Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Μαΐου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!
Ένα επεισόδιο που τιμά το street food παραδίδει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» το Σάββατο 11 Μαΐου στις 16:40, αφού και οι τρεις συνταγές του επεισοδίου, η καθεμιά με την δική της προσωπικότητα, είναι συνταγές street, ταυτισμένες με την παιδική μας ηλικία, διαχρονικές και πεντανόστιμες.
Με κοτομπουκιές, την επιτομή του streetfood, μια λιχουδιά που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι και ένα φαγητό που όπου, όποτε και όπως και αν το βγάλετε, είναι ασφαλής επιλογή για να ικανοποιήσετε τους πάντες, ανοίγει το σαββατιάτικο μενού. Σερβίρει τις κοτομπουκιές με κέτσαπ και μαγιονέζα. Για κυρίως γεύμα επιλέγει άλλον έναν ορισμό της streetfood λιχουδιάς, το cheeseburger. Και ποιος δεν αγαπάει ένα καλό cheeseburger, και ποιος δεν θα ήθελε να μπορεί να το απολαύσει στην καλύτερή του εκδοχή, είτε μόνος του, είτε με φίλους; Ο αγαπημένος μας σεφ λοιπόν μας χαρίζει απλόχερα αυτήν την καλύτερη εκδοχή ενός cheeseburger, σερβιρισμένου με πατάτες τηγανητές, σαλάτα, ελαιόλαδο και αλάτι. Για γλυκό ετοιμάζει έναν κορμό σοκολάτας, όχι με μπισκότα αλλά με φρούτα του δάσους και παντεσπάνι, πανέμορφο, πολύ εντυπωσιακό και «ό,τι πρέπει» για την εποχή.
Την Κυριακή 12 Μαΐου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40 που μας δείχνει συνταγές που είναι καινοτόμες, η καθεμία για τον δικό της λόγο.
Μια σπανακόπιτα, της οποίας το καινοτόμο στοιχείο είναι πως είναι πανεύκολη και πως γίνεται με ειδικό τρόπο στο airfryer πάρα πολύ γρήγορα, αποτελεί μια τέλεια επιλογή για πρώτο πιάτο στο μενού της Κυριακής.
Για κυρίως γεύμα φτιάχνει baobuns με πανσέτα BBQ που και αυτή είναι καινοτόμα συνταγή, αφού γίνεται όλη χειροποίητα, με τη βοήθεια της χύτρας ταχύτητας και εκμηδενίζονται οι χρόνοι που κατά τα άλλα θα ήταν πολύ μεγάλοι.
Για επιδόρπιο ο Άκης κλείνει το επεισόδιο με ένα γλυκό ψυγείου ανανά, που θα μας κλέψει την καρδιά και θα μας κάνει να δούμε πως υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε στην κουζίνα μας για να ανανεώνουμε το μενού μας, να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή στο σπίτι μας με τους φίλους μας και την οικογένειά μας και να εξελισσόμαστε σαν μάγειρες.
Δείτε το τρέιλερ:
Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Μαΐου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!
Ένα επεισόδιο που τιμά το street food παραδίδει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» το Σάββατο 11 Μαΐου στις 16:40, αφού και οι τρεις συνταγές του επεισοδίου, η καθεμιά με την δική της προσωπικότητα, είναι συνταγές street, ταυτισμένες με την παιδική μας ηλικία, διαχρονικές και πεντανόστιμες.
Με κοτομπουκιές, την επιτομή του streetfood, μια λιχουδιά που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι και ένα φαγητό που όπου, όποτε και όπως και αν το βγάλετε, είναι ασφαλής επιλογή για να ικανοποιήσετε τους πάντες, ανοίγει το σαββατιάτικο μενού. Σερβίρει τις κοτομπουκιές με κέτσαπ και μαγιονέζα. Για κυρίως γεύμα επιλέγει άλλον έναν ορισμό της streetfood λιχουδιάς, το cheeseburger. Και ποιος δεν αγαπάει ένα καλό cheeseburger, και ποιος δεν θα ήθελε να μπορεί να το απολαύσει στην καλύτερή του εκδοχή, είτε μόνος του, είτε με φίλους; Ο αγαπημένος μας σεφ λοιπόν μας χαρίζει απλόχερα αυτήν την καλύτερη εκδοχή ενός cheeseburger, σερβιρισμένου με πατάτες τηγανητές, σαλάτα, ελαιόλαδο και αλάτι. Για γλυκό ετοιμάζει έναν κορμό σοκολάτας, όχι με μπισκότα αλλά με φρούτα του δάσους και παντεσπάνι, πανέμορφο, πολύ εντυπωσιακό και «ό,τι πρέπει» για την εποχή.
Την Κυριακή 12 Μαΐου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40 που μας δείχνει συνταγές που είναι καινοτόμες, η καθεμία για τον δικό της λόγο.
Μια σπανακόπιτα, της οποίας το καινοτόμο στοιχείο είναι πως είναι πανεύκολη και πως γίνεται με ειδικό τρόπο στο airfryer πάρα πολύ γρήγορα, αποτελεί μια τέλεια επιλογή για πρώτο πιάτο στο μενού της Κυριακής.
Για κυρίως γεύμα φτιάχνει baobuns με πανσέτα BBQ που και αυτή είναι καινοτόμα συνταγή, αφού γίνεται όλη χειροποίητα, με τη βοήθεια της χύτρας ταχύτητας και εκμηδενίζονται οι χρόνοι που κατά τα άλλα θα ήταν πολύ μεγάλοι.
Για επιδόρπιο ο Άκης κλείνει το επεισόδιο με ένα γλυκό ψυγείου ανανά, που θα μας κλέψει την καρδιά και θα μας κάνει να δούμε πως υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε στην κουζίνα μας για να ανανεώνουμε το μενού μας, να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή στο σπίτι μας με τους φίλους μας και την οικογένειά μας και να εξελισσόμαστε σαν μάγειρες.
Δείτε το τρέιλερ: