Η Φίνος Φιλμ την αποχαιρετά συγκινητικά, αναφέροντας πως η ηθοποιός ξεχώριζε για το μπρίο, τη σπιρτάδα και την τσαχπινιά της, ιδιαίτερα στον ρόλο της υπηρέτριας που ξεστόμιζε «μαργαριτάρια».
Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, στα 91 της χρόνια, η σπουδαία κωμικός Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός άφησε το ανεξίτηλο στίγμα της στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, χαρίζοντας απλόχερα γέλιο και χαρά σε πολλές γενιές θεατών.
Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά την ηθοποιό, γράφοντας:
«Αντίο λέμε σήμερα στην αγαπημένη Δέσποινα Στυλιανοπούλου που έφυγε λίγο πριν κλείσει τα 92 της χρόνια. Ξεχώριζε πάντα για το μπρίο, την σπιρτάδα και την τσαχπινιά της, με χαρακτηριστικό ρόλο αυτόν της υπηρέτριας που ξεστόμιζε «μαργαριτάρια». Σκόρπισε απλόχερα το γέλιο και αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι ηθοποιοί. Έτσι όπως της άξιζε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.