Η Ζαλγκίρις κινδυνεύει με αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα λόγω της στάσης της απέναντι στις ρωσικές ομάδες

Με αποκλεισμό από την euroleague και περαιτέρω επιπτώσεις κινδυνεύει η Ζαλγκίρις Κάουνας εάν η ομάδα και ο general manager της(Paulius Motejunas)δεν αλλάξουν την  στάση τους  απέναντι στις ρωσικές ομάδες της λίγκας.

Τις τελευταίες δύο μέρες η Ζαλγκίρις εκφράζει συνεχώς δημόσια την δυσαρέσκεια της σχετικά με όλες τις πολεμικές εξελίξεις στην Ουκρανία.Το αποκορύφωμα αυτής της δυσαρέσκειας είναι η απόφαση του λιθουανικού συλλόγου να μην αγωνίζεται ενάντια στις ρωσικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Βέβαια αυτή η τολμηρή απόφαση του συμβουλιού του λιθουανικού συλλόγου μπορεί να έχει καταστροφικές επιπτώσεις για τους ίδιους.

Πιο συγκεκριμένα ,σύμφωνα με τον κανονισμό της ευρωλίγκας εάν μια ομάδα δεν αγωνιστεί σε έναν αγώνα χάνει αυτομάτως “στα χαρτιά” με σκορ 20-0.Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως,η Ζαλγκίρις μπορεί να πληρώσει ακόμα πιο ακριβά το τίμημα των πράξεων της και να υποστεί αποκλεισμό από την ευρωλίγκα.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.