Σαββατοκύριακο, 21 και 22 Οκτωβρίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!
Ένα απόλυτα λαχταριστό comfort μενού προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 16:40, με τρεις υπέροχες συνταγές.
Μια τυρόπιτα με 4 τυριά, η απόλυτη επιλογή σας για πρωινό, για μεσημεριανό, βραδινό, ορεκτικό, σνακ για το σχολείο ή τη δουλειά, ότι εσείς αποφασίσετε είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού.
Για κυρίως γεύμα επιλέγει ένα σνίτσελ αλά κρεμ με πατάτες τηγανητές, το απόλυτο comfort food που θα φτιάξετε πανεύκολα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.
Για γλυκό ετοιμάζει ένα τιραμισού με φιστίκι Αιγίνης που θα απογειώσει την απόλαυση στα ύψη και θα παντρέψει με τον πιο απολαυστικό τρόπο την Ιταλία με την Ελλάδα και το σερβίρει με κακάο.
Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα Kitchen Lab στις 16:40 το οποίο είναι πολύ ιδιαίτερο και εναλλακτικό, αφού μας δείχνει συνταγές που έχουν το κάτι παραπάνω σε έμπνευση, συνδυασμούς και όπως πάντα υπέροχη γεύση.
Το μενού ανοίγει με ένα wrap με κοτόπουλο Τίκα Μασάλα, πολύ ethnic και χρωματιστό, σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα εμφάνισης και γεύσης, του οποίου τα μυστικά μας αποκαλύπτει απλόχερα.
Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ζυμαρικά με τόνο, κάπαρη και πορτοκάλι, ένα πιάτο πολύ αρωματικό, ιδιαίτερο αλλά και πολύ εύκολο. Σερβίρει με ψιλοκομμένο μαϊντανό, φιλέτα πορτοκαλιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Για επιδόρπιο, ο Άκης ετοιμάζει το απόλυτο comfort γλυκό, σιροπιαστά τυροκούλουρα, πασπαλισμένα με μέλι, τριμμένα καρύδια και κανέλα.
Δείτε το τρέιλερ: