Ο Γιάννης Ασκάρογλου, ο Γεράσιμος του «Άγιου έρωτα», βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για το ρόλο του και όσα θα δούμε τις επόμενες ημέρες.
Ο Γιάννης θα πει για το χαρακτήρα του: «ο Γεράσιμος είναι ένας απλός άνθρωπος, ένας εργάτης που πήγαινε από μέρος σε μέρος και βρέθηκε σε αυτό το κτήμα. Εκεί, δουλεύοντας σκληρά και τίμια έγινε επιστάτης και κάπως ήρθαν τα πράγματα και παντρεύτηκε την Καλλιόπη. Δεν την ερωτεύτηκε ποτέ. Έχω σκεφθεί, ότι ο Γεράσιμος δεν ήξερε τι ήταν ο έρωτας, μέχρι να γνωρίσει τη Δώρα.»
Ο Γεράσιμος παρότι είναι πραγματικά ερωτευμένος με τη Δώρα «είναι σε δύσκολη κατάσταση γιατί ούτε κι αυτός θέλει να είναι ερωτευμένος μαζί της, έχει ηθικές αξίες. Δεν μπορεί να είναι άνθρωπος που λέει ψέματα, τον δυσαρεστεί αυτή η κατάσταση. Από την άλλη, δεν έχει έτοιμη περιουσία για να μπορέσει να πάρει τη Δώρα και να φύγει. Δεν είναι εύκολο να πάρει τέτοια απόφαση.»
Η Χλόη θα μάθει κάποια στιγμή για τη σχέση τους και δεν θα της αρέσει «αλλά δε θέλει να μας προδώσει. Θα γεννήσει το παιδί της, αλλά ο Γεράσιμος δεν θα είναι παρών σε αυτό, ίσως του συμβεί κάτι κακό», αποκαλύπτει.
Όπως έχουμε δει, ο Μαρκόπουλος στέλνει χρήματα στην Καλλιόπη αλλά δεν γνωρίζουμε το λόγο. «Υπάρχει κάποιο μυστικό» θα πει ο Γιάννης, χωρίς να το αποκαλύψει.
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: