Σαββατοκύριακο, 01 και 02 Ιουλίου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!
Συνταγές που συνδυάζουν καλοκαιρινές βόλτες σε διάφορα σημεία του πλανήτη προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 01 Ιουλίου στις 16:40. Oι συνταγές που μας δείχνει μαγειρεύονται και καταναλώνονται παντού στη γη.
Με νόστιμα και ιδιαίτερα, ατομικά mac n’ cheese με μπέικον, ξεκινάει η καλοκαιρινή βόλτα στις αμερικάνικες πολιτείες. Αυτό είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο τραπέζι και ο ‘Ακης μας αποκαλύπτει τον καλύτερο τρόπο για να φτιάξουμε τα πιο εύκολα mac n’ cheese με μπέικον.
Μετά το υπέροχο πρώτο πιάτο, ο αγαπημένος μας σεφ μας καλεί να συνεχίσουμε με μια καλοκαιρινή βόλτα οπουδήποτε ονειρευτούμε, αφού ο σολομός καταναλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, Ευρώπη και Αμερική, αλλά και Ρωσία, Αυστραλία, Καναδά και Ιαπωνία. Εκείνος τον φτιάχνει στη λαδόκολλα και τον σερβίρει πολύ νόστιμο και γεμάτο αρώματα, με πράσινο ρύζι, λαχανικά και φύλλα ρίγανης. Για επιδόρπιο επιλέγει να ετοιμάσει ένα γλυκό ψυγείου με ζελέ ροδάκινο, νόστιμο και «σπιτικό, και σερβίρει με φύλλα δυόσμου.
Την Κυριακή 02 Ιουλίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «KitchenLab» στις 16:40, το οποίο «μυρίζει» καλοκαιρινές στιγμές πριν από τη μεσημεριανή σιέστα.
Γαρίδες σαγανάκι που ο Άκης τις συνοδεύει με πέστο βασιλικού, ένα φαγητό που αποτελεί το απόλυτο ορεκτικό για καλοκαιρινά –και όχι μόνο- γεύματα με την οικογένεια ή τους φίλους είναι το ορεκτικό στο κυριακάτικο μενού.
Για κυρίως γεύμα, ο αγαπημένος μας σεφ ετοιμάζει ένα φαγητό πολύ καλοκαιρινό, το μπριάμ, που αρέσει πολύ στην ελληνική οικογένεια, εκείνος όμως θα το συνδυάσει με ζυμαρικά και θα το απογειώσει, σερβιρισμένο με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ελαιόλαδο.
Για επιδόρπιο επιλέγει ένα γλυκό του κουταλιού καρπούζι, μια συνταγή που μας βοηθά να αξιοποιήσουμε τις φλούδες από το καρπούζι με τον πιο ανατρεπτικό και παράλληλα γλυκό τρόπο.
Δείτε το τρέιλερ:
Σαββατοκύριακο, 01 και 02 Ιουλίου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!
Συνταγές που συνδυάζουν καλοκαιρινές βόλτες σε διάφορα σημεία του πλανήτη προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 01 Ιουλίου στις 16:40. Oι συνταγές που μας δείχνει μαγειρεύονται και καταναλώνονται παντού στη γη.
Με νόστιμα και ιδιαίτερα, ατομικά mac n’ cheese με μπέικον, ξεκινάει η καλοκαιρινή βόλτα στις αμερικάνικες πολιτείες. Αυτό είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο τραπέζι και ο ‘Ακης μας αποκαλύπτει τον καλύτερο τρόπο για να φτιάξουμε τα πιο εύκολα mac n’ cheese με μπέικον.
Μετά το υπέροχο πρώτο πιάτο, ο αγαπημένος μας σεφ μας καλεί να συνεχίσουμε με μια καλοκαιρινή βόλτα οπουδήποτε ονειρευτούμε, αφού ο σολομός καταναλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, Ευρώπη και Αμερική, αλλά και Ρωσία, Αυστραλία, Καναδά και Ιαπωνία. Εκείνος τον φτιάχνει στη λαδόκολλα και τον σερβίρει πολύ νόστιμο και γεμάτο αρώματα, με πράσινο ρύζι, λαχανικά και φύλλα ρίγανης. Για επιδόρπιο επιλέγει να ετοιμάσει ένα γλυκό ψυγείου με ζελέ ροδάκινο, νόστιμο και «σπιτικό, και σερβίρει με φύλλα δυόσμου.
Την Κυριακή 02 Ιουλίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «KitchenLab» στις 16:40, το οποίο «μυρίζει» καλοκαιρινές στιγμές πριν από τη μεσημεριανή σιέστα.
Γαρίδες σαγανάκι που ο Άκης τις συνοδεύει με πέστο βασιλικού, ένα φαγητό που αποτελεί το απόλυτο ορεκτικό για καλοκαιρινά –και όχι μόνο- γεύματα με την οικογένεια ή τους φίλους είναι το ορεκτικό στο κυριακάτικο μενού.
Για κυρίως γεύμα, ο αγαπημένος μας σεφ ετοιμάζει ένα φαγητό πολύ καλοκαιρινό, το μπριάμ, που αρέσει πολύ στην ελληνική οικογένεια, εκείνος όμως θα το συνδυάσει με ζυμαρικά και θα το απογειώσει, σερβιρισμένο με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ελαιόλαδο.
Για επιδόρπιο επιλέγει ένα γλυκό του κουταλιού καρπούζι, μια συνταγή που μας βοηθά να αξιοποιήσουμε τις φλούδες από το καρπούζι με τον πιο ανατρεπτικό και παράλληλα γλυκό τρόπο.
Δείτε το τρέιλερ: