No Result
View All Result
  • Login
Advertisement Banner
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
No Result
View All Result

«Κέντησαν» οι χρήστες στο Χ με τις αναρτήσεις τους για την πρεμιέρα του «Grand Hotel»

Δοκιμασμένη, αλλά νόστιμη η συνταγή στον «Τιμωρό» του ALPHA

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» : Πρεμιέρα απόψε με διπλό επεισόδιο στον ALPHA – Γνωρίστε τους χαρακτήρες

Σεπ 24, 2024
in Media
Reading Time: 3 mins read
Μοιράσου το στο FacebookΜοιράσου το στο Twitter

Δείτε και αυτό

Η Τζέλα Δελαφράγκα εισβάλλει στο φινάλε της «Κατάρας της Τζέλας Δελαφράγκα» (Sneak Preview & Trailer)

Η Τζέλα Δελαφράγκα εισβάλλει στο φινάλε της «Κατάρας της Τζέλας Δελαφράγκα» (Sneak Preview & Trailer)

Δεκ 20, 2024
Διχασμένο το κοινό στην πρεμιέρα της «Κατάρας της Τζέλας Δελαφράγκα» – Οι αντιδράσεις στο «X» πήραν φωτιά!

«Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα»: οι εμφανίσεις των τραγουδιστών & τα music videos της επιτυχημένης σειράς

Δεκ 18, 2024
«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» :  Η Ζανέτ στη φυλακή για φόνο (Sneak Preview & Trailer)

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» : Η Ζανέτ στη φυλακή για φόνο (Sneak Preview & Trailer)

Δεκ 15, 2024
Κάντε share!
         
      

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» κάνει πρεμιέρα απόψε με διπλό, χορταστικό επεισόδιο, στις 21:00.

Μια παρωδία των πιο αγαπημένων δραματικών σειρών της ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την ξεχωριστή ματιά του διδύμου των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Βεντέτες, αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συμβεί σε αυτή τη σειρά.

Ένα all star cast ηθοποιών και 14 πρωτότυπα τραγούδια που υπογράφουν μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους (σύνθεση) και η Αφροδίτη Μάνου (στίχοι) διανθισμένα με φαντασμαγορικές, δαλιανιδικές χορογραφίες, συμπληρώνουν το υπερθέαμα.

 Όσα θα συμβούν απόψε

 Βρισκόμαστε στην Πελοπόννησο. Στην Περιοχή της Παπαριάς. Η Κάτω Παπαριά είναι μια παραλιακή ευημερούσα τουριστική κωμόπολη. Εκεί η ζωή κυλά ήρεμα και ειρηνικά. Άρχοντας της περιοχής είναι ο Βαρόνος Σεβαστός. Πλούσιος γαιοκτήμονας με πολλές επιχειρήσεις. Αυτός και η κοσμική γυναίκα του Ζανέτ Σεβαστού έχουν στην ιδιοκτησία τους διάφορες τουριστικές εγκαταστάσεις αλλά και το καλύτερο νυχτερινό κέντρο στην περιοχή. Την ίδια στιγμή όμως στην Άνω Παπαριά, το άγριο ορεινό χωριό πάνω από την τουριστική κωμόπολη, ξεκινάει πόλεμος. Η Αλέξις Βροντάκη αρχίζει βεντέτα με την Μυρσίνη Φορτουνάκη. Αιτία; Η κλοπή μιας κατσικούλας. Και ενώ μαίνεται η βεντέτα, ο γιος της Μυρσίνης, Τέρης, και η κόρη της Αλέξις, Μαρουσώ, ερωτεύονται αλλά χωρίς να ξέρουν ότι είναι γόνοι δυο οικογενειών που τις χωρίζει αιώνια έχθρα. Πού θα φτάσει αυτός ο απαγορευμένος έρωτας;

Ο Τέρης έχει χάσει τη Μαρουσώ για πάντα και ζει απελπισμένος στην Κάτω Παπαριά. Το ίδιο και η Μαρουσώ που περνάει δύσκολες μέρες στην Άνω Παπαριά αναπολώντας τον Τέρη. Ταυτόχρονα η μητέρα του Τέρη, Μυρσίνη Φορτουνάκη, τον παντρολογεί με την κόρη του Βαρόνου και της Ζανέτ, την Λώρα.  Παράλληλα η Αλέξις Βροντάκη προσπαθεί να πείσει την κόρη της Μαροσώ να παντρευτεί ένα παλληκάρι από την Άνω Παπαριά, τον Σήφη. Η Μαρουσώ αρνείται πεισματικά. Ταυτόχρονα ο ένας από τους δυο γιους του Βαρόνου και της Ζανέτ, ο Πανάγος, ο πρωτότοκος, ερωτεύεται κρυφά μια δόκιμη καλόγρια από το μοναστήρι της Παναγιάς της Συντρέχτρας. Εκεί ηγουμένη είναι η αδερφή Κατσάμπα, που βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο με την αδερφή Καραμαζώφ για την ηγουμενία της μονής. Και αυτό δεν είναι ο μόνος της πονοκέφαλος. Ταυτόχρονα την εκβιάζουν δυο τσιγγάνοι, ο Ζάκουλας και η Χαλιμά, γιατί παλιά η αδελφή Κατσάμπα είχε πουλήσει βυζαντινές εικόνες σε έναν Εγγλέζο περιηγητή.

Ας γνωρίσουμε τους χαρακτήρες

Οσμάν Βουρδάμπεης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος). Είναι ένας πάμπλουτος Τούρκος επιχειρηματίας με δεκάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Ζει σε μεγάλη χλιδή και κάνει παρέα με το διεθνές τζετ σετ. Αλλά εκτός από τους κοσμικούς του Μονακό και της Ίμπιζα μπορεί να έχει πάρε δώσε και με τον υπόκοσμο αν χρειαστεί.

Μανωλιός Φορτουνάκης (Γιάννης Απέργης). Είναι παραδοσιακός λεβέντης, μαυροφορεμένος. Βαρύς κι ασήκωτος δεν του αρέσουν οι πολλές κουβέντες και πάνω απ’ όλα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε θέματα τιμής.

Τέρης Φορτουνάκης (Γιάννης Απέργης). Το ακριβώς αντίθετο από τον αδελφό του. Μοντέρνος και επαναστατικός. Έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και φέρνει στην παραδοσιακή Άνω Παπαριά έναν αέρα Ευρώπης και ανανέωσης.

Αδελφή Καραμαζώφ (Σοφία Βογιατζάκη). Η μεγάλη αντίπαλος της ηγουμένης που έχει βάλει στο μάτι την ηγουμενία της αδελφής Κατσάμπα. Ρωσικής καταγωγής και υπερφιλόδοξη, κυνική και αδίστακτη.

Γίτσα Φορτουνάκη-Βροντάκη (Βάσω Γουλιελμάκη). Είναι χήρα του Μήτσου Φορτουνάκη (κουνιάδου της Μυρσίνης) αλλά το γένος Βροντάκη και ξαδέρφη της Αλέξις. Αυτό την κάνει να στέκει ανάμεσα στις δυο εχθρικές οικογένειες.

Αδελφή Κατσάμπα (Τζένη Διαγούπη). Ηγουμένη της μονής της “Παναγιάς της Συντρέχτρας”. Μια καλόγρια ευλαβική και σεμνή που όμως όταν απειληθεί μπορεί να προβεί σε “έκνομες” πρακτικές και να γίνει πολύ επικίνδυνη.

Χαλιμά Μπόχου (Joyce Ευείδη). Η γυναίκα του Ζάκουλα. Είναι εκείνη που κάνει το αληθινό κουμάντο στην οικογένεια.

Τάκος Ρούπας (Μάνος Ιωάννου). Ο γόης γιος της οικογένειας. Τον θέλουν όλες αλλά αυτός αγαπάει με πάθος την Σαλώμη η οποία τον “φτύνει” συστηματικά.

Στέβος Ρούπας (Κώστας Καζάκας). Ο αρχηγός της άλλης μεγάλης οικογένειας των Ρομά της περιοχής.

Αδελφή Τζαβάρα (Άννα Κουρή). Η εξ απορρήτων της ηγουμένης, μια αδελφή καλοκάγαθη, μα πάρα πολύ καλοκάγαθη, έως ακραίου σημείου μπορεί να πει κανείς.

Αλέξις Βροντάκη (Καίτη Κωνσταντίνου). Η αρχηγός της οικογένειας Βροντάκη. Δωρική, αδέκαστη αλλά και δολοφονική αν χρειαστεί. Ηγείται με πυγμή μιας τετραμελούς οικογένειας.

Μαρουσώ Βροντάκη (Νίκη Λάμη). Η κόρη της οικογένειας. Ευαίσθητη, ευσυγκίνητη και πάνω απ’ όλα τίμια. Δεν κάνει τις σαχλαμάρες που κάνουν τα σύγχρονα κορίτσια. Η Μαρουσώ είναι ρομαντική και περιμένει το πριγκιπόπουλο που θα την συναρπάσει.

Ζανέτ Σεβαστού (Μαρία Λεκάκη). Η γόησσα της Άνω και Κάτω Παπαριάς, μια γυναίκα με πάθος και έντονα συναισθήματα. Ο άντρας της δεν της είναι πιστός και αυτό την πληγώνει αλλά δεν θέλει να χαλάσει την οικογένεια της. Μέχρι τη στιγμή που χτύπησε την πόρτα της ο εξωσυζυγικός έρωτας. Μια νέα Μαντάμ Μποβαρύ γεννιέται στην Κάτω Παπαριά.

Βαρόνος Σεβαστός (Αντώνης Λουδάρος). Ο σπουδαιότερος άρχοντας της Κάτω Παπαριάς που κατέχει δεκάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης αλλά και πολλές επιχειρήσεις. Μια από αυτές είναι το νυχτερινό κέντρο “Τα κλαρινέτα”.

Γαβριέλα Παρτόλου (Ματθίλδη Μαγγίρα). Ντίβα του λαϊκού πενταγράμμου, εργάζεται στο νυχτερινό κέντρο του Βαρόνου Σεβαστού και είναι ερωμένη του.

Ταπεινή Χαμουράκη (Αντιγόνη Νάκα). Η υπηρέτρια της Ζανέτ Σεβστού. Πανέμορφη αλλά πάντα χαμηλοβλεπούσα. Το υπόδειγμα της τίμιας κοπέλας της ελληνικής επαρχίας.

Σώτος Πούλος (Σπύρος Πούλης). Το πιο σκοτεινό πρόσωπο της Παπαριάς. Ένας άντρας πανέμορφος και επικίνδυνος που αψηφά νόμους και κανόνες. Κάνει ό,τι του αρέσει όποτε του αρέσει και έχει τον τρόπο να παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Αυτό τον κάνει ακαταμάχητο στα μάτια των γυναικών. O Δον Ζουάν της Παπαριάς.

Ζάκουλας Μπόχος (Μιχάλης Ρέππας). Αρχηγός της βασικής οικογένειας στον καταυλισμό των Ρομά που βρίσκεται πέρα από το χωριό της Άνω Παπαριάς.

Μυρσίνη Φορτουνάκη (Χρύσα Ρώπα). Αρχηγός του ξακουστού σογιού των Φορτουνάκηδων. Λεβέντισσα, αυταρχική και με σιδερένια πυγμή. Έχει δυο γιους, τον Μανωλιό και τον Τέρη.

Χαντισέ Βουρδάμπεη (Μαριέλλα Σαββίδου). Η καλοκάγαθη σύζυγος του Οσμάν που έχει πάντα στο νου της να καλοπαντρέψει την κορούλα της.

Χάιδω Βροντάκη (Μαίρη Σαουσοπούλου). Η μάνα της Αλέξις, μια λεβεντογυναίκα που δυστυχώς πάσχει από άνοια.

Ντάνος Καραβιδόγλου (Πάνος Σταθακόπουλος). Ο Δήμαρχος της Άνω και Κάτω Παπαριάς. Άνθρωπος ηθικός, θρησκευόμενος και νομοταγής αλλά κάποιες φορές παρεκκλίνει του νόμου και της ηθικής. Προς όφελος της τσέπης του πάντα.

Τάνια Πίπιζα (Δήμητρα Στογιάννη). Λαϊκή τραγουδίστρια στο νυχτερινό κέντρο του Βαρόνου Σεβαστού και κολλητή φίλη της γυναίκας του που της σπιουνεύει ό,τι βλέπει στο μαγαζί.

Σαλώμη Μπόχου (Έλενα Χαραλαμπούδη). Η κόρη της οικογένειας, η μοιραία του μαχαλά. Καίει καρδιές αλλά δεν υποκύπτει σε κανέναν μνηστήρα. Είναι ρομαντική, ευαίσθητη αλλά και δυναμική και ατίθαση.

Μιχαλιός Βροντάκης (Χάρης Χιώτης). Ο πρωτότοκος γιος, ένα παλληκάρι δύο μέτρα. Ασίκης, λιγομίλητος και ντρέτος. Όποιος τον προσβάλλει, την έβαψε.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Σάνα Ρούπα (Γιάννα Ζιάννη). Η γυναίκα του Στέβου Ρούπα, της δεύτερης μεγάλης οικογένειας του μαχαλά.

Λάμπρος Σεβαστός (Αντώνης Καλομοιράκης). Ο ευαίσθητος και ερωτιάρης γιος της οικογένειας των Σεβαστών.

Φαράχ Ρούπα (Ηλιάνα Καλυμνάκη). Η κόρη της οικογένειας Ρούπα που αρραβωνιάζεται με τον Μπεμπάκο Μπόχο.

Μπεμπάκος Μπόχος (Παναγιώτης Καρμάτης). Ο γιος της οικογένειας. Ένας τίμιος αλλά και μονόχνωτος νέος. Η τσιγγάνικη τιμή είναι στον ηθικό του κώδικα η ανώτερη αξία.

Λώρα Σεβαστού (Ιωάννα Κολονέλου). Η ερωτοχτυπημένη κόρη των Σεβαστών.

Σήφης (Σπύρος Κυριάκος). Ο μπιστικός της Αλέξις. Λεβέντης δυο μέτρα και αδερφοποιητός με την Μιχαλιό. Το μυστικό του είναι ότι αγαπάει κρυφά τη Μαρουσώ, αλλά δεν το έχει φανερώσει σε κανένα.

Φλώρα Σεβαστού (Πηνελόπη Μαλούση). Η δεύτερη κόρη των Σεβαστών που είναι πιο γειωμένη και πρακτική.

Πανάγος Σεβαστός (Θάνος Μπίρκος). Ο πρωτότοκος γιος των Σεβαστών. Ο καλλιτέχνης της οικογένειας.

Αδελφή Κατσιμίχα (Ίρις Πανταζάρα). Το πειθήνιο όργανο της αδελφής Καραμαζώφ. Μια πανέμορφη νεαρή καλόγρια που δεν φημίζεται, όμως, για την εξυπνάδα της.

Αϊσέ Βουρδάμπεη (Μαριαλένα Ροζάκη). Η μονάκριβη κόρη της οικογένειας. Θα καταφέρει η μητέρα της να της βρει έναν καλό γαμπρό;

Δείτε ξεκαρδιστικά αποσπάσματα:

 https://youtu.be/m8LO0ZuV974


Κάντε share!
         
      
Tags: Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous Post

«Κέντησαν» οι χρήστες στο Χ με τις αναρτήσεις τους για την πρεμιέρα του «Grand Hotel»

Next Post

Δοκιμασμένη, αλλά νόστιμη η συνταγή στον «Τιμωρό» του ALPHA

MikrofwnoTEAM

MikrofwnoTEAM

Related Posts

«Ηλέκτρα» : Η Δανάη θύμα πλεκτάνης!

«Ηλέκτρα» : Η Δανάη θύμα πλεκτάνης!

Μάι 9, 2025
«Η Μάγισσα: Φλεγόμενη Καρδιά» : Ο Σίλβιο γίνεται άβουλη μαριονέτα στα χέρια της Πανδώρας  κι έρχεται σε σύγκρουση με τη Ρενάτα (Sneak Preview&Trailer)

«Η Μάγισσα: Φλεγόμενη Καρδιά» : Ο Σίλβιο γίνεται άβουλη μαριονέτα στα χέρια της Πανδώρας κι έρχεται σε σύγκρουση με τη Ρενάτα (Sneak Preview&Trailer)

Μάι 9, 2025

Η κρίσιμη ψηφοφορία στο «Big Brother» (Trailer&Sneak Preview)

Μάι 9, 2025

Το First Dates επιστρέφει στην οθόνη του Star με νέα επεισόδια! (Trailer)

Μάι 9, 2025
Next Post
Δοκιμασμένη, αλλά νόστιμη η συνταγή στον «Τιμωρό» του ALPHA

Δοκιμασμένη, αλλά νόστιμη η συνταγή στον «Τιμωρό» του ALPHA

No Result
View All Result

Popular.

  • Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Majovoli στον Σταυρό του Νότου

    Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Majovoli στον Σταυρό του Νότου

    346 shares
    Share 138 Tweet 87
  • «Να Με Λες Μαμά» : Το συγκλονιστικό trailer της νέας κοινωνικής δραματικής σειράς του Alpha!

    331 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Eurovision 2025: Η Klavdia καθήλωσε με την «Αστερομάτα» στη δεύτερη πρόβα – Το φόρεμα που… ζωντανεύει με τα φώτα (vid&pics)

    330 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Θα γίνει μαμά

    330 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Οι Arcade μιλούν αποκλειστικά στο MIKROFWNO.GR για τη Eurovision

    1373 shares
    Share 608 Tweet 319
  • «Επιτέλους»: Η Καίτη Γαρμπή και έξι δυναμικές γυναίκες τραγουδούν για όσα (δεν) λέγονται

    329 shares
    Share 132 Tweet 82
  • Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τα Σκυλιά» του Ανέστη Αζά στο Θέατρο Κιβωτός

    476 shares
    Share 190 Tweet 119
  • Συγκίνηση στο Βατικανό: Ο Πάπας Λέων 14ος στέλνει μήνυμα ειρήνης και ενότητας στην πρώτη του ομιλία

    328 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Η Φιόνα Τζαβάρα μας μιλά και στέλνει ευχές στη Μαρίνα Σάττι

    534 shares
    Share 245 Tweet 120
  • Συγκλονίζει η Σοφία Φυρού: Η εξομολόγηση για την προληπτική μαστεκτομή και το μήνυμα ζωής προς όλες τις γυναίκες

    327 shares
    Share 131 Tweet 82

Τελευταίες αναρτήσεις

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Ship for World Youth 2026»

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Ship for World Youth 2026»

Μάι 9, 2025
Καύσωνας πριν το καλοκαίρι: Έλιωσε η Κρήτη στους 36°C – “Χτύπησε κόκκινο” ο υδράργυρος!

Καύσωνας πριν το καλοκαίρι: Έλιωσε η Κρήτη στους 36°C – “Χτύπησε κόκκινο” ο υδράργυρος!

Μάι 9, 2025
Σοκ στο διάστημα: Ο Webb ανακάλυψε κοσμικές “οικογένειες” που ζούσαν πριν υπάρξει η Γη!

Σοκ στο διάστημα: Ο Webb ανακάλυψε κοσμικές “οικογένειες” που ζούσαν πριν υπάρξει η Γη!

Μάι 9, 2025

Categories

Facebook Twitter Youtube Instagram

Τελευταίες αναρτήσεις

  • Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Ship for World Youth 2026»
  • Καύσωνας πριν το καλοκαίρι: Έλιωσε η Κρήτη στους 36°C – “Χτύπησε κόκκινο” ο υδράργυρος!
  • Σοκ στο διάστημα: Ο Webb ανακάλυψε κοσμικές “οικογένειες” που ζούσαν πριν υπάρξει η Γη!
  • Ο Σαββόπουλος νιώθει δεκαεξάρης και πάει Rockwave
  • «Ηλέκτρα» : Η Δανάη θύμα πλεκτάνης!

Kατηγορίες

Tags

ANT1 Christmas Theater Demy Eurovision Lady Gaga Mega Netflix Novasports Stan Survivor Άγριες Μέλισσες Άννα Βίσση Έλενα Παπαρίζου ΑΝΤ1 Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS Αντώνης Ρέμος Γιάννης Κότσιρας Γιάννης Πλούταρχος Γιώργος Θεοφάνους Γιώργος Μαζωνάκης Γιώργος Νταλάρας Γιώργος Σαμπάνης Δέσποινα Βανδή ΕΡΤ Εθνική Λυρική Σκηνή Ελένη Φουρέιρα Ελεωνόρα Ζουγανέλη Η Γη της Ελιάς Ηρώδειο Θέατρο Παλλάς Θέμης Καραμουρατίδης Θεσσαλονίκη Καίτη Γαρμπή Κωνσταντίνος Αργυρός Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Μελίνα Ασλανίδου Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσσα Μποφίλιου Ολυμπιακός Πέτρος Ιακωβίδης Παναθηναϊκος Σάκης Ρουβάς Σασμός Τάμτα Ωδείο Ηρώδου Αττικού

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.