Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών: Εορταστική συναυλία του Συγκροτήματος Χάλκινων Πνευστών στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός»

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τον ελληνικό παραδοσιακό πολιτισμό και όλο τον υπόλοιπο κόσμο θα μας υποδεχθεί, αυτές τις γιορτές, το Συγκρότημα Χάλκινων Πνευστών της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών, στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

«Christmas Brass». Μια αξέχαστη μελωδική βραδιά, αφιερωμένη στη γιορτή των Χριστουγέννων θα χαρίσει στους φίλους του το Συγκρότημα Χάλκινων Πνευστών της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 20:30. Οι έμπειροι καλλιτέχνες του Συγκροτήματος ετοίμασαν μια επιλογή από πανέμορφες και γιορτινές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και θα τις παρουσιάσουν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός».

Λίγα λόγια για τη μουσική βραδιά

Το Συγκρότημα Χάλκινων Πνευστών της Φιλαρμόνιας ιδρύθηκε την άνοιξη του 2021. Έχει δώσει ήδη συναυλίες στην Αθήνα και την Περιφέρεια με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών και έχει ηχογραφήσει σε βίντεο και ήχο μεγάλο μέρος του ρεπερτορίου του.

Κοντά στους μουσικούς του Συγκροτήματος τους θα βρίσκονται οι δροσερές φωνές της Παιδικής Χορωδίας των Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα και των μελών της Ακαδημαϊκής Χορωδίας Νέων Αθηνών (ΑΧΝΑ), για να συμπληρώσουν τη μαγεία της βραδιάς.

Κάλαντα και τραγούδια από όλο τον κόσμο, αλλά και από την Ελληνικό παραδοσιακό πολιτισμό, υπόσχονται να ταξιδέψουν νοερά μικρούς και μεγάλους στην εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

 

Πληροφορίες:
Ημερομηνία: Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022
Ώρα έναρξης: 20:30
Καλλιτέχνης: Συγκρότημα Χάλκινων Πνευστών της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών
Χώρος: Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός», Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα
Σημεία προπώλησης: Ticketservices: Ταμείο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα (Στοά Πεσμαζόγλου). Τηλεφωνικά: 210 7234567. Online: www.ticketservices.gr
Τιμή εισιτηρίου: Διακεκριμένη ζώνη: 12€, Γενική είσοδος: 10€, Μειωμένο (ανέργων, φοιτητικό, πολυτέκνων): 8€
Πληροφορίες χώρου: Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός», Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα. Τηλ: 210 3221917 – 5310. Ε: [email protected] | lsparnas.gr

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.