Προτιμήσεις συναίνεσης

Προτιμήσεις Εξαίρεσης

Χρησιμοποιούμε cookies τρίτων που μας βοηθούν να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας και να παρέχουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που είναι σχετικές με εσάς. Ωστόσο, μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτά τα cookies επιλέγοντας "Μην Πουλάτε ή Μοιράζεστε τα Προσωπικά μου Δεδομένα" και κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Προτιμήσεών μου". Αφού εξαιρεθείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά την επιλογή, αναιρώντας την επιλογή "Μην Πουλάτε ή Μοιράζεστε τα Προσωπικά μου Δεδομένα" και κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Προτιμήσεών μου".

Μην Πουλάτε ή Μοιράζεστε τα Προσωπικά μου Δεδομένα

Οι ρυθμίσεις εξαίρεσής σας για αυτόν τον ιστότοπο έχουν γίνει σεβαστές καθώς εντοπίστηκε σήμα Παγκόσμιου Ελέγχου Απορρήτου από τον περιηγητή σας και, συνεπώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση.

No Result
View All Result
  • Login
Advertisement Banner
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
No Result
View All Result

Οι Onirama παρουσιάζουν το νέο τους project «Mixin up the decades | Παίζοντας με τις δεκαετίες» στο Θέατρο Παλλάς

Χριστίνα Σάλτη «Σάββατο» : Μας ξεσηκώνει με το νέο της single!

Ο Κρύστοφ Βαρλικόφσκι σκηνοθετεί «Τα παραμύθια του Χόφμαν» του Ζακ Όφενμπαχ στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Νοέ 21, 2022
in Θεατρικά νέα, Θεατρικές παραστάσεις, Θέατρο, Πολιτισμός
Reading Time: 1 min read
Μοιράσου το στο FacebookΜοιράσου το στο Twitter

Δείτε και αυτό

«Τουραντότ»: Ξεκινάει η προπώληση για την τελευταία όπερα του Πουτσίνι που έρχεται στο Ηρώδειο 17 χρόνια μετά την τελευταία παρουσίασή της στην Ελλάδα

«Τουραντότ»: Ξεκινάει η προπώληση για την τελευταία όπερα του Πουτσίνι που έρχεται στο Ηρώδειο 17 χρόνια μετά την τελευταία παρουσίασή της στην Ελλάδα

Απρ 25, 2025
Πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τη Λουτσία ντι Λαμμερμούρ του Γκαετάνο Ντονιτσέττι σε σκηνοθεσία Κέιτι Μίτσελ στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τη Λουτσία ντι Λαμμερμούρ του Γκαετάνο Ντονιτσέττι σε σκηνοθεσία Κέιτι Μίτσελ στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Μαρ 31, 2025
Εθνική Λυρική Σκηνή: Επιστρέφει η «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ» με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου σε σκηνοθεσία Κέιτι Μίτσελ

Εθνική Λυρική Σκηνή: Επιστρέφει η «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ» με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου σε σκηνοθεσία Κέιτι Μίτσελ

Μαρ 11, 2025
Κάντε share!
         
      

Τα «Παραμύθια του Χόφμαν» είναι η τελευταία όπερα του Ζακ Όφενμπαχ, την οποία ο συνθέτης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει πριν το θάνατό του, το 1880, και τη συμπλήρωσε ο συνθέτης Ερνέστ Γκιρώ.

«Τα παραμύθια του Χόφμαν» παρουσιάζονται σε σκηνοθεσία Κρύστοφ Βαρλικόφσκι στην Εθνική Λυρική Σκηνή από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για τη νέα συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την Όπερα Λα Μονναί των Βρυξελλών. Ο Κρύστοφ Βαρλικόφσκι αναλαμβάνει να αποκαλύψει την ουσία ενός έργου όπου τόπος και χρόνος είναι τα κατάλοιπα ενός κατεστραμμένου ψηφιδωτού.

«Τα παραμύθια του Χόφμαν» θα παρουσιαστούν για οκτώ παραστάσεις σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού. Η παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της ΕΛΣ.

«Τα παραμύθια του Χόφμαν» του Ζακ Όφενμπαχ είναι μια από τις δημοφιλέστερες γαλλικές όπερες, πλάι στην Κάρμεν, το Φάουστ και τη Μανόν. Πρόκειται για μια δραματική όπερα γεμάτη μελωδίες, ανάμεσα στις οποίες και η διάσημη «βαρκαρόλα». Στα Παραμύθια, ο Όφενμπαχ δεν ξεχνά ούτε την πνευματώδη ούτε την περιπαικτική πλευρά του, ενώ, όπως και στα άλλα έργα του, είναι μελωδικός και γεμάτος αστείρευτη έμπνευση.

© Bernd Uhlig

Στο έργο αυτό, ο συνθέτης βάζει δίπλα δίπλα τη χαρούμενη διάθεση του ποιητή Χόφμαν με τη ρωγμή εκείνη που αφήνει να φανεί ότι ο χαρακτήρας του ποιητή δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Και παρά το γεγονός ότι ο συνθέτης δίνει πάντα προτεραιότητα στη μελωδία, εντούτοις η αρμονική του γραφή μοιάζει να σκιαγραφεί με ακρίβεια τους χαρακτήρες και τις καταστάσεις.

Το λιμπρέτο του Ζυλ Μπαρμπιέ βασίζεται σε ιστορίες του Γερμανού συγγραφέα και συνθέτη Ε.Τ.Α. Χόφμαν. Τρεις γυναικείες μορφές, η άψυχη κούκλα Ολυμπία, η σοβαρά ασθενής τραγουδίστρια Αντωνία και η εταίρα Τζουλιέττα, διαθέτουν η καθεμιά ορισμένα από τα στοιχεία που συνθέτουν την πριμαντόνα Στέλλα, τη γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος ο Χόφμαν.

Τον έρωτα που αισθάνεται για καθεμιά δυναμιτίζει κάθε φορά ένας ώριμος άνδρας, τρεις διαφορετικές προσωπικότητες, ο Κοππελιύς, ο Δρ Μιράκλ και ο Νταπερτούττο, τα χαρακτηριστικά των οποίων συγκεντρώνει ο εύπορος Λιντόρφ, πλάι στον οποίο φεύγει στο τέλος της όπερας η Στέλλα, αφήνοντας τον Χόφμαν σε απόγνωση.

«Τα παραμύθια του Χόφμαν» είναι η τελευταία όπερα του Ζακ Όφενμπαχ, την οποία ο συνθέτης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει πριν το θάνατό του, το 1880. Το έργο, που συμπλήρωσε ο συνθέτης Ερνέστ Γκιρώ, γνώρισε τεράστια επιτυχία στην παγκόσμια πρεμιέρα του το Φεβρουάριο του 1881 στην Οπερά Κομίκ του Παρισιού.

Από την πρώτη παρουσίαση του έργου στα τέλη του 19ου αιώνα έως και το 2010 που ανακαλύφθηκε στα αρχεία της Οπερά Κομίκ υλικό που θεωρούνταν κατεστραμμένο, πραγματοποιήθηκαν επίπονες και μακρόχρονες εργασίες αποκατάστασης της παρτιτούρας, άλλοτε για να μελοποιηθούν επιπλέον διάλογοι, άλλοτε για να προστεθούν νέα μέρη στο έργο, ακόμα και για την αλλαγή της σειράς των πράξεων του έργου.

© Bernd Uhlig

Σε ό,τι αφορά τον επίλογο του έργου, καθώς από τον Όφενμπαχ σώζονται μόνο προσχέδια και σκέψεις, στην ουσία κάθε λυρικό θέατρο αποφασίζει το φινάλε του έργου, βασιζόμενο σε μια από τις πολλές διαφορετικές εκδοχές.

Η ΕΛΣ παρουσιάζει την όπερα στην πιο πρόσφατη κριτική της έκδοση από τους Μάικλ Κέυ και Ζαν-Κριστόφ Κεκ, όπου ο Πρόλογος και ο Επίλογος εμφανίζονται ως πράξεις και ως εκ τούτου το έργο έχει πεντάπρακτη μορφή. H τελική μορφή του έργου διαμορφώθηκε κατά την προετοιμασία της παραγωγής το 2019 στις Βρυξέλλες από τον Κρύστοφ Βαρλικόφσκι και τον μαέστρο της παρουσίασης στο Λα Μονναί Αλαίν Αλτινογκλού.

Παράλληλα με τη σταδιοδρομία του στο θέατρο, όπου έχει υπογράψει παραστάσεις πάνω σε έργα Σαίξπηρ, αρχαίες ελληνικές τραγωδίες, αλλά και σύγχρονους συγγραφείς όπως η Σάρα Κέιν, ο Βαρλικόφσκι έχει αναγνωριστεί και ως ένας από τους ανανεωτές της σκηνοθεσίας της όπερας.

Οι παραγωγές που έχει υπογράψει σε λυρικά θέατρα της Ευρώπης – Εθνική Όπερα Παρισιού, Λα Μονναί Βρυξελλών, Ρεάλ Μαδρίτης, Βαυαρική Όπερα Μονάχου, Βασιλική Όπερα Λονδίνου, αλλά και στα κορυφαία φεστιβάλ της Αιξ-αν-Προβάνς και του Ζάλτσμπουργκ – αναγνωρίζονται από κοινό και κριτικούς ως καλλιτεχνικά γεγονότα, λόγω της συστηματικής έρευνάς του πάνω στην ιδέα της επαναθεατρικοποίησης της όπερας.

Στα «Παραμύθια του Χόφμαν» η σκηνοθεσία του Βαρλικόφσκι ελκύεται από το γεγονός ότι το έργο του Όφενμπαχ έχει μια ιδιαίτερα πολύπλοκη αφήγηση, καθώς και από τη διαπίστωση ότι παρτιτούρα και λιμπρέτο δεν έχουν σταθερή δομή. Τα στοιχεία αυτά δίνουν στον σκηνοθέτη αλλά και στον θεατή την αίσθηση ότι το έργο είναι ανοιχτό σε νέες ερμηνείες και επαναπροσδιορισμό.

Ο Βαρλικόφσκι, εξελίσσοντας την προσωπική του σκηνοθετική ταυτότητα, βλέπει την ιστορία της όπερας μέσα από το πρίσμα της έβδομης τέχνης, με επιρροές από κινηματογραφικά έργα όπως τα A Star Is Born, The Shining και Inland Empire. Η χειραφέτηση μιας αινιγματικής και πολύπλοκης γυναίκας, οι απογοητεύσεις ενός σκηνοθέτη σε κρίση, οι εξαρτήσεις του, τα υποκειμενικά του παραληρήματα, τα πάντα προσφέρονται για μια μετακειμενική εξερεύνηση του μυστηριώδους διαλόγου μεταξύ της ιστορίας και του αφηγητή, του καλλιτέχνη και του έργου του.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια της παραγωγής υπογράφει η μόνιμη συνεργάτιδα του Βαρλικόφσκι Μαλγκορζάτα Στσέσνιακ. Η χορογραφία είναι του Κλωντ Μπαρντούιγ, οι φωτισμοί της Φελίς Ρος και το βίντεο του Ντενί Γκεγκέν. Ο Κριστιάν Λονσάν υπογράφει τη δραματουργία.

Διευθύνει ο αρχιμουσικός και καλλιτεχνικός διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Λουκάς Καρυτινός. Τη Χορωδία της ΕΛΣ διευθύνει ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος. Στη νέα παραγωγή των Παραμυθιών, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και να ακούσει τραγουδιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Άνταμ Σμιθ θα ερμηνεύσει το ρόλο του τίτλου στην πρώτη διανομή. Έκανε το ντεμπούτο του στο ρόλο του Χόφμαν στην Όπερα του Μπορντώ, ενώ έχει εμφανιστεί στην Εθνική Όπερα της Αγγλίας, στο Φεστιβάλ του Γκλάιντμπορν, στα BBC Proms, στις όπερες των Βρυξελλών, της Αμβέρσας, του Σιάτλ κ.α. Στη δεύτερη διανομή το ρόλο του τίτλου θα ερμηνεύσει ο τενόρος της ΕΛΣ Γιάννης Χριστόπουλος.

Η σοπράνο Νικόλ Σεβαλιέ, που θα ερμηνεύσει Στέλλα, Ολυμπία, Αντωνία και Τζουλιέττα στην πρώτη διανομή, έχει βραβευτεί για την ερμηνεία της στους τέσσερις γυναικείους ρόλους του Χόφμαν με το γερμανικό βραβείο Der Faust το 2016, για την παραγωγή της Κόμισε Όπερας του Βερολίνου, της οποίας υπήρξε μέλος για πέντε χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2019 συμμετείχε στον Ιδομενέα του Μότσαρτ στο Φεστιβάλ του Ζάλτσμπουργκ σε σκηνοθεσία Πήτερ Σέλλαρς και διεύθυνση Θεόδωρου Κουρεντζή Έκτοτε, τραγουδά στα κορυφαία ευρωπαϊκά θέατρα, όπως Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, Λα Μονναί Βρυξελλών – όπου ερμήνευσε τους τέσσερις ρόλους στο Χόφμαν στην πρεμιέρα της παραγωγής Βαρλικόφσκι το 2019 -, Βιέννη, Αμβούργο κ.α.

Τους τέσσερις γυναικείους ρόλους του έργου θα ερμηνεύσει στη δεύτερη διανομή η υψίφωνος της ΕΛΣ Βασιλική Καραγιάννη. Οι μεσόφωνοι Μαίρη-Έλεν Νέζη και Μαρισία Παπαλεξίου θα ερμηνεύσουν τους ρόλους της Μούσας και του Νικλάους. Οι βαθύφωνοι Τάσος Αποστόλου και Πέτρος Μαγουλάς θα ερμηνεύσουν τους Λιντόρφ, Κοππελιύς, Μιράκλ και Νταπερτούττο. Ο βαθύφωνος Χριστόφορος Σταμπόγλης και ο μπασοβαρύτονος Γιάννης Γιαννίσης θα ερμηνεύσουν τους ρόλους των Κρεσπέλ και Λούθηρου.

Μαζί τους οι μονωδοί της ΕΛΣ Μαργαρίτα Συγγενιώτου, Άννα Τσελίκα, Διονύσης Μελογιαννίδης, Ανδρέας Καραούλης, Γιώργος Ματθαιακάκης, Γιώργος Παπαδημητρίου, Χρήστος Κεχρής, Γιάννης Καλύβας, Παναγιώτης Πρίφτης, Νίκος Κατσιγιάννης, Μαρίνος Ταρνανάς και Χρήστος Ραμμόπουλος.

Cover photo: ©Bernd Uhlig

Συντελεστές:

Μουσική διεύθυνση: Λουκάς Καρυτινός
Σκηνοθεσία: Κρύστοφ Βαρλικόφσκι
Δραματουργία: Κριστιάν Λονσάν
Σκηνικά, κοστούμια: Μαλγκορζάτα Στσέσνιακ
Χορογραφία: Κλωντ Μπαρντούιγ
Φωτισμοί: Φελίς Ρος
Βίντεο: Ντενί Γκεγκέν
Διεύθυνση χορωδίας: Αγαθάγγελος Γεωργακάτος

Στέλλα – Ολυμπία – Αντωνία – Τζουλιέττα: Νικόλ Σεβαλιέ (18, 22, 29/12/2022 & 4/1/2023), Βασιλική Καραγιάννη (20, 28/12/2022 & 5, 8/1/2023)

Μούσα – Νικλάους: Μαίρη-Έλεν Νέζη (18, 22, 29/12/2022 & 4/1/2023), Μαρισία Παπαλεξίου (20, 28/12/2022 & 5, 8/1/2023)

Φωνή από τον τάφο: Μαργαρίτα Συγγενιώτου (18, 22, 29/12/2022 & 4/1/2023), Άννα Τσελίκα (20, 28/12/2022 & 5, 8/1/2023)

Χόφμαν: Άνταμ Σμιθ (18, 22, 29/12/2022 & 4/1/2023), Γιάννης Χριστόπουλος (20, 28/12/2022 & 5, 8/1/2023)

Λιντόρφ – Κοππελιύς – Μιράκλ – Νταπερτούττο: Τάσος Αποστόλου (18, 22, 29/12/2022 & 4/1/2023), Πέτρος Μαγουλάς (20, 28/12/2022 & 5, 8/1/2023)

Σπαλαντσανί – Ναθαναήλ: Διονύσης Μελογιαννίδης (18, 22, 29/12/2022 & 4/1/2023), Ανδρέας Καραούλης (20, 28/12/2022 & 5, 8/1/2023)

Κρεσπέλ – Λούθηρος: Χριστόφορος Σταμπόγλης (18, 22, 29/12/2022 & 4/1/2023), Γιάννης Γιαννίσης (20, 28/12/2022 & 5, 8/1/2023)

Χέρμαν – Σλεμίλ: Γιώργος Ματθαιακάκης (18, 22, 29/12/2022 & 4/1/2023), Γιώργος Παπαδημητρίου (20, 28/12/2022 & 5, 8/1/2023)

Αντρές – Κοσενίλ – Φραντς – Πιτικινάτσο: Χρήστος Κεχρής (18, 22, 29/12/2022 & 4/1/2023), Γιάννης Καλύβας (20, 28/12/2022 & 5, 8/1/2023)

Βόλφραμ: Παναγιώτης Πρίφτης (18, 22, 29/12/2022 & 4/1/2023), Νίκος Κατσιγιάννης (20, 28/12/2022 & 5, 8/1/2023)

Βίλχελμ: Μαρίνος Ταρνανάς (18, 22, 29/12/2022 & 4/1/2023), Χρήστος Ραμμόπουλος (20, 28/12/2022 & 5, 8/1/2023)

Με την Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΛΣ

Εισιτήρια:

Τιμές:

15€, 20€, 35€, 40€, 50€, 55€, 65€, 90€ | Φοιτητικό, παιδικό: 15€ | Περιορισμένης ορατότητας: 10€

Προπώληση εισιτηρίων:

Ταμεία ΕΛΣ (213 0885700, καθημερινά 9:00-21:00)

ticketservices.gr


Κάντε share!
         
      
Tags: Εθνική Λυρική ΣκηνήΕΛΣΖακ ΌφενμπαχΚρύστοφ ΒαρλικόφσκιΤα παραμύθια του Χόφμαν
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous Post

Οι Onirama παρουσιάζουν το νέο τους project «Mixin up the decades | Παίζοντας με τις δεκαετίες» στο Θέατρο Παλλάς

Next Post

Χριστίνα Σάλτη «Σάββατο» : Μας ξεσηκώνει με το νέο της single!

MikrofwnoTEAM

MikrofwnoTEAM

Related Posts

«Σίδερο»: Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει με μια δυνατή μπαλάντα και μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης

«Σίδερο»: Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει με μια δυνατή μπαλάντα και μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης

Μάι 9, 2025
APON: η διαμαντένια & πολυπλατινένια απονομή για τις επιτυχίες του

APON: η διαμαντένια & πολυπλατινένια απονομή για τις επιτυχίες του

Μάι 9, 2025

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Ship for World Youth 2026»

Μάι 9, 2025

Ο Σαββόπουλος νιώθει δεκαεξάρης και πάει Rockwave

Μάι 9, 2025
Next Post
Χριστίνα Σάλτη «Σάββατο» : Μας ξεσηκώνει με το νέο της single!

Χριστίνα Σάλτη «Σάββατο» : Μας ξεσηκώνει με το νέο της single!

No Result
View All Result

Popular.

  • Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Majovoli στον Σταυρό του Νότου

    Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Majovoli στον Σταυρό του Νότου

    347 shares
    Share 139 Tweet 87
  • «Επιτέλους»: Η Καίτη Γαρμπή και έξι δυναμικές γυναίκες τραγουδούν για όσα (δεν) λέγονται

    330 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Οι Arcade μιλούν αποκλειστικά στο MIKROFWNO.GR για τη Eurovision

    1374 shares
    Share 608 Tweet 319
  • «Πάμε Δανάη»: Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το Mega μετά από 5 χρόνια στον αέρα – Η συγκινητική της ανάρτηση

    329 shares
    Share 132 Tweet 82
  • Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τα Σκυλιά» του Ανέστη Αζά στο Θέατρο Κιβωτός

    477 shares
    Share 191 Tweet 119
  • Συγκλονίζει η Σοφία Φυρού: Η εξομολόγηση για την προληπτική μαστεκτομή και το μήνυμα ζωής προς όλες τις γυναίκες

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Eurovision 2025: Η Klavdia καθήλωσε με την «Αστερομάτα» στη δεύτερη πρόβα – Το φόρεμα που… ζωντανεύει με τα φώτα (vid&pics)

    330 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Θα γίνει μαμά

    330 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Η Πέγκυ Ζήνα live στο Θέατρο Άλσος

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • «Να Με Λες Μαμά» : Το συγκλονιστικό trailer της νέας κοινωνικής δραματικής σειράς του Alpha!

    331 shares
    Share 132 Tweet 83

Τελευταίες αναρτήσεις

«Σίδερο»: Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει με μια δυνατή μπαλάντα και μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης

«Σίδερο»: Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει με μια δυνατή μπαλάντα και μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης

Μάι 9, 2025
Ο Παναθηναϊκός στο Final 4 της Euroleague – Το συγκλονιστικό mini movie από τη μάχη με την Εφές

Ο Παναθηναϊκός στο Final 4 της Euroleague – Το συγκλονιστικό mini movie από τη μάχη με την Εφές

Μάι 9, 2025
APON: η διαμαντένια & πολυπλατινένια απονομή για τις επιτυχίες του

APON: η διαμαντένια & πολυπλατινένια απονομή για τις επιτυχίες του

Μάι 9, 2025

Categories

Επιλογή κατηγορίας
    Facebook Twitter Youtube Instagram

    Τελευταίες αναρτήσεις

    • «Σίδερο»: Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει με μια δυνατή μπαλάντα και μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης
    • Ο Παναθηναϊκός στο Final 4 της Euroleague – Το συγκλονιστικό mini movie από τη μάχη με την Εφές
    • APON: η διαμαντένια & πολυπλατινένια απονομή για τις επιτυχίες του
    • Καμπάνια ευαισθητοποίησης για τις πυρκαγιές από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης – Στο επίκεντρο η πρόληψη
    • «Πάμε Δανάη»: Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το Mega μετά από 5 χρόνια στον αέρα – Η συγκινητική της ανάρτηση

    Kατηγορίες

    Επιλογή κατηγορίας

      Tags

      ANT1 Christmas Theater Demy Eurovision Lady Gaga Mega Netflix Novasports Stan Survivor Άγριες Μέλισσες Άννα Βίσση Έλενα Παπαρίζου ΑΝΤ1 Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS Αντώνης Ρέμος Γιάννης Κότσιρας Γιάννης Πλούταρχος Γιώργος Θεοφάνους Γιώργος Μαζωνάκης Γιώργος Νταλάρας Γιώργος Σαμπάνης Δέσποινα Βανδή ΕΡΤ Εθνική Λυρική Σκηνή Ελένη Φουρέιρα Ελεωνόρα Ζουγανέλη Η Γη της Ελιάς Ηρώδειο Θέατρο Παλλάς Θέμης Καραμουρατίδης Θεσσαλονίκη Καίτη Γαρμπή Κωνσταντίνος Αργυρός Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Μελίνα Ασλανίδου Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσσα Μποφίλιου Ολυμπιακός Πέτρος Ιακωβίδης Παναθηναϊκος Σάκης Ρουβάς Σασμός Τάμτα Ωδείο Ηρώδου Αττικού

      © 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

      Welcome Back!

      Login to your account below

      Forgotten Password?

      Retrieve your password

      Please enter your username or email address to reset your password.

      Log In
      No Result
      View All Result
      • ΑΡΧΙΚΗ
      • ΝΕΑ
        • Κόσμος
      • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
        • Νέα τραγούδια
          • Ελληνικές κυκλοφορίες
          • Ξένες κυκλοφορίες
          • Official lyric videos
          • Remixes
          • Ost
          • Ορχηστρική μουσική
          • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
          • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
          • Τηλεοπτικά soundtracks
        • Video clip
          • Ελληνικά video clip
          • Ξένα video clip
        • Ατζέντα
          • Θεατρικές παραστάσεις
          • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
          • Χορός
          • Παρουσιάσεις βιβλίων
          • Εκθέσεις – Μουσεία
          • Τέχνες & εικαστικά
          • Μουσικές σκηνές
          • Φεστιβάλ
          • Συναυλίες
          • Νυχτερινά κέντρα
          • Clubs
          • Parties
          • Χορηγός επικοινωνίας
        • Θέατρο
          • Θεατρικά νέα
          • Κριτικές θεάτρου
        • Βιβλίο
          • Κριτικές βιβλίων
          • Προτάσεις βιβλίων
        • Media
          • Δηλώσεις
          • Ελληνικές σειρές
        • Σινεφίλ
          • Κινηματογραφικά νέα
          • Κινηματογραφικές κριτικές
          • Ταινίες προσεχώς!
        • Αφιερώματα
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
      • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
      • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

      © 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.