No Result
View All Result
  • Login
Advertisement Banner
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
No Result
View All Result

Εύα Παρακεντάκη: «Η μαγειρική ήταν η φυσική μου συνέχεια»

Νοέ 4, 2021
in Συνεντεύξεις
Reading Time: 6 mins read
Μοιράσου το στο FacebookΜοιράσου το στο Twitter

Δείτε και αυτό

Πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια

Πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια – Μια αξιοπρόσεκτη συνέχεια του «Πριν κρυώσει ο καφές»

Αυγ 12, 2024
Το μυστικό της καμαριέρας

Το μυστικό της καμαριέρας: Μία σκοτεινή ιστορία γεμάτη ανατροπές στο νέο βιβλίο της Freida McFadden

Ιούλ 1, 2024
«Ψυχοκόρες» : Οι αδελφές Πολύζου μας συστήνονται και μας αφηγούνται ιστορίες τους (vid)

Ψυχοκόρες ή αλλιώς τα ξένα χέρια είναι μαχαίρια

Νοέ 6, 2023
Κάντε share!
         
      

H Εύα Παρακεντάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, από Κρητικούς γονείς. Τα πρώτα της βήματα τα έκανε στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειας της. Μεγάλωσε ανάμεσα σε τέσσερις φούρνους και δυο ζαχαροπλαστεία μιας και ολη οικογένεια ζύμωνε και έψηνε.

Σπούδασε και έκανε καριέρα στις δημόσιες σχέσεις και στην επικοινωνία. Το 2005 αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της ριζικά και παίρνει τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει για πάντα στον τόπο που αγάπησε, τη Κρήτη. Απο τότε ζει στο Ρέθυμνο και ασχολείται με τις μεγάλες της αγάπες, τα παιδιά της, τη φύση και τη μαγειρική.

Η Ευα κατάφερε αυτό που λίγοι άνθρωποι καταφέρνουν, έγινε αυτό που πάντα ονειρευόταν να γίνει… Food lover και food blogger, μαμά, κυνηγός της χαράς και του ευ ζήν.. ερωτευμένη με την κρητική φύση  και παθιασμένη συνεχιστής της Κρητικής γαστρονομικής κουλτούρας!

Όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια «Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η μέρα που επέλεξα να φτιάξω το blog είναι η μέρα των ερωτευμένων. Έρωτας για μένα το φαγητό σε όλες του τις διαστάσεις.

Κα. Παρακεντάκη, η ζωή σας άλλαξε άρδην με την επιστροφή σας στο Ρέθυμνο που είναι και ο τόπος καταγωγής σας. Τι είναι αυτό που σας έκανε να πάρετε μια τέτοια απόφαση;

Το 2005 που πήρα την απόφαση να μετακομίσω στη Κρήτη, οι ρυθμοί της Αθήνας ήταν πολύ αποπνικτικοί για εμένα. Τα παιδιά μου ήταν μικρά, χρόνος δεν υπήρχε τόσο όσο θα ήθελα και είχε χαθεί η ποιότητα που υπήρχε κάποτε στη ζωή μας. Η απόφασή μου να μετακομίσω στο Ρέθυμνο, στην ουσία ήταν η  απόφασή μου ή μάλλον καλύτερα η επιλογή μου, να συνδυάσω τη φυσική και τη χωρίς άγχος ζωή για τα παιδιά και για εμένα.

Ήταν μονόδρομος ή όνειρο ζωής να ασχοληθείτε με την μαγειρική κουζίνα, μιας και η οικογένεια έχει επιχειρήσεις;

Ήταν η φυσική μου συνέχεια, αυτό ήθελα να κάνω. Μου άρεσε πάρα πολύ η κουζίνα. Όταν εργαζομουν ως στέλεχος σε εταιρία, έκανα συχνά τραπέζια σε φίλους, παρακολουθούσα σεμινάρια, έκανα οινογνωσίες, έκανα πράγματα γύρω από την γαστρονομία. Οπότε όταν βρέθηκα στη Κρήτη, που εκ των πραγμάτων είναι η γη των γεύσεων και της νοστιμιάς, ήρθε και καλλιεργήθηκε ακόμα περισσότερο μέσα μου, και κατάφερε να αναπτυχθεί βρίσκοντας το κατάλληλο έδαφος της Κρήτης. Οπότε ναι, μπορώ να πω οτι ήταν μονόδρομος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Parakentaki (@eva_parakentaki)

Είστε συνεχιστής των κρητικών παραδόσεων και αυτό φανερώνεται και στο νέο σας βιβλίο μαγειρικής «100 Αυθεντικές Κρητικές Συνταγές» στο οποίο χρησιμοποιείτε ως πρώτη ύλη αγνά παρθένα υλικά που παράγει η Κρητική γη. Θα θέλατε να μας πείτε λίγα λόγια για αυτή την έκδοση και αν θα θέλατε να μοιραστείτε κάποιο «μυστικό» μαγειρικής μαζί μας;

Τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τη μαγειρική δεν τη χρησιμοποίησα καθόλου αυτή τη έκφραση. Δεν μου αρέσει να κρατάω μυστικά είμαι πολύ μαρτυριάρα τα λέω όλα!!!! Μία συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι να ανοίξουμε τη πόρτα μας στους μικρούς παραγωγούς, στα ελληνικά προϊόντα να αναδείξουμε τις γεύσεις της Ελλάδας από άκρη σε άκρη. Έχουμε καταπληκτικά προϊόντα, άριστη πρώτη ύλη και αυτά είναι ίσως το μυστικό για ένα καλομαγειρεμένο φαγητό!

Από τότε που βρέθηκα ως μόνιμος κάτοικος στη Κρήτη, άρχισα να μελετώ το τρόπο διατροφής των Κρητικών, συνάντησα και μίλησα με κτηνοτρόφους, με αγρότες, με γιαγιάδες. Οι άνθρωποι της περιφέρειας έχουν μια άλλη φιλοσοφία και μέσα από τις κουβέντες μαζί τους συνειδητοποίησα και εγώ για πιο λόγο τόσα χρόνια προτιμώ τη κρητική κουζίνα. Το βιβλίο για εμένα ήταν μια βαθύτερη ανάγκη την οποία αφουγκράστηκαν ο εκδοτικός μου οίκος Creamy w αλλά και ο εκδότης μου Francesco Vitali. Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε 100 συνταγές εκ των οποίων κάθε 25 είναι μια ξεχωριστή ενότητα που έχει να κάνει με τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Εμείς που ζούμε στην επαρχία αντιλαμβανόμαστε τις αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες κάθε που αλλάζει η εποχή. Για παράδειγμα τρώμε ντομάτες μόνο το καλοκαίρι και όχι τον Δεκέμβρη. Δεν τρώμε μπρόκολα τον Ιούλιο παρα μόνο τον χειμώνα. Η εποχικότητα και η σοφία της κρητικής υπαίθρου, της κρητικής γαστρονομίας και των λίγων υλικών που είναι μία σοφία αρκετών χρόνων από ανθρώπους που το ζούνε καθημερινά και τρέφονται έτσι, αυτό είναι το απόσταγμα του βιβλίου μου, το οποίο στηρίζεται στην εποχικότητα της τροφής και στις απλές και εύκολες συνταγές. Το βιβλίο γράφτηκε μετά από μεγάλη έρευνα, οι συνταγές είναι αυθεντικές και παλιές. Οι περισσότερες γυναίκες στη Κρήτη ήταν αγρότισσες, δεν είχαν χρόνο να κάνουν περίπλοκα φαγητά, αυτό που τους ενδιάφερε ήταν να βάλουν ένα τσουκάλι στη φωτιά, να ετοιμάσουν ένα φαι στα γρήγορα για την οικογένειά τους, το οποίο θα είχε βάση το ελαιόλαδο και θα ήταν πολύ θρεπτικό ώστε να έχουν δυνάμεις για να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες και στις δυσκολίες της δουλειάς. Αυτή λοιπόν είναι και όλη η ιδέα του βιβλίου μου, εύκολο, γρήγορο, θρεπτικό σπιτικό φαγητό με πολύ καλή πρώτη ύλη.

Τα τελευταία χρόνια, η τηλεόραση κατακλύζεται από διάφορα ριάλιτι μαγειρικής με επίδοξους μάγειρες. Αν σας έκαναν πρόταση, θα πηγαίνατε ως κριτής;

Ναι φυσικά θα πήγαινα αλλά όχι με τη διάθεση της κριτικής αλλά με τη διάθεση της μεταβίβασης της γνώσης στα νέα παιδιά. Δεν μου αρέσει να κρίνω τους άλλους, μου αρέσει να τους μεταλαμπαδεύω τις γνώσεις μου και να μοιράζομαι μαζί τους το μεράκι μου και την αγάπη μου για τη μαγειρική.

Ωστόσο, η τηλεόραση δεν απουσιάζει από τη ζωή σας, καθώς έχετε μία άψογη συνεργασία με την κα. Κουτσελίνη και την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα». Πως ξεκίνησε αυτή η συνεργασία και κατά πόσο σας βοήθησε να γίνετε περισσότερο γνωστή στο ευρύ κοινό; Θα σας ενδιέφερε να κάνετε μια δική σας εκπομπή μαγειρικής τώρα που είστε περισσότερο γνωστή και καταξιωμένη στο χώρο σας;

Η συνεργασία με τη Ζήνα ξεκίνησε από μια όμορφη και ζεστή φιλία. Είναι από τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει πολύ σε όλα τα επίπεδα, και να γίνω ευρέως γνωστή ως επαγγελματίας αλλά και σε προσωπικό επίπεδο… η Ζήνα είναι από τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι και αγαπώ.

Την περίοδο της καραντίνας, λοιπόν, που όλοι ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας, μου πρότεινε να κάνουμε ένα live από το Ρέθυμνο. Και κάπως έτσι από φίλες γίναμε και συνεργάτες. Ουσιαστικά η ενασχόληση μου με τη γαστρονομία έχει να κάνει περισσότερο με την επικοινωνία αυτής,  έχω το δικό μου sait, το δικό μου κανάλι στο youtube, είχα εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Κρήτης… Τώρα προτεραιότητα έχει το βιβλίο μου το οποίο έχει γίνει με πάρα πολύ αγάπη και μέσα από αυτό θέλω να κάνω όσο περισσότερο γνωστή γίνεται τη Κρήτη – οχι ότι το έχει ανάγκη βέβαια- και τις διατροφικές της συνήθειες. Ισως μια εκπομπή σε ένα κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας να ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, θα δούμε…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Parakentaki (@eva_parakentaki)

Ας ξαναγυρίσουμε στο Ρέθυμνο, ποια είναι η αγαπημένη σας κρητική συνταγή και τι είναι αυτό που τις κάνει ξεχωριστές;

Όσο και να φανεί υπερβολικό αυτές είναι οι 100 αγαπημένες μου συνταγές. Παρόλα αυτά θα σου πω τους λαχανοντολμάδες γιατι δεν μπορώ να αντισταθώ με τ ί π ο τ α!! Η αλήθεια είναι ότι και στις 100 συνταγές κάτι έχω προσθέσει κάτι έχω αφαιρέσει. Τις εχω προσαρμόσει περισσότερο στα γούστα τις δικής μου οικογένειας, οπότε δεν τις οικειοποιούμαι. Είναι συνταγές της Κρήτης και των ανθρώπων της, αλλα μέσα σε πολλές από αυτές θα δείτε και δικιές μου πινελιές οι οποίες τις φέρνουν λίγο πιο κοντά στο σήμερα.

Πως βιώσατε την περίοδο του lockdown στο Ρέθυμνο; Σας ζητούσε κόσμος «εύκολες» συνταγές και με λίγα υλικά για να τις φτιάξει;

 Εμείς στο Ρέθυμνο δεν νιώσαμε τόσο πολύ το περιορισμό γιατί περπατούσαμε αρκετά σε σχέση με τους ανθρώπους που ζούνε στις μεγαλουπόλεις. Βέβαια υπήρξε πολύ μαγειρική. Πολλά προζύμια. Ο κόσμος είχε τρελαθεί να φτιάχνει ψωμιά, ειδικά στο πρώτο lockdown… τα live μου στο facebook είχαν μεγάλη απήχηση και θεωρώ ότι ο κόσμος είχε την ευκαιρία και τη διάθεση να πειραματιστεί στη κουζίνα του, είτε με εύκολες συνταγές, είτε με λιγότερο εύκολες. Προσωπικά πιστεύω ότι και αυτή η περίοδος που ήμασταν όλοι κλεισμένοι μέσα κάτι προσέφερε σε όλους μας.

Ποιες συνταγές σας κάνουν «θραύση»;

Δεν μπορώ να πω ότι κάποιες συνταγές μου κάνουν θραύση, και τα ζυμαρικά έχουν απήχηση και οι ομελέτες. Ίσως ένα μικρό προβάδισμα να έχουν  τα αρτοποιήματα – κουλουράκια κέικ, τσουρέκια.

Έχετε βλέψεις να εκδώσετε τις συνταγές και σε άλλες γλώσσες, προκειμένου να μάθουν και οι ξένοι τη γαστρονομία και τις παραδόσεις τις κρητικής γης ή να δραστηριοποιηθείτε στο χώρο της εστίασης όπως και η οικογένεια σας; 

Ναι έχουμε πει με τον εκδότη μου ότι το πρώτο βιβλίο θα το μεταφράσουμε! Ήδη το κάνω και δραστηριοποιούμαι στην εστίαση με έναν πρωτοποριακό τρόπο, το private chefing. Έχω δημιουργήσει γαστρονομική ομάδα το “Cretan gastronomy experiences” όπου μας καλούν σε διάφορους χώρους, σπίτια, βίλες, εκδηλώσεις και  προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία. Από το Art de la table, μέχρι και την απόλυτη αποκατάσταση του χώρου. Με γαστρονομικά πιάτα βγαλμένα είτε από την παράδοση είτε από τις σύγχρονες τεχνικές, πάντα όμως με προτεραιότητα την γεύση και την φιλοξενία.

Πείτε μας τρια πιάτα που θα μας προτείνατε να δοκιμάσουμε, αν ερχόμασταν στην Κρήτη;

Καλτσούνια με χόρτα, Σφακιανή πίτα, Αντικριστό και Γαμοπίλαφο. Είπα τέσσερα και να ξέρεις μπορώ να πω πολλά ακόμα! Οι 100 συνταγές του βιβλίου μου είναι καλό να δοκιμαστούν όλες!

 Επιλέξτε 5 επώνυμους της showbiz και τι θα τους μαγειρεύατε;

Ελένη Μενεγάκη: κάτι καυτερό.

Λάκης Γαβαλάς: κάτι με λεπτή γεύση.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: πολλά ολόκληρο, τραπέζι θα του έστρωνα. Φαίνεται καλοφαγάς!

Κυριάκος Μητσοτάκης: τα ντολμαδάκια της δικής μου μαμάς που την λένε Μαρίκα και είναι τα καλύτερα όλου του κόσμου.

Αλέξης Τσίπρας: επειδή είναι παιδί του λαού, μακαρόνια με κιμά!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Parakentaki (@eva_parakentaki)

Το motto που χρησιμοποιείτε στη ζωή σας;

Όλα είναι ίδια αν δεν τ’ αγαπάς!

Δραστηριοποιείστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και που μπορεί να σας βρει κάποιος;

www.evaparakentaki.com

insta@evaparakentaki

FB Eva Parakentaki

Youtube Eva Parakentaki

https://www.privatechefcrete.com/


Το βιβλίο μαγειρικής της Εύας Παρακεντάκη «100 Αυθεντικές Κρητικές Συνταγές» κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τη Creamy W. Publications. Αναζητήστε το!

Κάντε share!
         
      
Tags: 100 Αυθεντικες Κρητικες ΣυνταγεςFoodpornMikrofwnomikrofwno.grβιβλίοΕύα ΠαρακεντάκημαγειρικήΜικρόφωνο
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous Post

Η πρώτη Ελληνική ταινία θρίλερ στην βαριά βιομηχανία ενηλίκων είναι γεγονός!

Next Post

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» : Η Βέλη έχει άγχος για τα εγκαίνια και…τα προβλήματα δεν σταματάνε εδώ (Sneak previews & trailer)

Ουρανία Σταμούλη

Ουρανία Σταμούλη

Related Posts

Γιάννης Ασκάρογλου: «Η τέχνη είναι μία. Ο καλλιτέχνης πρέπει να έχει άποψη»

Γιάννης Ασκάρογλου: «Η τέχνη είναι μία. Ο καλλιτέχνης πρέπει να έχει άποψη»

Απρ 28, 2025
Λάζαρος Αλεξάκης: «Το να πιστεύεις στον άνθρωπο μετά από τόσα που έχουμε δει, το θεωρώ φενάκη»

Λάζαρος Αλεξάκης: «Το να πιστεύεις στον άνθρωπο μετά από τόσα που έχουμε δει, το θεωρώ φενάκη»

Απρ 2, 2025
Γιώργος Φλωράτος: «Δεν έχω απωθημένα με ρόλους»

Γιώργος Φλωράτος: «Δεν έχω απωθημένα με ρόλους»

Μαρ 10, 2025

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Η δημιουργική διαδικασία με ευχαριστεί και με τυραννάει όσο τίποτα»

Φεβ 21, 2025
Next Post
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» : Η Βέλη έχει άγχος για τα εγκαίνια και…τα προβλήματα δεν σταματάνε εδώ (Sneak previews & trailer)

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» : Η Βέλη έχει άγχος για τα εγκαίνια και…τα προβλήματα δεν σταματάνε εδώ (Sneak previews & trailer)

No Result
View All Result

Popular.

  • Οι Arcade μιλούν αποκλειστικά στο MIKROFWNO.GR για τη Eurovision

    Οι Arcade μιλούν αποκλειστικά στο MIKROFWNO.GR για τη Eurovision

    1415 shares
    Share 625 Tweet 329
  • MAC 2.0: Ο νέος Creative Director έχει ντύσει τη Lady Gaga με κρέας – Τώρα θα ντύσει τα χείλη σου

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Βασίλης Καρράς: 5+1 αλήθειες που δεν φαντάζεσαι για τον πιο αυθεντικό λαϊκό τραγουδιστή – Από απαγωγή μέχρι Guinness!

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Πορτοκάλογλου & Κότσιρας λένε “Φύγαμε” με ένα τραγούδι-κάλεσμα για επανεκκίνηση

    326 shares
    Share 130 Tweet 82
  • Eurovision 2025 – Α’ Ημιτελικός: Η Κύπρος εκτός, η Céline Dion συγκίνησε, η Μαρίνα Σάττι απογείωσε τη σκηνή (vids)

    334 shares
    Share 134 Tweet 84
  • «Akis Food Tour» : Νέα εκπομπή για τον Άκη Πετρετζίκη στον Alpha

    326 shares
    Share 130 Tweet 82
  • Αφιέρωμα: Τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην Ελλάδα, τα τελευταία 25 χρόνια. Το ζητήσατε, πάρτε το!

    599 shares
    Share 240 Tweet 150
  • Ο James Gunn κάνει reboot τον Superman και το νέο trailer «έλιωσε» το internet – Πότε βγαίνει στις αίθουσες

    326 shares
    Share 130 Tweet 82
  • Καταιγίδες, λάσπη και ζέστη μαζί: Το “INES” φέρνει τον καιρό που όλοι φοβόμασταν – Δες ποιες περιοχές κινδυνεύουν

    326 shares
    Share 130 Tweet 82
  • Βγήκε με την Όλγα, αλλά προτιμά την αδελφή της… στο First Dates (vids)

    332 shares
    Share 133 Tweet 83

Τελευταίες αναρτήσεις

Επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά – Ισχυρές κατά τόπους βροχές έως το Σάββατο

Καταιγίδες, λάσπη και ζέστη μαζί: Το “INES” φέρνει τον καιρό που όλοι φοβόμασταν – Δες ποιες περιοχές κινδυνεύουν

Μάι 15, 2025
MAC 2.0: Ο νέος Creative Director έχει ντύσει τη Lady Gaga με κρέας – Τώρα θα ντύσει τα χείλη σου

MAC 2.0: Ο νέος Creative Director έχει ντύσει τη Lady Gaga με κρέας – Τώρα θα ντύσει τα χείλη σου

Μάι 15, 2025
Ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Λευτέρης Πανταζής σε μία αξέχαστη μουσική «νύχτα» (Trailer)

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Λευτέρης Πανταζής σε μία αξέχαστη μουσική «νύχτα» (Trailer)

Μάι 15, 2025

Categories

Facebook Twitter Youtube Instagram

Τελευταίες αναρτήσεις

  • Καταιγίδες, λάσπη και ζέστη μαζί: Το “INES” φέρνει τον καιρό που όλοι φοβόμασταν – Δες ποιες περιοχές κινδυνεύουν
  • MAC 2.0: Ο νέος Creative Director έχει ντύσει τη Lady Gaga με κρέας – Τώρα θα ντύσει τα χείλη σου
  • Ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Λευτέρης Πανταζής σε μία αξέχαστη μουσική «νύχτα» (Trailer)
  • Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου με «Σαμμερ Χιτς Λαϊβ»
  • Πορτοκάλογλου & Κότσιρας λένε “Φύγαμε” με ένα τραγούδι-κάλεσμα για επανεκκίνηση

Kατηγορίες

Tags

ANT1 Christmas Theater Demy Eurovision Lady Gaga Mega Netflix Novasports Stan Survivor Άγριες Μέλισσες Άννα Βίσση Έλενα Παπαρίζου ΑΝΤ1 Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS Αντώνης Ρέμος Γιάννης Κότσιρας Γιάννης Πλούταρχος Γιώργος Θεοφάνους Γιώργος Μαζωνάκης Γιώργος Νταλάρας Γιώργος Σαμπάνης Δέσποινα Βανδή ΕΡΤ Εθνική Λυρική Σκηνή Ελένη Φουρέιρα Ελεωνόρα Ζουγανέλη Η Γη της Ελιάς Ηρώδειο Θέατρο Παλλάς Θέμης Καραμουρατίδης Θεσσαλονίκη Καίτη Γαρμπή Κωνσταντίνος Αργυρός Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Μελίνα Ασλανίδου Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσσα Μποφίλιου Ολυμπιακός Πέτρος Ιακωβίδης Παναθηναϊκος Σάκης Ρουβάς Σασμός Τάμτα Ωδείο Ηρώδου Αττικού

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.