Η ΕΡΤ αποχαιρετά τον Κίμωνα Τρουπή

Η ΕΡΤ εξέφρασε τα συλληπητήρια της για τον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου Κίμωνα Τρουπή ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023.

Σημειώνεται ότι μεταξύ άλλων διετέλεσε επί σειρά ετών διευθυντής Ενημέρωσης και Ειδήσεων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ενώ ήταν μέλος της ΕΣΗΕΑ με 45χρονη
πορεία στα ΜΜΕ και την εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Η ΕΡΤ αποχαιρετά με ιδιαίτερη συγκίνηση τον δημοσιογράφο Κίμωνα Τρουπή, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023.
Ο Κίμων Τρουπής υπήρξε επί σειρά ετών διευθυντής Ενημέρωσης και Ειδήσεων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ασκώντας πάντα με υποδειγματική συνέπεια και επαγγελματισμό τα καθήκοντα του. Την αγάπη και το πάθος για την δημοσιογραφία, που κληροδότησε στον γιο του και σημερινό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ Γιάννη Τρουπή, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ακόμη και μέχρι πριν από λίγες μέρες δίδασκε τους νεότερους πώς να αποφεύγουν τα λάθη στη μετάδοση της είδησης και την ξύλινη τηλεοπτική γλώσσα.
Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Ζούλας και η Διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζουν τα πιο ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Γιάννη και στην οικογένειά του.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.