
Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021
Μαζί του Στάθης Δρογώσης, Αγάπη Διαγγελάκη, Βύρων Τσουράπης
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, έρχεται στο City Garden Festival στις 21 Ιουλίου µε όλα τα ταξιδιάρικα τραγούδια του: «Ταξίδι», «Καλοκαιράκι», «Θάλασσά µου σκοτεινή», «Δίψα», «Κλείνω κι έρχοµαι», «Πάνω από τα σύννεφα», «Δε µας συγχωρώ», «Τα καράβια µου καίω», «Τι λάθος κάνω», «Ό,τι δε σε σκοτώνει» κ.α.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί µε το Στάθη Δρογώση, την Αγάπη Διαγγελάκη και το Βύρωνα Τσουράπη, δηµιουργούν µία µοναδική παρέα που θα µας ταξιδέψει σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη της μουσικής, µε τραγούδια που τους διαμόρφωσαν, χωρίς φόβο αλλά µε περίσσιο πάθος.
Το πρόγραµµα είναι ένα ταξίδι, µια αναδροµή σε όλη την πορεία του Νίκου Πορτοκάλογλου, από τους «Φατµέ» µέχρι σήµερα, µε δυναµικές νέες διασκευές των κλασικών τραγουδιών του, µε συνοδοιπόρους τους μουσικούς και τραγουδιστές της οµάδας του.
Nίκος Πορτοκάλογλου: φωνή, κιθάρα
Στάθης Δρογώσης: φωνή, πλήκτρα
Αγάπη Διαγγελάκη: φωνή, µπαγλαµά, γιουκαλίλι, µεταλόφωνο
Βύρων Τσουράπης: µπάσο, µαντολίνο, φυσαρµόνικα, φωνή
Ηλίας Λαµπρόπουλος: βιολί, τροµπέτα, κλαρίνο, γκάιντα, µπουζούκι, φωνή
Θανάσης Τσακιράκης: τύµπανα
«Όλο το μπλε του Χάρτη» | Γιάννης Κότσιρας
Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021
Συμμετέχει η Δήμητρα Μπουλούζου
Μετά το περσινό του Sold Out ο Γιάννης Κότσιρας επανέρχεται στο CT Garden Festival στις 23 Ιουλίου με το αγαπημένο του χρώμα, το μπλε. Το χρώμα του ουρανού, της θάλασσας και του αέρα. Το χρώμα που συμβολίζει τη γλυκύτητα και την καθαρή σκέψη.
Από τη «Χάντρα θαλασσιά» και την «Αλεξάνδρεια» έως το «Σταυρό του Νότου» και το «Μία θάλασσα μικρή» κι από τον «Αποχαιρετισµό» έως το «Πατέρα Μεγάλωσα». Ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδευτής του κόσμου µε πλήθος συνεργασιών, προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμό, αλλά και µε ματιά «προσωπική» που φέρνει το νέο.
Μαζί του, η ερμηνεύτρια Δήμητρα Μπουλούζου κι ένα ενόργανο σύνολο από μουσικούς µε σπάνια βιρτουοζιτέ.
Γιάννης Κότσιρας: φωνή, κιθάρα
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πιάνο
Βαγγέλης Μαχαίρας: νυκτά έγχορδα
Κώστας Μιχαλός: κιθάρες
Δήµητρα Μπουλούζου: βιολί, φωνή
Ηρακλής Παχίδης: τύμπανα
Επιμέλεια ήχου: Στρατής Καραδημητράκης και Λάμπρος Μπούνας
Συντελεστές:
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μιχάλης Κουμπιός
Εισιτήρια:
Για τις συναυλίες στις 23 Ιουνίου, 5 και 23 Ιουλίου 2021:
VIP: 25 ευρώ
Α’ ζώνη: 20 ευρώ
Β’ ζώνη: 15 ευρώ
Φοιτητικό – AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Για τις υπόλοιπες συναυλίες:
Α’ ζώνη: 20 ευρώ
Β’ ζώνη: 15 ευρώ
Φοιτητικό – AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Προπώληση:
- 211 7701700,
- www.viva.gr
- www.ct.gr
Πληροφορίες εκδήλωσης:
23 Ιουνίου – 23 Ιουλίου 2021
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: Είσοδος 10 – 25 ευρώ
Τοποθεσία: Christmas Theater (Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου)
Λεωφ. Βεΐκου 137, 111 46, Γαλάτσι, 21 0214 3300