Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Δεκεμβρίου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!
Mπαίνοντας στην τελική ευθεία προς τα Χριστούγεννα ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 16:40, μας σερβίρει ένα μενού με 3 συνταγές που ενώ δεν έχουν ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας, σε βαθμό γεύσης παίρνουν άριστα με τόνο.
Μανιτάρια γεμιστά προτείνει για ορεκτικό, ένα φαγητό που συνδυάζει ζουμερή υφή με σπιρτόζες πινελιές που κάνουν το πιάτο να ξεχωρίζει. Το σερβίρει με ρόκα, προσούτο και αποξηραμένα σύκα και πασπαλίζει με ελαιόλαδο και πιπέρι.
Για κυρίως γεύμα φτιάχνει το απόλυτο χοιρινό στη γάστρα, ένα κρέας μαγειρεμένο έτσι που λιώνει στο στόμα, συνδυασμένο τέλεια με λαχανικά, μπέικον, χυμό πορτοκάλι και αρωματικά, δίνοντάς μας μια γεύση που θα μας μείνει αξέχαστη. Το συνοδεύει με φύλλα θυμαριού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Για γλυκό, ο αγαπημένος μας σεφ ετοιμάζει την καλύτερη εκδοχή σοκολατένιων μελομακάρονων που μπορείτε να φανταστείτε, συνοδευόμενα με μέλι και καρύδια. Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο γλυκό, και εκείνος απογειώνει τη συνταγή για τους λάτρεις της σοκολάτας, και όχι μόνο.
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο Άκης Πετρετζίκης προτείνει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40, στο οποίο δείχνει έξυπνα «κόλπα» για να απογειωθούν συνταγές που χωρίς αυτά μπορεί να μην έκαναν τέτοια εντύπωση.
Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη σαλάτα, μια χριστουγεννιάτικη σαλάτα με ξηρούς καρπούς και μανούρι, είναι το πρώτο πιάτο στο κυριακάτικο μενού. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ένα vegan σνίτσελ αλα κρεμ, μια vegan επιλογή με gravy μανιταριών που όμως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από οποιαδήποτε άλλη κλασική συνταγή, vegan και μη. Σερβίρει τα σνίτσελ με καρότα και πατάτες baby, την vegan σάλτσα αλά κρεμ και πασπαλίζει με πιπέρι, και θυμάρι.
Για γλυκό ετοιμάζει ένα φανταστικό σαραγλί, που θα το κάνει πολύ εύκολα, για αυτό και το ονομάζει ψευτοσαραγλί. Η γεύση και η εμφάνιση θα είναι ακριβώς αυτό που έχετε στο μυαλό σας, όταν ακούτε για αυτό το ανατολίτικο σιροπιαστό, όμως η διαδικασία γίνεται πολύ πιο απλά. Στο τέλος πασπαλίζει με τρούφα σοκολάτας για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.
Δείτε το τρέιλερ:
Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Δεκεμβρίου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!
Mπαίνοντας στην τελική ευθεία προς τα Χριστούγεννα ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 16:40, μας σερβίρει ένα μενού με 3 συνταγές που ενώ δεν έχουν ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας, σε βαθμό γεύσης παίρνουν άριστα με τόνο.
Μανιτάρια γεμιστά προτείνει για ορεκτικό, ένα φαγητό που συνδυάζει ζουμερή υφή με σπιρτόζες πινελιές που κάνουν το πιάτο να ξεχωρίζει. Το σερβίρει με ρόκα, προσούτο και αποξηραμένα σύκα και πασπαλίζει με ελαιόλαδο και πιπέρι.
Για κυρίως γεύμα φτιάχνει το απόλυτο χοιρινό στη γάστρα, ένα κρέας μαγειρεμένο έτσι που λιώνει στο στόμα, συνδυασμένο τέλεια με λαχανικά, μπέικον, χυμό πορτοκάλι και αρωματικά, δίνοντάς μας μια γεύση που θα μας μείνει αξέχαστη. Το συνοδεύει με φύλλα θυμαριού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Για γλυκό, ο αγαπημένος μας σεφ ετοιμάζει την καλύτερη εκδοχή σοκολατένιων μελομακάρονων που μπορείτε να φανταστείτε, συνοδευόμενα με μέλι και καρύδια. Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο γλυκό, και εκείνος απογειώνει τη συνταγή για τους λάτρεις της σοκολάτας, και όχι μόνο.
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο Άκης Πετρετζίκης προτείνει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40, στο οποίο δείχνει έξυπνα «κόλπα» για να απογειωθούν συνταγές που χωρίς αυτά μπορεί να μην έκαναν τέτοια εντύπωση.
Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη σαλάτα, μια χριστουγεννιάτικη σαλάτα με ξηρούς καρπούς και μανούρι, είναι το πρώτο πιάτο στο κυριακάτικο μενού. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ένα vegan σνίτσελ αλα κρεμ, μια vegan επιλογή με gravy μανιταριών που όμως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από οποιαδήποτε άλλη κλασική συνταγή, vegan και μη. Σερβίρει τα σνίτσελ με καρότα και πατάτες baby, την vegan σάλτσα αλά κρεμ και πασπαλίζει με πιπέρι, και θυμάρι.
Για γλυκό ετοιμάζει ένα φανταστικό σαραγλί, που θα το κάνει πολύ εύκολα, για αυτό και το ονομάζει ψευτοσαραγλί. Η γεύση και η εμφάνιση θα είναι ακριβώς αυτό που έχετε στο μυαλό σας, όταν ακούτε για αυτό το ανατολίτικο σιροπιαστό, όμως η διαδικασία γίνεται πολύ πιο απλά. Στο τέλος πασπαλίζει με τρούφα σοκολάτας για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.
Δείτε το τρέιλερ: