Παραδοσιακές συνταγές προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 16:40, με τρόπο που θα μπορέσουν να αναδειχθούν και να μας κατακτήσουν.
Aτομικά στριφτάρια με σπανάκι, τραγανά απέξω με υπέροχη γέμιση μέσα, που είναι παράλληλα κάτι πολύ παραδοσιακό και την ίδια στιγμή ξεχωριστά νόστιμο, είναι το πρώτο πιάτο στο τραπέζι.
Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει μια μακαρονάδα ναπολιτάνα όχι απλή αλλά με ψητά ντοματίνια, μια μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τεράστια διαφορά, αφού θα αποδώσει ένα αποτέλεσμα γεύσης πολύ φίνο.
Σερβίρει με τα ντοματίνια, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ελαιόλαδο και φύλλα βασιλικού.
Για γλυκό ο Άκης επιλέγει κάτι πολύ ιδιαίτερο, ένα παραδοσιακό γλυκό της ελληνικής κουζίνας, λουκούμια τριαντάφυλλο, το οποίο, σε όποια γενιά και αν ανήκει κανείς, σίγουρα αρέσει και μας ταξιδεύει νοερά σε ελληνικές μνήμες.
Δείτε το τρέιλερ:
Παραδοσιακές συνταγές προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 16:40, με τρόπο που θα μπορέσουν να αναδειχθούν και να μας κατακτήσουν.
Aτομικά στριφτάρια με σπανάκι, τραγανά απέξω με υπέροχη γέμιση μέσα, που είναι παράλληλα κάτι πολύ παραδοσιακό και την ίδια στιγμή ξεχωριστά νόστιμο, είναι το πρώτο πιάτο στο τραπέζι.
Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει μια μακαρονάδα ναπολιτάνα όχι απλή αλλά με ψητά ντοματίνια, μια μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τεράστια διαφορά, αφού θα αποδώσει ένα αποτέλεσμα γεύσης πολύ φίνο.
Σερβίρει με τα ντοματίνια, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ελαιόλαδο και φύλλα βασιλικού.
Για γλυκό ο Άκης επιλέγει κάτι πολύ ιδιαίτερο, ένα παραδοσιακό γλυκό της ελληνικής κουζίνας, λουκούμια τριαντάφυλλο, το οποίο, σε όποια γενιά και αν ανήκει κανείς, σίγουρα αρέσει και μας ταξιδεύει νοερά σε ελληνικές μνήμες.
Δείτε το τρέιλερ: