No Result
View All Result
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
No Result
View All Result

«Ο Γιατρός» : Η βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα τηλεοπτική σειρά κάνει πρεμιέρα στον ALPHA (vid)

by MikrofwnoTEAM
Σεπ 27, 2023
in Media
Reading Time: 1 min read
Μοιράσου το στο FacebookΜοιράσου το στο Twitter

Δείτε και αυτό

«Ο Γιατρός» : Απόψε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν (Trailer)

«Ο Γιατρός» : Απόψε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν (Trailer)

Φεβ 14, 2025
«Ο Γιατρός» : Επιστρέφει απόψε με νέα επεισόδια (Trailer & Sneak Preview)

«Ο Γιατρός» : Επιστρέφει απόψε με νέα επεισόδια (Trailer & Sneak Preview)

Ιαν 31, 2025
«Ο Γιατρός» : Επιστρέφει με νέα συναρπαστικά επεισόδια  την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 21:00

«Ο Γιατρός» : Επιστρέφει με νέα συναρπαστικά επεισόδια  την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 21:00

Ιαν 15, 2025
Κάντε share!
         
      

Ο Γιατρός: Απώλεια μνήμης, restart ζωής.

Πώς είναι να διαγράφονται ξαφνικά κομμάτια της ταυτότητας κάποιου; Ας πούμε τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Πώς μπορεί να ζει χωρίς αυτή τη μνήμη; Και πώς μπορεί να νιώθει μέσα του όταν δεν ξέρει πώς έχει φτάσει εκεί όπου βρίσκεται; Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του  εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό έχει να διαχειριστεί «Ο Γιατρός», στο ομώνυμο ιατρικό δράμα το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 01 Οκτωβρίου, στις 22:40, στον Alpha. Πώς τον αντιμετωπίζουν οι γύρω του, οι συνάδελφοί του, η οικογένειά του; Ποιες αλήθειες του κρύβουν και πώς θα τις ανακαλύψει; Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή είναι επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολουθούν.

Ο Γιατρός

Εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία. Έχασε τα τελευταία 12 χρόνια από τη μνήμη του, αλλά του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του.

Περίληψη

Ο Ανδρέας Βρεττός είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα απ’ τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Βλέπει τη  ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα, υπαίτιο για το θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος. Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι τού προκαλεί αμνησία και ξεχνάει τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Χωρίς τις αναμνήσεις του, ο Αντρέας  ξυπνά σε έναν άγνωστο κόσμο όπου αγαπημένα του πρόσωπα έχουν γίνει ξένοι, νεότερες σχέσεις έχουν ξεχαστεί και η θέση του ως διευθυντής κλινικής έχει χαθεί. Το νοσοκομείο είναι το μόνο μέρος όπου νιώθει αληθινά σαν στο σπίτι του—και όπου πρέπει να ξαναφτιάξει τη δική του ζωή ως ασθενής, σύζυγος, πατέρας και τελικά ως γιατρός. Παράλληλα, κάθε ασθενής που νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική  αποτελεί μια άμεση ή έμμεση αφορμή για να αναδυθούν κομμάτια μνήμης του Ανδρέα αλλά και μυστικά και πληγές όλων των υπόλοιπων μελών της ομάδας για να αποδειχθεί ότι όλοι, τελικά, χρειάζεται να αντιμετωπίσουν και να συμφιλιωθούν με τις δικές τους απώλειες και τραύματα.

Υπόθεση

 Ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα απ’ τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα,  υπαίτιο για το θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος. Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι του προκαλεί αμνησία των δώδεκα τελευταίων χρόνων. Οι μνήμες του αφορούν ένα «διαφορετικό» άνθρωπο, έναν άνθρωπο που υπήρχε δώδεκα χρόνια πριν –  όταν ακόμα ήταν ένας παθολόγος που διεκδικούσε την αναγνώριση της αξίας του, πατέρας δύο παιδιών και τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Στο παρόν, που δεν θυμάται, ο Ανδρέας είναι πολύ αυστηρός και σκληρός με τον περίγυρό του και έχει πλέον χωρίσει από τη σύζυγό του και διευθύντρια του νοσοκομείου, Άννα Γρηγοριάδη (Δήμητρα Σιγάλα) μετά την απώλεια του γιου τους. Ο θεράποντας ιατρός και φίλος του, Απόστολος Ιωάννου (Αλέξανδρος Κωχ), και η τέως σύζυγός του συμφωνούν ότι ο Ανδρέας πρέπει να «εκτεθεί» σταδιακά και μεθοδικά στη γνώση των όσων έχουν συμβεί τα τελευταία δώδεκα χρόνια και έχουν διαγραφεί από τη μνήμη του. Ο Ανδρέας, από την άλλη, αφού συνειδητοποιήσει τη νέα του πραγματικότητα, παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει τη ζωή του πάλι από το μηδέν: αρχίζει να εργάζεται ως βοηθός στο νοσοκομείο που κάποτε διηύθυνε και προσπαθεί να κερδίσει πίσω την πρώην γυναίκα του και την κόρη του (Μαριέλλη Μανουδάκη) με την ελπίδα να ξαναγίνουν κάποια στιγμή οικογένεια.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου δυσκολεύονται να συνηθίσουν το «νέο» Ανδρέα και περισσότερο απ’ όλους η γιατρός Σοφία Αλεξανδρή (Βασιλική Τρουφάκου), με την οποία τους τελευταίους μήνες, πριν από τον τραγικό πυροβολισμό του Ανδρέα, είχαν σχέση – την οποία  κρατούσαν κρυφή στο εργασιακό τους περιβάλλον. Αντίστοιχα, ο νέος διευθυντής της παθολογικής κλινικής (που κλήθηκε να αναπληρώσει το κενό του Ανδρέα) Μάρκος Μαλτεζάς (Αντώνης Μυριαγκός), παλιός συνάδελφος και φίλος του Ανδρέα, επιχειρεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει την ανάκτηση της μνήμης του Ανδρέα καθώς ο τελευταίος, λίγο πριν δεχτεί τον πυροβολισμό, είχε ανακαλύψει κάτι πολύ σοβαρό που αφορούσε τον Μάρκο.

Σταδιακά, κι ενώ η επιθυμία του Ανδρέα να ξαναφτιάξει τη ζωή του συγκρούεται με την επιτακτική ανάγκη του Μάρκου να τον κρατήσει στο θάμπος της παρούσας του συνθήκης, οι σχέσεις και οι ισορροπίες μεταξύ των γιατρών αλλά και των ειδικευομένων αλλάζουν. Ταυτόχρονα κάθε ασθενής που νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική  αποτελεί μια άμεση ή έμμεση αφορμή για να αναδυθούν κομμάτια μνήμης του Ανδρέα αλλά και μυστικά και πληγές όλων των υπόλοιπων μελών της ομάδας για να αποδειχθεί ότι όλοι, τελικά, χρειάζεται να αντιμετωπίσουν και να συμφιλιωθούν με τις δικές τους απώλειες και τραύματα.

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δήμητρα Σιγάλα, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Λέκκας, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αντώνης Μυριαγκός, Αλέξανδρος Κώχ, Γωγώ Kαρτσάνα, Ρένα Κυπριώτη, Μαριέλλη Μανουδάκη, Εφη Κάντζα.

Απόδοση σεναρίου: Παναγιώτης Ιωσηφέλης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαβασιλείου

*Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν διαφορετικοί guests.

Δείτε το trailer εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=hP1lKkZBV5I


Κάντε share!
         
      
Tags: Ο Γιατρός
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous Post

«Το Μικρό Πόνι» του Πάκο Μπεθέρα. Από τις 6 Νοεμβρίου στο θέατρο Αλκμήνη, κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Next Post

Monsieur Minimal: Νέα ημερομηνία για την εμφάνιση στο Gazarte Roof Stage και με special guest την Μαρία Παπαγεωργίου

MikrofwnoTEAM

MikrofwnoTEAM

Related Posts

Big Brother: Η Νάνσυ «άνοιξε την ψυχή της» στη Γραμμή Ζωής – Συγκλονιστική εξομολόγηση για το bullying, την κατάθλιψη και την ανάγκη για αγάπη

Big Brother: Η Νάνσυ «άνοιξε την ψυχή της» στη Γραμμή Ζωής – Συγκλονιστική εξομολόγηση για το bullying, την κατάθλιψη και την ανάγκη για αγάπη

Ιούν 2, 2025
«Έχω παιδιά» : Ο Μιχάλης και η Σάρα αποφασίζουν να βάλουν στοπ… στο άγχος τους (Trailer)

«Έχω παιδιά» : Ο Μιχάλης και η Σάρα αποφασίζουν να βάλουν στοπ… στο άγχος τους (Trailer)

Ιούν 2, 2025
Dexter: Resurrection – Ο Ντέξτερ επιστρέφει από τους νεκρούς στο νέο εκρηκτικό trailer της σειράς

Dexter: Resurrection – Ο Ντέξτερ επιστρέφει από τους νεκρούς στο νέο εκρηκτικό trailer της σειράς

Ιούν 2, 2025

«Big Brother» : Ο Γιάννης Κύρτσης αποχωρεί από το σπίτι με χαμόγελο – Ποιοι παίκτες παραμένουν στο παιχνίδι (vid)

Ιούν 2, 2025
Next Post
Monsieur Minimal: Νέα ημερομηνία για την εμφάνιση στο Gazarte Roof Stage και με special guest την Μαρία Παπαγεωργίου

Monsieur Minimal: Νέα ημερομηνία για την εμφάνιση στο Gazarte Roof Stage και με special guest την Μαρία Παπαγεωργίου

No Result
View All Result

Categories

Facebook Twitter Youtube Instagram

Τελευταίες αναρτήσεις

  • Big Brother: Η Νάνσυ «άνοιξε την ψυχή της» στη Γραμμή Ζωής – Συγκλονιστική εξομολόγηση για το bullying, την κατάθλιψη και την ανάγκη για αγάπη
  • Chris Kaltsas: Δύο καλοκαιρινά remixes που δίνουν νέα ζωή σε κλασικά ελληνικά τραγούδια!
  • Λάχανα και Χάχανα στο Θέατρο Άλσος – Μια γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς
  • Lah Porella: Το «Γλειφιτζούρια» είναι το πιο τρυφερό τραγούδι του καλοκαιριού – Ένα γλυκό ταξίδι στην παιδικότητα και τη γιαγιά
  • «Έχω παιδιά» : Ο Μιχάλης και η Σάρα αποφασίζουν να βάλουν στοπ… στο άγχος τους (Trailer)

Kατηγορίες

Σεπτέμβριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
« Αυγ   Οκτ »

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.