Σαββατοκύριακο, 14 και 15 Οκτωβρίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!
Ένα συνδυασμό από ethnic και ρουστίκ συνταγές προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για αύριο Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 16:40. Σε αυτό το μενού, όλα έχουν να κάνουν με το πως συνδυάζουμε τα υλικά μας, δημιουργώντας ένα πολύ γευστικό αποτέλεσμα.
Μια ethnic σαλάτα με noodles και τόνο, με οξύτητες αλλά τέλεια ισορροπία που θα κάνει την τέλεια εισαγωγή στο γεύμα σας, είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού. Για κυρίως γεύμα επιλέγει να φτιάξει ζυμαρικά με κοτόπουλο, ντομάτα και μοτσαρέλα, ένα φαγητό πολύ γεμάτο σε γεύση από το οποίο δε λείπει τίποτα.
Για επιδόρπιο ετοιμάζει μια τάρτα μήλου με καραμέλα, κάτι πολύ ιδιαίτερο και φινετσάτο την ίδια στιγμή, μια συνταγή που συνδυάζει υφές και γεύσεις με τον πιο λαχταριστό τρόπο, την οποία σερβίρει με παγωτό, φύλλα δυόσμου και την σάλτσα καραμέλας.
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα Kitchen Lab στις 16:40 το οποίο κινείται στα μονοπάτια της παράδοσης. Στις γεύσεις απλά προσθέτει πινελιές διατροφικής αξίας και μικρά μυστικά που κάνουν τη διαφορά.
Το μενού ανοίγει ένα χαρουπόψωμο, ψωμί από χαρούπι το οποίο θεωρείται υπερτροφή, αφού είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και πολύ ωφέλιμο για τον οργανισμό μας.
Το σερβίρει με βούτυρο και μαρμελάδα. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ένα γεμιστό ρολό κιμά που είναι η επιτομή της παράδοσης, αλλά σε σπέσιαλ εκδοχή, αφού το γεμίζει με ζαμπόν και μοτσαρέλα απογειώνοντας την απόλαυση και σερβίρει με πουρέ πατάτας και φρέσκο θυμάρι. Για γλυκό ο Άκης παραδίδει μια πολύ απλή και παραδοσιακή μους σοκολάτας που θα λατρέψετε, αφού είναι ένα επιδόρπιο που όσο κλασικό, άλλο τόσο εκλεπτυσμένο, και παράλληλα λαχταριστό είναι. Σερβίρει με φράουλες και φύλλα δυόσμου.
Δείτε το trailer εδώ:
Σαββατοκύριακο, 14 και 15 Οκτωβρίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!
Ένα συνδυασμό από ethnic και ρουστίκ συνταγές προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για αύριο Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 16:40. Σε αυτό το μενού, όλα έχουν να κάνουν με το πως συνδυάζουμε τα υλικά μας, δημιουργώντας ένα πολύ γευστικό αποτέλεσμα.
Μια ethnic σαλάτα με noodles και τόνο, με οξύτητες αλλά τέλεια ισορροπία που θα κάνει την τέλεια εισαγωγή στο γεύμα σας, είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού. Για κυρίως γεύμα επιλέγει να φτιάξει ζυμαρικά με κοτόπουλο, ντομάτα και μοτσαρέλα, ένα φαγητό πολύ γεμάτο σε γεύση από το οποίο δε λείπει τίποτα.
Για επιδόρπιο ετοιμάζει μια τάρτα μήλου με καραμέλα, κάτι πολύ ιδιαίτερο και φινετσάτο την ίδια στιγμή, μια συνταγή που συνδυάζει υφές και γεύσεις με τον πιο λαχταριστό τρόπο, την οποία σερβίρει με παγωτό, φύλλα δυόσμου και την σάλτσα καραμέλας.
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα Kitchen Lab στις 16:40 το οποίο κινείται στα μονοπάτια της παράδοσης. Στις γεύσεις απλά προσθέτει πινελιές διατροφικής αξίας και μικρά μυστικά που κάνουν τη διαφορά.
Το μενού ανοίγει ένα χαρουπόψωμο, ψωμί από χαρούπι το οποίο θεωρείται υπερτροφή, αφού είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και πολύ ωφέλιμο για τον οργανισμό μας.
Το σερβίρει με βούτυρο και μαρμελάδα. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ένα γεμιστό ρολό κιμά που είναι η επιτομή της παράδοσης, αλλά σε σπέσιαλ εκδοχή, αφού το γεμίζει με ζαμπόν και μοτσαρέλα απογειώνοντας την απόλαυση και σερβίρει με πουρέ πατάτας και φρέσκο θυμάρι. Για γλυκό ο Άκης παραδίδει μια πολύ απλή και παραδοσιακή μους σοκολάτας που θα λατρέψετε, αφού είναι ένα επιδόρπιο που όσο κλασικό, άλλο τόσο εκλεπτυσμένο, και παράλληλα λαχταριστό είναι. Σερβίρει με φράουλες και φύλλα δυόσμου.
Δείτε το trailer εδώ: