Η επετειακή συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο στην ΕΡΤ

Η επετειακή συναυλία για τα 40 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας του Νίκου Πορτοκάλογλου, στο Ηρώδειο, μεταδίδεται σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30, από την ΕΡΤ1.

Η καλλιτεχνική πορεία του κορυφαίου Έλληνα τραγουδοποιού από το 1982 έως σήμερα, μέσα από επιλεγμένα τραγούδια του, με αφετηρία την εμφάνισή του ως ιδρυτικού μέλους των Φατμέ, το 1982, έως και τη σημερινή του ενεργή παρουσία και προσφορά στη μουσική δημιουργία: 40 συναπτά έτη δημιουργίας και τραγουδοποιίας, σπουδαίες καλλιτεχνικές συνεργασίες και αξιοσημείωτη συμβολή στο πολιτιστικό έργο της χώρας μέσα από τη δισκογραφία του.
Η συναυλία παρουσίασε «εφ’ όλης της ύλης» επιλεγμένα τραγούδια από τη δισκογραφία του Νίκου Πορτοκάλογλου, με μια σύγχρονη ενορχηστρωτική ματιά. 
Μια επετειακή συναυλία-γιορτή στο Ηρώδειο γι’ αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι, με εκλεκτούς προσκεκλημένους, συνοδοιπόρους και μη, από τους Φατμέ στο «Μουσικό κουτί».
Καλεσμένοι: ΦΑΤΜΕΡένα ΜόρφηΜουσικοί του Κουτιού
Συμμετέχουν: Βίκυ Καρατζόγλου, Βύρων ΤσουράπηςΧορωδία Μουσικού Σχολείου Παλλήνης
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.