Την τιμητική του έχει όπως κάθε χρόνο στο Πασχαλινό τραπέζι το τσουρέκι. Οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες.
Ο Γιώργος Κατσίκης, ιδιοκτήτης φούρνου, μιλώντας στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» αποκάλυψε όλα τα μυστικά για το πιο λαχταριστό σπιτικό τσουρέκι.
«Το λαχταριστό, πασχαλινό τσουρέκι που δε λείπει ποτέ από το τραπέζι της λαμπρής, έχει τεράστια ζήτηση. Τρέχουμε από το πρωί έως το βράδυ για να προλάβουμε τη ζήτηση».
Δείτε το σχετικό βίντεο: