Σαββατοκύριακο, 04 και 05 Φεβρουαρίου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!
Ένα εύκολο μενού με πινελιές τσαχπινιάς, που θα δώσουν το κάτι παραπάνω σε απλές κατά τα άλλα συνταγές, προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου στις 16:40.
Αρχικά, φτιάχνει ένα ψωμί με παρμεζάνα χωρίς μίξερ που δεν χρειάζεται καν φούσκωμα αλλά είναι πραγματικά αφράτο και πεντανόστιμο. Για κυρίως γεύμα ο Άκης ακολουθεί την ανάγκη της εποχής για σούπες και φτιάχνει την πιο νόστιμη κιμαδόσουπα, κοκκινιστή με ζυμαρικά.
Η προσθήκη των ζυμαρικών δίνει άλλη υφή στη σούπα, δημιουργώντας ένα πολύ γεμάτο σε γεύση αποτέλεσμα και σερβίρει με ψωμί, ελαιόλαδο, πιπέρι και θυμάρι. Για επιδόρπιο προτείνει ένα γλυκό ψυγείου με κρέμα και ζελέ, με 5 μόλις υλικά, απλό στην παρασκευή του, υπέροχο στη γεύση του!
Την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40, που μας ταξιδεύει σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική για να μας σερβίρει πολύ ντελικάτες γεύσεις που είναι ό,τι πρέπει για καλέσματα στο σπίτι!
Καναπεδάκια με μους τόνου, ένα τσιμπητό φαγητό που λένε ότι προέρχεται από την Ισπανία αλλά έχει γαλλικό όνομα κι είναι πολύ εκλεπτυσμένο -ειδικά με τη μους με την οποία θα το συνοδεύσει είναι το «κάτι άλλο»- προτείνει για ορεκτικό στο κυριακάτικο μενού. Σερβίρει με ρόκα, κρακεράκια ντομάτας, ντοματίνια, φρέσκια ρίγανη, το λάδι από τον τόνο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Για κυρίως γεύμα φτιάχνει μπριζόλες με σάλτσα τσιμιτσούρι από την Αργεντινή, ένα νοστιμότατο πιάτο που φαίνεται γκουρμέ, έχει όμως εύκολες πινελιές που θα σας μετατρέψουν στους πιο επιδέξιους σεφ. Για γλυκό σερβίρει το απόλυτο ιταλικό επιδόρπιο, το τιραμισού, τόσο σικάτο και ανάλαφρο σε υφή και γεύση που μας υπόσχεται υψηλές πτήσης γεύσης!
Δείτε το τρέιλερ: