Ο Μίνως Μάτσας στο Gazarte για τρεις παραστάσεις

«Είμαστε μονάχα στην αρχή, βλέπεις. Σα να βρίσκονται τα πάντα μπροστά μας…»
Τρείς βραδιές, όπου όλοι γίνονται Ένας, μέσα από τη μουσική, τις φωνές ,το τραγούδι.

Η ανάγκη μου να βρεθώ κοντά σας και να μοιραστώ μαζί σας τους αγαπημένους μουρυθμούς, τα μουσικά γυρίσματα, τους στίχους που με έριξαν από νωρίς στο τραγούδι σεμια σχέση αγάπης που βαστάει γερά σα να ξεκίνησα μόλις χτες.

Τραγούδια από το σινεμά, την τηλεόραση, το θέατρο, τη δισκογραφία: Τραγούδια που είχαν την τύχη να τραγουδηθούν από μοναδικούς ερμηνευτές θα ξεδιπλωθούν κοντά σας σα μια αλήθεια γυμνή, με την ελπίδα να περάσουμε δυο ώρες τραγουδώντας τα «Καράβια που βγήκαν στη στεριά» και μέθυσαν «Ως κι οι θάλασσες», αφού βρήκαν την «Ευτυχία» σε ένα «Όνειρο Απατηλό». «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου» είπε και έφυγε σε ένα «Νησί» μια «Μαύρη Πεταλούδα» ψιθυρίζοντας το «Μινόρε της Αυγής».

Συνοδοιπόροι μου ο Κώστας Τριανταφυλλίδης με την ευγενική λαϊκή φωνή που με συγκινεί και με εκπλήσσει μονίμως τα τελευταία χρόνια και η Μυρτώ Βασιλείου μια νέα φωνή με δύναμη και θετική ενέργεια.
Μίνως Μάτσας

Συμμετέχουν οι εξαιρετικοί σολίστ: Αντώνης Ανδρέου: τρομπόνι, Jim Staridas: τρομπόνι, Τάκης Βασιλείου: κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο, Γιώργος Μάτσικας: μπουζούκι, Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν, Γιώργος Χατζόπουλος: κιθάρα και ο συνθέτης στο πιάνο.

Δευτέρα 5, 12 και 19 Δεκεμβρίου, ώρα έναρξης 9:30 μ.μ

Πληροφορίες & Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.