No Result
View All Result
  • Login
Advertisement Banner
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
No Result
View All Result

Άννα Βίσση: 9+1 music video που θα σου φτιάξουν τη διάθεση!

«Μια νύχτα του Αυγούστου» | Ο Σταθακάκης κάνει… αιματηρά σχέδια για τον Βαγγέλη και την Κατερίνα! (vid)

Θέατρο «Όροφως»: Δείτε το πρόγραμμα παραστάσεων για το Δεκέμβριο 2022 – Μάρτιο 2023

Δεκ 9, 2022
in Θεατρικά νέα, Θεατρικές παραστάσεις, Θέατρο, Πολιτισμός
Reading Time: 6 mins read
Μοιράσου το στο FacebookΜοιράσου το στο Twitter

Δείτε και αυτό

No Content Available
Κάντε share!
         
      

Mετακλήσεις παραστάσεων σεμινάρια θεάτρου, κίνησης, υποκριτικής, χορού, θεατρικού παιχνιδιού και άλλες παράλληλες δράσεις.

Το Θέατρο «Όροφως» ανακοινώνει το πρόγραμμα παραστάσεων για την περίοδο Δεκέμβριος 2022 – Μάρτιος 2023, παρουσιάζοντας και την παιδική παράσταση «Οι Ακροβάτες» του Κώστα Θεοχάρη σε σκηνοθεσία Ελένης Καραμούζη & Νίκης Καρακώστα και παραγωγή του Θεάτρου «Όροφως».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μετακλήσεις εξαιρετικών παραστάσεων καθώς και σεμινάρια θεάτρου, κίνησης, υποκριτικής, χορού, θεατρικού παιχνιδιού αλλά και άλλων παράλληλων δράσεων, συμπληρώνοντας έτσι το μωσαϊκό του προγράμματος που αναμένεται να λάβει χώρα στο προσεχές διάστημα.

Πρόγραμμα Παραστάσεων Θεάτρου «Όροφως»
Δεκέμβριος 2022 – Μάρτιος 2023

10 Δεκεμβρίου 2022: «Οι Ακροβάτες»

Παιδική παράσταση «Οι Ακροβάτες» του Κώστα Θεοχάρη. Μια παραγωγή του θεάτρου «όροφως» σε σκηνοθεσία Ελένης Καραμούζη & Νίκης Καρακώστα, που θα φιλοξενηθεί και σε εκπαιδευτικές δομές της περιοχής. Ένα έργο για παιδιά που γίνονται μεγάλοι και για μεγάλους που σκέφτονται πάντα σαν παιδιά.

12 & 13 Δεκεμβρίου 2022: «Arizona»

Μετά τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων και συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα, το βραβευμένο έργο του Juan Carlos Rubio («Tres», «Πληγές του ανέμου»), που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, θα παρουσιαστεί για δύο μόνο παραστάσεις στην Πάτρα, στο Θέατρο «Όροφως», σε μετάφραση Μαρίας Χατζηεμμανουήλ και σε σκηνοθεσία του Παντελή Δεντάκη.

18 Δεκεμβρίου 2022: «Ω! Christmas Three»

Μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη παράσταση από τους δημιουργούς του «Τικ Τακ Ντο», έρχεται να ταράξει τα φετινά Χριστούγεννα…! Μια ανατρεπτική παράσταση με δύο λυρικούς τραγουδιστές και δύο ηθοποιούς. Μια ξεκαρδιστική χριστουγεννιάτικη ιστορία που θα βρει τον Άγιο Βασίλη μπλεγμένο ανάμεσα σε τρεις πράκτορες, οι οποίοι προσπαθούν να τον επαναφέρουν, ώστε να μη χαθούν τα Χριστούγεννα της επόμενης χρονιάς.

23 Δεκεμβρίου 2022: «Dark Prince of the Cabaret»

Ο Γιώργος Τένορμαν Τζιουβάρας, μετά από 20 χώρες και 800 περίπου εμφανίσεις με τους Opera Chaotique, συνεργασίες με τους Λ. Μαχαιρίτσα, Δ. Σαββόπουλο, Tiger Lillies, Ennio Morricone, παρουσιάζει στο Θέατρο «Όροφως» στην Πάτρα, τη νέα του κωμική παράσταση, μια φουτουριστική σουρεάλ ιστορία με χιούμορ, ένταση και μουσική. Ο Τένορμαν αφηγείται με κωμική πρόζα, υφαίνει σουρεάλ ιστορίες για τον καθένα μας, αγγίζει κοινωνικά θέματα και σατιρίζει με το ιδιόμορφο χιούμορ του, τραγουδάει και παίζει στο πιάνο εντυπωσιακά τραγούδια άλλων και δικά του (από Μάνο Χατζιδάκι μέχρι Bohemian Rhapsody), αυτοσχεδιάζει σε πολλές γλώσσες, αλληλοεπιδρά με το κοινό, σε μια μοναδική παράσταση, στα ίχνη των Tom Waits, Monty Pythons, Brecht – Weil, Victor Borge, Woody Allen.

30 Δεκεμβρίου 2022: «O Pαφτάκος των Λέξεων»

Η sold out παιδική παράσταση της θεατρικής ομάδας «Μικρός Νότος» ταξιδεύει και πάλι στο φιλόξενο Θέατρο «Όροφως» στην Πάτρα για 2 μόνο παραστάσεις. Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ζωντανεύει το βιβλίο του Αντώνη Παπαθεοδούλου «Ο Ραφτάκος των λέξεων», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, σε θεατρική διασκευή της Τίνας Γιωτοπούλου, σκηνοθεσία του Γιώργου Τζαβάρα, πρωτότυπη μουσική του Νίκου Πλατύραχου και καλλιτεχνική επιμέλεια της Χρύσας Διαμαντοπούλου.

2023

Ιανουάριος 2023: «Backpack»

Ένα έργο για τον κόσμο δύο χαρακτήρων των οποίων οι ψυχολογικές ρωγμές διαρκώς ανοίγουν και κλείνουν και φέρουν στην επιφάνεια ετερόκλητα συναισθήματα και συμπεριφορές. Του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου σε σκηνοθεσία Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, με τη Φαίη Ξυλά και το Χρήστο Σπανό για 2 μόνο παραστάσεις στο Θέατρο «Όροφως» στην Πάτρα.

Ιανουάριος 2023: «Ανθρώπινη Φωνή»

Μετά την μεγάλη επιτυχία της «Γίδας ή Ποια είναι η Σύλβια;», η Λουκία Μιχαλοπούλου συναντά ξανά το Νικορέστη Χανιωτάκη σε μια πολύ ξεχωριστή συνεργασία για μια σειρά παραστάσεων στην Αθήνα και για 2 μόνο παραστάσεις στο Θέατρο «Όροφως» στην Πάτρα. Αυτή τη φορά αγκαλιάζουν το σπουδαίο μονόλογο του Ζαν Κοκτώ «Η Ανθρώπινη Φωνή». Η κάτοχος του θεατρικού βραβείου Μερκούρη (2011) αναμετράται με ένα εμβληματικό ρόλο που κατά το παρελθόν ερμήνευσαν κάποιες από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς ανά τον κόσμο (Σιμόν Σινιορέ, Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Λιβ Ούλμαν, Χούλια Μιχένες, Ντενίζ Ντιβάλ, Ρενάτα Σκότο κ.α.).

21 & 22 Ιανουαρίου 2023: «Οι Ώρες Ανάμεσα»

Μια performance – σύμπραξη ενός ηθοποιού (Αντρέας Μαντάς) κι ενός μουσικού (Τηλέμαχος Μούσας) σε σκηνοθεσία Amor Omnia team, μια έρευνα πάνω στο έργο του Samuel Beckett. Ένας ζωντανός, ακατέργαστος και συχνά αυτοσχεδιαστικός διάλογος μεταξύ τους, με μόνα όπλα τα εν τάξει επιλεγμένα ψελλίσματα, λέξεις και φράσεις του Ιρλανδού λογοτέχνη, ποιητή και θεατρικού συγγραφέα. Για 2 μόνο παραστάσεις στο Θέατρο «Όροφως» στην Πάτρα.

3 Φεβρουαρίου 2023: «Lemon»

Η παράσταση – εμπειρία για την ιστορία του πιανίστα 1900, γιορτάζει πέντε χρόνια ταξιδιών σε όλη την Ελλάδα. Πρώτος σταθμός της φετινής εορταστικής περιοδείας η Πάτρα και το Θέατρο «Όροφως. Η ομάδα του Lemon σας προσκαλεί να επιβιβαστείτε στο ατμόπλοιο Βιρτζίνιαν για να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία αυτής της χειροποίητης καλλιτεχνικής πρότασης. Γιατί θέατρο υπάρχει όπου υπάρχουν θεατές.

Μάρτιος 2023: «Ντέστινυ»

Του Άκη Δήμου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη – bijoux de kant και παραγωγή του Θεάτρου «Όροφως» στην Πάτρα. Δυο φίλες μόνες, μια αυγουστιάτικη νύχτα, σ’ ένα μπαλκόνι κάπου μέσα στην πόλη, περιμένουν και προσμένουν την άφιξη ενός άνδρα – πεπρωμένου με το όνομα Ντέστινυ. Όπως και στο ομώνυμο τραγούδι, μιλάνε για τον έρωτα που έρχεται, για τα όνειρα που έσβησαν και για αυτά που θα γεννηθούν. «Με τον καλύτερό σου έρωτα δεν ταξιδεύεις, κλειδώνεσαι σ’ ένα δωμάτιο κι οι τοίχοι είναι όλοι οι δρόμοι του κόσμου». Το «Ντέστινυ» είναι ένα έργο για τον έρωτα και τη νεότητα που φεύγει, για τις μικρές και μεγάλες μας νίκες – ήττες μέσα στο χρόνο. Μια γλυκόπικρη κωμωδία για τις ματαιώσεις, τις ψευδαισθήσεις και τις απεγνωσμένες απόπειρες να συμφιλιωθούμε με τη ζωή.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Θεάτρου «Όροφως»
Δεκέμβριος 2022 – Μάρτιος 2023

13–15 Φεβρουαρίου 2023 (15:00–19:00)
«Από την Ιδέα στην Πράξη: μια ιστορία μετ’ εμποδίων». Τριήμερο βιωματικό θεατρικό εργαστήριο με το Μελαχρινό Βελέντζα.

Φεβρουάριος 2023 (16:00-19:30)

Ο Γιάννης Σκουρλέτης θα πραγματοποιήσει Σεμινάριο Υποκριτικής στο Θέατρο «Όροφως». Το σεμινάριο θα εστιάσει πάνω σε κείμενα της σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας. Σε ποιον μιλάει ο ερμηνευτής στο σύγχρονο ελληνικό θέατρο; Πώς η απεύθυνση ενεργοποιεί την ερμηνευτική διαδικασία και αναζωογονεί το νέο σκηνικό «ρεαλισμό»;

Οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν πάνω σε κείμενα του Άκη Δήμου: «Τα λουλούδια στην κυρία», «Μου θυμίζεις φιλιά», «Η Σαμάνθα και ο Μαξ στο βυθό της ασφάλτου».

Το εργαστήριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς και κάθε είδους περφόρμερς, σπουδαστές δραματικών σχολών και όσους θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη του θεάτρου. Στόχος του εργαστηρίου είναι να καταλήξει σε μια παράσταση.


Κάντε share!
         
      
Tags: Θέατρο «Όροφως»
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous Post

Άννα Βίσση: 9+1 music video που θα σου φτιάξουν τη διάθεση!

Next Post

«Μια νύχτα του Αυγούστου» | Ο Σταθακάκης κάνει… αιματηρά σχέδια για τον Βαγγέλη και την Κατερίνα! (vid)

MikrofwnoTEAM

MikrofwnoTEAM

Related Posts

ZOMETSO: Ο TSO γκρεμίζει τα κουτάκια της ελληνικής pop με ένα anthem φωτιά

ZOMETSO: Ο TSO γκρεμίζει τα κουτάκια της ελληνικής pop με ένα anthem φωτιά

Μάι 10, 2025
«Σίδερο»: Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει με μια δυνατή μπαλάντα και μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης

«Σίδερο»: Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει με μια δυνατή μπαλάντα και μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης

Μάι 9, 2025

APON: η διαμαντένια & πολυπλατινένια απονομή για τις επιτυχίες του

Μάι 9, 2025

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Ship for World Youth 2026»

Μάι 9, 2025
Next Post
«Μια νύχτα του Αυγούστου» | Ο Σταθακάκης κάνει… αιματηρά σχέδια για τον Βαγγέλη και την Κατερίνα! (vid)

«Μια νύχτα του Αυγούστου» | Ο Σταθακάκης κάνει… αιματηρά σχέδια για τον Βαγγέλη και την Κατερίνα! (vid)

No Result
View All Result

Popular.

  • Οι Arcade μιλούν αποκλειστικά στο MIKROFWNO.GR για τη Eurovision

    Οι Arcade μιλούν αποκλειστικά στο MIKROFWNO.GR για τη Eurovision

    1379 shares
    Share 610 Tweet 320
  • «Πάμε Δανάη»: Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το Mega μετά από 5 χρόνια στον αέρα – Η συγκινητική της ανάρτηση

    332 shares
    Share 133 Tweet 83
  • Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Majovoli στον Σταυρό του Νότου

    350 shares
    Share 140 Tweet 88
  • Μαρίνα Σάττι: «Βίαιη εμπειρία» το κυνηγητό των δημοσιογράφων στο αεροδρόμιο – Η δημόσια έκρηξη στο Instagram

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • «Σίδερο»: Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει με μια δυνατή μπαλάντα και μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • «Stars System» : Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 12 Μαΐου είναι γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές και αποκαλύψεις (Trailer)

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Σκοτεινά μυστικά και δολοφονίες στην Τασμανία: Το νέο θρίλερ του Netflix που δεν θα σε αφήσει να κοιμηθείς (Trailer)

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Η Φιόνα Τζαβάρα μας μιλά και στέλνει ευχές στη Μαρίνα Σάττι

    536 shares
    Share 246 Tweet 121
  • Απίστευτο στην Αττική: Ηλικιωμένος πέταξε κατά λάθος 20.000 ευρώ σε κάδο – Τον έσωσε η εντιμότητα υπαλλήλου

    326 shares
    Share 130 Tweet 82
  • Αργυρώ Κατσιγαράκη: Από το «Mission»… 20 χρόνια μετά στο «Big Brother»

    340 shares
    Share 136 Tweet 85

Τελευταίες αναρτήσεις

Δεν φαντάζεστε τι είπε ο σκύλος σας: Η Baidu ετοιμάζει τεχνολογία που «μεταφράζει» τα κατοικίδια!

Δεν φαντάζεστε τι είπε ο σκύλος σας: Η Baidu ετοιμάζει τεχνολογία που «μεταφράζει» τα κατοικίδια!

Μάι 11, 2025
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ και το ρολόι που έγινε viral – Όχι, δεν ήταν Rolex

Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ και το ρολόι που έγινε viral – Όχι, δεν ήταν Rolex

Μάι 11, 2025
Γιάννης Κωνσταντέλιας: Έτοιμος να γίνει πατέρας – Περιμένει αγοράκι με τη σύζυγό του Χριστίνα

Γιάννης Κωνσταντέλιας: Έτοιμος να γίνει πατέρας – Περιμένει αγοράκι με τη σύζυγό του Χριστίνα

Μάι 10, 2025

Categories

Facebook Twitter Youtube Instagram

Τελευταίες αναρτήσεις

  • Δεν φαντάζεστε τι είπε ο σκύλος σας: Η Baidu ετοιμάζει τεχνολογία που «μεταφράζει» τα κατοικίδια!
  • Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ και το ρολόι που έγινε viral – Όχι, δεν ήταν Rolex
  • Γιάννης Κωνσταντέλιας: Έτοιμος να γίνει πατέρας – Περιμένει αγοράκι με τη σύζυγό του Χριστίνα
  • «Έχω παιδιά» : Ο Τάσος περιμένει μία φίλη του, για να παίξουν. Η Σάρα και ο Μιχάλης καταστρώνουν σχέδιο διάσωσης του σπιτιού (Trailer)
  • Μαρίνα Σάττι: «Βίαιη εμπειρία» το κυνηγητό των δημοσιογράφων στο αεροδρόμιο – Η δημόσια έκρηξη στο Instagram

Kατηγορίες

Tags

ANT1 Christmas Theater Demy Eurovision Lady Gaga Mega Netflix Novasports Stan Survivor Άγριες Μέλισσες Άννα Βίσση Έλενα Παπαρίζου ΑΝΤ1 Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS Αντώνης Ρέμος Γιάννης Κότσιρας Γιάννης Πλούταρχος Γιώργος Θεοφάνους Γιώργος Μαζωνάκης Γιώργος Νταλάρας Γιώργος Σαμπάνης Δέσποινα Βανδή ΕΡΤ Εθνική Λυρική Σκηνή Ελένη Φουρέιρα Ελεωνόρα Ζουγανέλη Η Γη της Ελιάς Ηρώδειο Θέατρο Παλλάς Θέμης Καραμουρατίδης Θεσσαλονίκη Καίτη Γαρμπή Κωνσταντίνος Αργυρός Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Μελίνα Ασλανίδου Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσσα Μποφίλιου Ολυμπιακός Πέτρος Ιακωβίδης Παναθηναϊκος Σάκης Ρουβάς Σασμός Τάμτα Ωδείο Ηρώδου Αττικού

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.