No Result
View All Result
  • Login
Advertisement Banner
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
No Result
View All Result

Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός στο Novasports

“Άσε μας ρε μαμά” : Η υπόθεση και οι χαρακτήρες της νέας οικογενειακής κωμικής σειράς του Alpha

Αυγ 24, 2021
in Media, Επικαιρότητα
Reading Time: 2 mins read
Μοιράσου το στο FacebookΜοιράσου το στο Twitter

Δείτε και αυτό

«Ένας Ήρωας Με Παντούφλες» : Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τον Λάκη Λαζόπουλο,  στη θρυλική ελληνική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου & Χρήστου Γιαννακόπουλου

«Ένας Ήρωας Με Παντούφλες» : Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τον Λάκη Λαζόπουλο, στη θρυλική ελληνική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου & Χρήστου Γιαννακόπουλου

Δεκ 21, 2024
Φωτογραφίες από την θεατρική παράσταση «Δον Ζουάν» στο Θέατρο Βεάκη – Στον ομώνυμο ρόλο ο Πάνος Βλάχος

Φωτογραφίες από την θεατρική παράσταση «Δον Ζουάν» στο Θέατρο Βεάκη – Στον ομώνυμο ρόλο ο Πάνος Βλάχος

Δεκ 6, 2024
Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Best Ωχ…» με τους Άγαμους Θύταις στο Vox

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Best Ωχ…» με τους Άγαμους Θύταις στο Vox

Νοέ 19, 2024
Κάντε share!
         
      

Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha.

 Με αγαπησιάρικη διάθεση, αισιοδοξία και πολύ χιούμορ. Με έντονο γυναικείο πρόσημο και πολύ αγαπημένους ηθοποιούς θα δούμε καταστάσεις οικείες και γνώριμες να εκτυλίσσονται γύρω από οικογενειακές αλλά και άλλες σχέσεις. Οι περιπέτειες των ηρώων με τις συγκρούσεις, τις ανατροπές, τις φιλίες και τους έρωτές τους θα γίνουν μέρος της καθημερινότητας μας.

Η υπόθεση

«Οι σαραντάρες, ίσον με δύο εικοσάρες…» λέει το γνωστό άσμα! Στην περίπτωση μας, όμως, θα προσθέσουμε κι άλλα δέκα χρόνια! Στα πενήντα της η Ρωξάνη Ταβουλαρέα τα έχει όλα! Είναι όμορφη, είναι sexy, είναι έμπειρη κι έχει μια λαμπερή καριέρα ως τηλεοπτική οικοδέσποινα πετυχημένου show σε κανάλι στο εξωτερικό. Έχει και μια πολυβραβευμένη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα, που κληρονόμησε από τον μακαρίτη τον άντρα της, την οποία έχει αφήσει να την διοικούν τα τρία της παιδιά.

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όμως… Η ζωή της αλλάζει εντελώς όταν η πεθερά της φροντίζει να σβήσει το άστρο της! Ο κόσμος της καταρρέει από τη μια στιγμή στην άλλη κι έτσι αποφασίζει να επιστρέψει άρον άρον στην Ελλάδα.

Με την επιστροφή της αντιμετωπίζει πολλές απρόσμενες καταστάσεις! Βρίσκει την οικογενειακή, και μέχρι πρότινος επιτυχημένη, επιχείρηση στο χείλος της καταστροφής και τα παιδιά της να κάνουν τις λάθος επιλογές σε επιχειρηματικό και προσωπικό επίπεδο. Οι γαμπροί και οι νύφες της έχουν πάρουν τα ηνία και έχουν οδηγήσει τα βλαστάρια της σε έναν σπάταλο τρόπο ζωής. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ζωή της δίνει κι άλλα χαστούκια! Ο Δημήτρης, ο έρωτας που άφησε πίσω φεύγοντας για την Αμερική, δουλεύει στην κατασκευαστική εταιρία του αιώνιου ανταγωνιστή της και μέγα εργολάβου των δυτικών προαστίων, Θωμά Παπαπέτρου, ο οποίος μόλις την ξαναβλέπει την ερωτεύεται σφοδρά και διεκδικεί μια θέση στην καρδιά της. Η Ρωξάνη, όμως, αυτή την θέση την έχει κρατημένη μόνο για τον Δημήτρη, μέχρι που μαθαίνει ότι εκείνος είναι πια ζευγάρι με την κολλητή της φίλη, την Έλλη!

Πόσα ν’ αντέξει κανείς;

 

Οι χαρακτήρες

 

Παναγιώτα Βλαντή (Ρωξάνη Ταβουλαρέα)

Μητέρα-Πεθερά-Γιαγιά.

Όμορφη, δυναμική, έξυπνη και επικοινωνιακή. Ξέρει να διαπραγματεύεται, να ελίσσεται και να χρησιμοποιεί επικοινωνιακά τρικ υπέρ της. Αγαπά την οικογένεια που τη «βασανίζει», επιβάλλει κανόνες, αλλά παραβαίνει νόμους αν χρειαστεί.

Μάριος Αθανασίου (Δημήτρης Υφαντής)

Ο ανολοκλήρωτος έρωτας της Ρωξάνης.

Ποτέ δεν ξεπέρασε ότι η Ρωξάνη προτίμησε να φύγει στην Αμερική από το να μείνει να παλέψει εδώ μαζί του. Μηχανικός στο επάγγελμα. Ο Δημήτρης προσπαθούσε να το ξεπεράσει, όταν η κολλητή της φίλη,η Έλλη, με την οποία έκαναν παρέα, του συμπαραστάθηκε – μια συμπαράσταση που κατέληξε σε σχέση.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης (Θωμάς Παπαπέτρου)

Ο βασικός ανταγωνιστής της εταιρίας της Ρωξάνης.

Είναι πίσω από την τρικλοποδιά που θα δώσει τη χαριστική βολή στην ΑΡΜΕΚΟ και θα προκαλέσει τη χιονοστιβάδα της καταστροφής της. Ο Παπαπέτρου βρίσκεται πίσω από όλα τα δεινά της Ρωξάνης, με το μίσος που έχει ένα πεντάχρονο αγοράκι για το κοριτσάκι που του αρέσει.

Δήμητρα Σιγάλα (Έλλη Βασιλείου)

Η παιδική φίλη της Ρωξάνης.

Πάντα θαύμαζε την Ρωξάνη και της στεκόταν. Η μετακόμιση της Ρωξάνης στην Αμερική, τους έδωσε την ευκαιρία με τον Δημήτρη να συνδεθούν ερωτικά, κάτι που τώρα νιώθει πολύ ένοχη για να αποκαλύψει και πολύ απρόθυμη να διακόψει.Η επιστροφή της Ρωξάνης θα κάνει την Έλλη να επαναπροσδιορίσει πολλά πράγματα στη ζωή της.

Δημήτρης Παπαδάτος (Μενέλαος Ταβουλαρέας)

Ο πρωτότοκος γιος της Ρωξάνης.

Διευθυντής της AΡΜΕΚO (Αριστείδης, Ρωξάνη, Μενέλαος, Ελευθέριος, Κορίνα),μέχρι σήμερα. Πολιτικός μηχανικός και πολύ καλομαθημένος. Ήταν πάντα κάτω από τα «φτερά»της μαμάς του, μέχρι που ήρθε ο «γύπας» η Τζοβάνα στη ζωή́ του και τον πήρε κάτω από τα δικά́ της.

Άννα Μενενάκου (Τζοβάνα Δημοπούλου – Ταβουλαρέα)

Η γυναίκα του Μενέλαου–Η νύφη της Ρωξάνης.

Μανιακή του interiordesign και του minimalchic και βασίλισσα στον, πάλαι ποτέ, θρόνο της Ρωξάνης. Δεν μπορεί να ανεχτεί ότι όχι μόνο δεν έρχεται η εταιρεία αποκλειστικά στα χέρια της (άντε και του Μενέλαου), αλλά η πεθερά της επιστρέφει και τους παραγκωνίζει.

Μελίνα Βαμπούλα (Κορίνα Ταβουλαρέα)

H κόρη της Ρωξάνης, η «Κορίνα της».

Γνώρισε τον Matthew στο Λονδίνο, όταν σπούδαζε αρχιτεκτονική́ και τον βρήκε πολύ cool. Σαν παιδί σάντουιτς, ένα κορίτσι ανάμεσα στον πρωτότοκο και τον Βενιαμίν της Ρωξάνης, αισθανόταν πάντα παραμελημένη.

Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Matthew Λαζάρου – Jefferson)

Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας AΡMEΚO και σύζυγος της Κορίνας.

Είναι κάλος στους υπολογισμούς, μαθηματικό μυαλό, αλλά με κακό ένστικτο στις επενδύσεις. Δεν μπορεί σαγηνεύσει την γυναίκα του, όμως μπορεί́ να κολακεύει τέλεια την πεθερά του.

 

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ (Λευτέρης Ταβουλαρέας)

Ο Βενιαμίν της οικογένειας.

Πετάει από κανάρα σε κανάρα και από εκεί στα σύννεφα. Είναι σε επίσημη σχέση με την Νάντια, μια εναλλακτική́ οικολόγο και ακτιβίστρια κατά της κλιματικής αλλαγής.

Μαρθίλια Σβάρνα (Νάντια Μαρίνου)

Η κοπέλα του Λευτέρη.

Εναλλακτική yogi αλλά και υπέρμαχος των διαφορετικών πηγών ενέργειας και της ανακύκλωσης. Βρήκε την τέλεια ευκαιρία να επανασυνδεθεί με τον σχολικό της έρωτα όταν η μάνα του έφυγε και οι άλλοι σύντροφοί της βαρέθηκαν την τρέλα της.

 

Δημήτρης Δάρρας (Άρης Ταβουλαρέας)

Ο γιος του Μενέλαου και εγγονός της Ρωξάνης.

Είναι έξυπνος, techfreak, fashionista σαν γνήσιος γιος της Τζοβάνας και κλειστός χαρακτήρας.

Παρθένα Χοροζίδου (Όλγα Τοντόροβα)

Η Ρωσίδα οικονόμος του πατρικού της Ρωξάνης.

Ξέμεινε εκεί από όταν η Ρωξάνη εξαφανίστηκε και θεωρεί τα παιδιά της εισβολείς. Καταφέρνει να τους κάνει να την υπηρετούν περισσότερο από ό,τι εκείνη.

Φωτεινή Ντεμίρη (Γεσθημανή Υφαντή)

Η μητέρα του Δημήτρη.

Αντιπαθεί́ τη Ρωξάνη από την πρώτη μέρα που τη γνώρισε – κυρίως για την υπερβολική της αυτοπεποίθηση και το ότι τολμούσε να της αντιμιλά.

Μελίνα Πολυζώνη (Νικόλ Υφαντή)

Η κόρη του Δημήτρη.

Χαμηλών τόνων, γλυκιά και όμορφη κοπέλα είναι μια από τις trainee σχεδιάστριες στην κατασκευαστική της οικογένειας Ταβουλαρέα.

 

Αναστάσης Κολοβός (Μπάμπης Παπαπέτρου)

Είναι χίπστερ κομμωτής που έχει Barbershop και ανιψιός του Θωμά Παπαπέτρου.

Αλλά…είναι επαγγελματίας μπατίρης. Κάνει συνέχεια «αεριτζίδικες» δουλειές για να τη βγάλει και είναι ο κλασικός ξερόλας – λαμόγιο που είναι μέτριος σε όλα.

 

Αντώνης Γιαννακός (Βασίλης Παπαπέτρου)

Ο γιος του Θωμά Παπαπέτρου.

Καλύτερη εκδοχή από τον πατερά του. Έγινε εργολάβος με το έτσι θέλω του πατέρα του, στην εταιρία Παπαπέτρου & Υιός. Τώρα προσπαθεί να ολοκληρώσει τις σπουδές του που άφησε στη μέση.

 

Ελευθερία Πάλλα (Δανάη Παπαπέτρου)

Η 16χρονη κόρη του Θωμά Παπαπέτρου.

Εναλλακτική, τσαμπουκαλού, μοντέρνα και με μαγική φωνή, ονειρεύεται να γίνει τραγουδίστρια. Είναι daddy’ s girl και θα κάνει τα πάντα για να είναι, ο μπαμπάς της, χαρούμενος.

 

Βασίλης Γιακουμάρος (Σωτήρης Χασιώτης)

Ο σοφέρ της οικογένειας Ταβουλαρέα.

Θα τον προσλάβει η Ρωξάνη για να τους μεταφέρει με το van του κάθε μέρα στη δουλειά. Θα γίνει κάτι σαν ταξιτζής που ο καθένας θα του λέει τα προβλήματά του στη διαδρομή. Χωρίς να λέει πολλά, λέει τα σωστά.

 

Τζίνα Ράπτη (Σοφία Κοντογιάννη)

Η κολλητή φίλη του Άρη Ταβουλαρέα.

Είναι instagrammer, λίγο fashionista και κρυφά ερωτευμένη με τον Άρη. Είναι η εξ απορρήτων που ξέρει τα πάντα και παρακολουθεί όλες τις κινήσεις του κολλητού της.

 

Βίλμα Τσακίρη (Ελευθερία Ταβουλαρέα)

Η σιδηρά κυριά Ταβουλαρέα και πεθερά της Ρωξάνης.

Ποτέ δεν χώνεψε την φτωχή και πεινασμένη παρουσιάστρια και δυστυχώς, νύφη της. Εμφανίζεται εκεί που κανείς δεν την περιμένει και προκαλεί το χάος.


Κάντε share!
         
      
Tags: Αλέξανδρος ΠιεχόβιακΑννα ΜενενάκουΆσε μας ρε μαμάΒίλμα ΤσακίρηΔήμητρα ΣιγάλαΔημήτρης ΠαπαδάτοςΙεροκλής ΜιχαηλίδηςΜάριος ΑθανασίουΜελίνα ΒαμπούλαΠαναγιώτα ΒλαντήΠαρθένα ΧοροζίδουΦωτεινή Ντεμίρη
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous Post

Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Next Post

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός στο Novasports

MikrofwnoTEAM

MikrofwnoTEAM

Related Posts

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μιλά πρώτη φορά για τον γιο του, τον γάμο με την Αλεξάνδρα Νίκα και… ρίχνει «καρφί» για τον Light!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μιλά πρώτη φορά για τον γιο του, τον γάμο με την Αλεξάνδρα Νίκα και… ρίχνει «καρφί» για τον Light!

Μάι 11, 2025
Γιάννης Κωνσταντέλιας: Έτοιμος να γίνει πατέρας – Περιμένει αγοράκι με τη σύζυγό του Χριστίνα

Γιάννης Κωνσταντέλιας: Έτοιμος να γίνει πατέρας – Περιμένει αγοράκι με τη σύζυγό του Χριστίνα

Μάι 10, 2025

«Έχω παιδιά» : Ο Τάσος περιμένει μία φίλη του, για να παίξουν. Η Σάρα και ο Μιχάλης καταστρώνουν σχέδιο διάσωσης του σπιτιού (Trailer)

Μάι 10, 2025

Μαρίνα Σάττι: «Βίαιη εμπειρία» το κυνηγητό των δημοσιογράφων στο αεροδρόμιο – Η δημόσια έκρηξη στο Instagram

Μάι 10, 2025
Next Post
Νέα εποχή Novasports: H πιο HOT σεζόν με 9 κανάλια και πάνω από 3.000 αγώνες ξεκινά στις 12 Αυγούστου!

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός στο Novasports

No Result
View All Result

Popular.

  • Οι Arcade μιλούν αποκλειστικά στο MIKROFWNO.GR για τη Eurovision

    Οι Arcade μιλούν αποκλειστικά στο MIKROFWNO.GR για τη Eurovision

    1382 shares
    Share 612 Tweet 321
  • Μαρίνα Σάττι: «Βίαιη εμπειρία» το κυνηγητό των δημοσιογράφων στο αεροδρόμιο – Η δημόσια έκρηξη στο Instagram

    328 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Γιάννης Κωνσταντέλιας: Έτοιμος να γίνει πατέρας – Περιμένει αγοράκι με τη σύζυγό του Χριστίνα

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Έφυγε ο μαέστρος του κινηματογραφικού μακιγιάζ – Η τέχνη του Greg Cannom θα ζει σε κάθε καρέ

    326 shares
    Share 130 Tweet 82
  • «Πάμε Δανάη»: Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το Mega μετά από 5 χρόνια στον αέρα – Η συγκινητική της ανάρτηση

    332 shares
    Share 133 Tweet 83
  • Η Φιόνα Τζαβάρα μας μιλά και στέλνει ευχές στη Μαρίνα Σάττι

    536 shares
    Share 246 Tweet 121
  • «Σίδερο»: Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει με μια δυνατή μπαλάντα και μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Majovoli στον Σταυρό του Νότου

    350 shares
    Share 140 Tweet 88
  • Κωνσταντίνος Αργυρός: Μιλά πρώτη φορά για τον γιο του, τον γάμο με την Αλεξάνδρα Νίκα και… ρίχνει «καρφί» για τον Light!

    326 shares
    Share 130 Tweet 82
  • Το «Κουκλόσπιτο της Γκάμπι» γίνεται ταινία (Trailer)

    327 shares
    Share 131 Tweet 82

Τελευταίες αναρτήσεις

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μιλά πρώτη φορά για τον γιο του, τον γάμο με την Αλεξάνδρα Νίκα και… ρίχνει «καρφί» για τον Light!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μιλά πρώτη φορά για τον γιο του, τον γάμο με την Αλεξάνδρα Νίκα και… ρίχνει «καρφί» για τον Light!

Μάι 11, 2025
DOOM: The Dark Ages:  Ο Doom Slayer επιστρέφει σε έναν μεσαιωνικό πόλεμο ενάντια στην κόλαση (Trailer)

DOOM: The Dark Ages: Ο Doom Slayer επιστρέφει σε έναν μεσαιωνικό πόλεμο ενάντια στην κόλαση (Trailer)

Μάι 11, 2025
Έφυγε ο μαέστρος του κινηματογραφικού μακιγιάζ – Η τέχνη του Greg Cannom θα ζει σε κάθε καρέ

Έφυγε ο μαέστρος του κινηματογραφικού μακιγιάζ – Η τέχνη του Greg Cannom θα ζει σε κάθε καρέ

Μάι 11, 2025

Categories

Facebook Twitter Youtube Instagram

Τελευταίες αναρτήσεις

  • Κωνσταντίνος Αργυρός: Μιλά πρώτη φορά για τον γιο του, τον γάμο με την Αλεξάνδρα Νίκα και… ρίχνει «καρφί» για τον Light!
  • DOOM: The Dark Ages: Ο Doom Slayer επιστρέφει σε έναν μεσαιωνικό πόλεμο ενάντια στην κόλαση (Trailer)
  • Έφυγε ο μαέστρος του κινηματογραφικού μακιγιάζ – Η τέχνη του Greg Cannom θα ζει σε κάθε καρέ
  • Δεν φαντάζεστε τι είπε ο σκύλος σας: Η Baidu ετοιμάζει τεχνολογία που «μεταφράζει» τα κατοικίδια!
  • Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ και το ρολόι που έγινε viral – Όχι, δεν ήταν Rolex

Kατηγορίες

Tags

ANT1 Christmas Theater Demy Eurovision Lady Gaga Mega Netflix Novasports Stan Survivor Άγριες Μέλισσες Άννα Βίσση Έλενα Παπαρίζου ΑΝΤ1 Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS Αντώνης Ρέμος Γιάννης Κότσιρας Γιάννης Πλούταρχος Γιώργος Θεοφάνους Γιώργος Μαζωνάκης Γιώργος Νταλάρας Γιώργος Σαμπάνης Δέσποινα Βανδή ΕΡΤ Εθνική Λυρική Σκηνή Ελένη Φουρέιρα Ελεωνόρα Ζουγανέλη Η Γη της Ελιάς Ηρώδειο Θέατρο Παλλάς Θέμης Καραμουρατίδης Θεσσαλονίκη Καίτη Γαρμπή Κωνσταντίνος Αργυρός Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Μελίνα Ασλανίδου Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσσα Μποφίλιου Ολυμπιακός Πέτρος Ιακωβίδης Παναθηναϊκος Σάκης Ρουβάς Σασμός Τάμτα Ωδείο Ηρώδου Αττικού

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.