Σαββατοκύριακο, 30 και 31 Μαρτίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!
Ένα επεισόδιο που συνδυάζει ethnic με παράδοση και δημιουργικότητα παραδίδει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» αύριο Σάββατο 30 Μαρτίου στις 16:40.
Ξεκινάει με μια σαλάτα με noodles και κοτόπουλο, πολύ ethnic γεύση και πανεύκολη, για να την φτιάξετε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Σερβίρει το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού με ψιλοκομμένο κόλιανδρο, πράσινα φύλλα από κινέζικο λάχανο, λευκό σουσάμι και βαλσάμικο με μάνγκο.
Για κυρίως γεύμα επιλέγει ένα λαδερό φαγητό, φασολάκια, που τα απογειώνει βάζοντάς τους μανιτάρια και πατάτες και παραδίδοντας την απόλυτη νηστίσιμη συνταγή. Για επιδόρπιο ο Άκης ετοιμάζει ένα κέικ καρότου μέσα σε ταψί, πανεύκολο, πολύ νόστιμο το οποίο σερβίρει με καρύδια ψιλοκομμένα και δυόσμο.
Την Κυριακή 31 Μαρτίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab που είναι η επιτομή του comfort food με gourmet πινελιές που θα κάνουν το γεύμα σας πολύ ξεχωριστό και εντυπωσιακό για τους καλεσμένους σας.
Σπαράγγια με ντομάτα και τυριά, ένα ορεκτικό που διαπρέπει μέσα από την απλότητά του και συνδυάζει το γκουρμέ με το comfort, αποτελεί μια τέλεια επιλογή για πρώτο πιάτο στο μενού της Κυριακής. Σερβίρει με ελαιόλαδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και άνηθο ψιλοκομμένο. Για κυρίως γεύμα ο αγαπημένος μας σεφ ετοιμάζει μια μακαρονάδα με πικάντικο λουκάνικο, δίνοντας τον κατεξοχήν χαρακτήρα ενός comfort food, λόγω των ζυμαρικών, αλλά με μια πικάντικη δόση που θα κάνει τη διαφορά, σερβιρισμένη με τριμμένη παρμεζάνα και φρέσκια ρίγανη.
Για επιδόρπιο, ο Άκης επιλέγει να φτιάξει muffins σοκολάτας, το υπέρτατο αυτό αφράτο γλυκάκι που είναι γενικά ανάρπαστο, στην καλύτερή του εκδοχή, ένα γλυκό για όλες τις ώρες της ημέρας: μπορείτε να το φάτε για πρωινό, να το πάρετε μαζί σας στη δουλειά, να το δώσετε στα παιδιά σας σχολείο.
Σαββατοκύριακο, 30 και 31 Μαρτίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!
Ένα επεισόδιο που συνδυάζει ethnic με παράδοση και δημιουργικότητα παραδίδει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» αύριο Σάββατο 30 Μαρτίου στις 16:40.
Ξεκινάει με μια σαλάτα με noodles και κοτόπουλο, πολύ ethnic γεύση και πανεύκολη, για να την φτιάξετε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Σερβίρει το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού με ψιλοκομμένο κόλιανδρο, πράσινα φύλλα από κινέζικο λάχανο, λευκό σουσάμι και βαλσάμικο με μάνγκο.
Για κυρίως γεύμα επιλέγει ένα λαδερό φαγητό, φασολάκια, που τα απογειώνει βάζοντάς τους μανιτάρια και πατάτες και παραδίδοντας την απόλυτη νηστίσιμη συνταγή. Για επιδόρπιο ο Άκης ετοιμάζει ένα κέικ καρότου μέσα σε ταψί, πανεύκολο, πολύ νόστιμο το οποίο σερβίρει με καρύδια ψιλοκομμένα και δυόσμο.
Την Κυριακή 31 Μαρτίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab που είναι η επιτομή του comfort food με gourmet πινελιές που θα κάνουν το γεύμα σας πολύ ξεχωριστό και εντυπωσιακό για τους καλεσμένους σας.
Σπαράγγια με ντομάτα και τυριά, ένα ορεκτικό που διαπρέπει μέσα από την απλότητά του και συνδυάζει το γκουρμέ με το comfort, αποτελεί μια τέλεια επιλογή για πρώτο πιάτο στο μενού της Κυριακής. Σερβίρει με ελαιόλαδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και άνηθο ψιλοκομμένο. Για κυρίως γεύμα ο αγαπημένος μας σεφ ετοιμάζει μια μακαρονάδα με πικάντικο λουκάνικο, δίνοντας τον κατεξοχήν χαρακτήρα ενός comfort food, λόγω των ζυμαρικών, αλλά με μια πικάντικη δόση που θα κάνει τη διαφορά, σερβιρισμένη με τριμμένη παρμεζάνα και φρέσκια ρίγανη.
Για επιδόρπιο, ο Άκης επιλέγει να φτιάξει muffins σοκολάτας, το υπέρτατο αυτό αφράτο γλυκάκι που είναι γενικά ανάρπαστο, στην καλύτερή του εκδοχή, ένα γλυκό για όλες τις ώρες της ημέρας: μπορείτε να το φάτε για πρωινό, να το πάρετε μαζί σας στη δουλειά, να το δώσετε στα παιδιά σας σχολείο.