Οι Χαΐνηδες στο θέατρο «Ροές» – Από Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου!

 Οι γιορτές είναι σύμβολα αναγέννησης. Σηματοδοτούν το θάνατο του παλιού εαυτού και την επανεκκίνηση του χρόνου. Οι κοινωνίες είναι ανίκανες να γιορτάσουν. Τα έθιμα μέσα στις κοινωνίες κατάντησαν μια καταναλωτική γελοιότητα, που αφήνει πίσω της θλιμμένες καρδιές και άδειες τσέπες. Οι μόνες που μπορούν να γιορτάσουν είναι οι κοινότητες.

Η κοινότητα των Χαΐνηδων (μουσικοί και ακροατές) καλεί τα μέλη της να γιορτάσουμε μαζί, στο φιλόξενο θέατρο Ροές στις 22, 23 και 29, 30 του Δεκέμβρη καθώς και τα τρία πρώτα Παρασκευοσάββατα του Γενάρη (6, 7, 13, 14, 20 και 21).  Τραγούδια απ’ όλη τη δισκογραφία τους (Το καπηλειόΟ ακροβάτηςΣυνταγές μαγειρικήςΗ τίγρηΕίχα μια αγάπη μια φορά) και όχι μόνο, σ’ ένα πρόγραμμα αυξανόμενης εντροπίας. Ειδικά διαμορφωμένες οι «Ροές», θα διαθέτουν χώρο για καθήμενους, όρθιους και για όσους επιθυμούν να χορέψουν. Η χαρμόσυνη τελετή θα πραγματοποιηθεί χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου αρχιεπισκόπου Γαïδουρονησίου κ.Δημητρίου και πλήθος παναγιωτάτων επισκόπων: Δημήτριος Αποστολάκης, Μιχαήλ Γαλάνης, Δημήτριος Ζαχαριουδάκης, Peter Jaques, Γεώργιος Κωνσταντίνου, Μιχαήλ Νικόπουλος και Αγγελική Σύρκου.

                                                                                         Βάρδα Φουρνέλο!

 

ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΕΣΙάκχου 16, Γκάζι, Αθήνα2103474312Ώρα έναρξης: 22.00

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣΠέμπτη 22 και 29 ΔεκεμβρίουΠαρασκευή 23 και 30 ΔεκεμβρίουΠαρασκευή 6, 13 και 20 ΙανουαρίουΣάββατο 7, 14 και 21 Ιανουαρίου

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΠροπώληση12 euroΣτο ταμείοκανονικό: 15 euroμειωμένο*: 12 euro(*) μειωμένο: άνεργοι, φοιτητές, παιδιά, ΑΜΕΑ

thumbnail αφίσα Χαΐνηδες

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.