Σαββατοκύριακο, 04 και 05 Μαρτίου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Comfort συνταγές, από κάθε πλευρά, προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 04 Μαρτίου στις 16:40.
Ένα coronation sandwich που θα είναι vegan αλλά σε γεύση θα είναι ό,τι πιο νόστιμο έχετε δοκιμάσει, είτε είστε vegan είτε όχι, είναι το πρώτο πιάτο στο μενού του Σαββάτου. Πρόκειται για ένα ορεκτικό που είναι η επιτομή του street food, ένα πολύ γεμάτο σε γεύση πιάτο που αξίζει να μάθετε να φτιάχνετε, το οποίο συνοδεύει με πατατάκια.
Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει την πιο νόστιμη κιμαδόπιτα κουρού που έχετε δοκιμάσει, αφού θα αναμείξει δύο κιμάδες, θα βάλει μπαχαρικά και θα ακολουθήσει μια πολύ εύκολη διαδικασία παρασκευής. Σερβίρει με φρέσκια ρίγανη, σαλάτα και ντοματίνια. Για γλυκό φτιάχνει τα πιο εύκολα muffins χωρίς μίξερ, πανεύκολα, αφράτα, πεντανόστιμα. Θα γίνουν σε λιγότερο από μισή ώρα και θα είναι η απόλυτη επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας είτε για πρωινό, είτε για σνακ, είτε για επιδόρπιο.
Την Κυριακή 05 Μαρτίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40, το οποίο έχει πολύ έντονο το ελληνικό στοιχείο, με συνταγές πολύ ταυτισμένες με την ελληνική κουζίνα, την ελληνική οικογένεια και τις ελληνικές συνήθειες.
Ρεβίθια στο φούρνο, τραγανά και πεντανόστιμα, είναι το ορεκτικό στο κυριακάτικο μενού. Ο Άκης μας δείχνει πώς ένα ταπεινό κατά τα άλλα υλικό μπορεί να εκτοξεύσει τη γεύση του φαγητού σας. Σερβίρει με γιαούρτι, μαϊντανό, ελαιόλαδο, φέτες και χυμό λεμονιού.
Για κυρίως γεύμα προτείνει ένα πολύ αγαπημένο φαγητό για πολλούς, λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο. Τους φτιάχνει γιαλαντζί, αποδεικνύοντας πως πολλές φορές το κρέας δεν χρειάζεται, για να απογειώσουμε ένα φαγητό.
Για γλυκό ετοιμάζει το απόλυτο αρωματικό κέικ της ελληνικής οικογένειας, το κέικ πορτοκάλι. Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες γεύσεις του κόσμου όταν αναζητά συνταγές για κέικ, το οποίο σερβίρει πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη.
Δείτε το τρέιλερ:
Σαββατοκύριακο, 04 και 05 Μαρτίου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Comfort συνταγές, από κάθε πλευρά, προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 04 Μαρτίου στις 16:40.
Ένα coronation sandwich που θα είναι vegan αλλά σε γεύση θα είναι ό,τι πιο νόστιμο έχετε δοκιμάσει, είτε είστε vegan είτε όχι, είναι το πρώτο πιάτο στο μενού του Σαββάτου. Πρόκειται για ένα ορεκτικό που είναι η επιτομή του street food, ένα πολύ γεμάτο σε γεύση πιάτο που αξίζει να μάθετε να φτιάχνετε, το οποίο συνοδεύει με πατατάκια.
Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει την πιο νόστιμη κιμαδόπιτα κουρού που έχετε δοκιμάσει, αφού θα αναμείξει δύο κιμάδες, θα βάλει μπαχαρικά και θα ακολουθήσει μια πολύ εύκολη διαδικασία παρασκευής. Σερβίρει με φρέσκια ρίγανη, σαλάτα και ντοματίνια. Για γλυκό φτιάχνει τα πιο εύκολα muffins χωρίς μίξερ, πανεύκολα, αφράτα, πεντανόστιμα. Θα γίνουν σε λιγότερο από μισή ώρα και θα είναι η απόλυτη επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας είτε για πρωινό, είτε για σνακ, είτε για επιδόρπιο.
Την Κυριακή 05 Μαρτίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40, το οποίο έχει πολύ έντονο το ελληνικό στοιχείο, με συνταγές πολύ ταυτισμένες με την ελληνική κουζίνα, την ελληνική οικογένεια και τις ελληνικές συνήθειες.
Ρεβίθια στο φούρνο, τραγανά και πεντανόστιμα, είναι το ορεκτικό στο κυριακάτικο μενού. Ο Άκης μας δείχνει πώς ένα ταπεινό κατά τα άλλα υλικό μπορεί να εκτοξεύσει τη γεύση του φαγητού σας. Σερβίρει με γιαούρτι, μαϊντανό, ελαιόλαδο, φέτες και χυμό λεμονιού.
Για κυρίως γεύμα προτείνει ένα πολύ αγαπημένο φαγητό για πολλούς, λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο. Τους φτιάχνει γιαλαντζί, αποδεικνύοντας πως πολλές φορές το κρέας δεν χρειάζεται, για να απογειώσουμε ένα φαγητό.
Για γλυκό ετοιμάζει το απόλυτο αρωματικό κέικ της ελληνικής οικογένειας, το κέικ πορτοκάλι. Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες γεύσεις του κόσμου όταν αναζητά συνταγές για κέικ, το οποίο σερβίρει πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη.
Δείτε το τρέιλερ: