Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της συναρπαστικής ερωτικής δραματικής σειράς εποχής «Ηλέκτρα», που μεταδίδεται από τη Δευτέρα 24 έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, στις 19:45.
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025, στις 19:45
Επεισόδιο 106ο. Η γιορτή τελειώνει, μα η ένταση μοιάζει να δυναμώνει. Η Νεφέλη έχει ήδη μετανιώσει ότι μοιράστηκε με τη Δανάη αυτά που ξέρει για τη μητέρα τους και τον Παύλο. Η Δανάη επιμένει να μάθει λεπτομέρειες. Και η Ηλέκτρα δεν αφήνει τον Παύλο από τα μάτια της. Η Δόμνα τρέχει μες στη νύχτα προς το σπίτι της Δέσπως. Μα εκείνο, τυλίγεται σιγά-σιγά στις φλόγες. Κάποιοι στην Αρσινόη ποθούν να καούν. Μα δεν θα ξαπλώσουν μαζί. Άλλοι θα κοιμηθούν χωριστά, επειδή τσακώνονται. Κι άλλοι θα χωρίσουν: ο Κυριάκος φεύγει από το σπίτι, αφήνοντας τη Μερόπη κλαμένη. Δύο περνούν μαζί τις τελευταίες τους στιγμές: η Ουρανία πέφτει στην αγκαλιά του Βασίλη. Η πόρτα, όμως, ανοίγει και το όπλο του Τζιοβάνι τούς σημαδεύει. Η ημέρα ξημερώνει κι όλα έχουν αλλάξει. Η Τιτίκα επιστρέφει στο νησί, δίχως τον Βρεττό. Κι η Αγνή συναντά τον Τζιοβάνι, θεωρώντας ότι έχει μια συμφέρουσα πρόταση για εκείνον. Ξεχνώντας πόσο βουτηγμένα είναι, ήδη, τα χέρια του Ιταλού στο αίμα.
Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2025, στις 19:45
Eπεισόδιο 107ο. Ο Τζιοβάνι κρατάει την Αγνή κι ο Νικόλας, παίζει κορώνα-γράμματα τη ζωή της. Τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα. Ο Σωτήρης με τον υπουργό προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, αυτός, όμως, μένει αμετακίνητος. Η συμφωνία με το υπουργείο πρέπει να χαλάσει κι ο Νικόλας, θα κάνει τα πάντα. Ο Βασίλης αρνείται να επιστρέψει στη θέση του διευθυντή, ενώ η Ηλέκτρα κάνει μια τελευταία προσπάθεια, να προσεγγίσει τον Παύλο. Τα πράγματα μοιάζουν να ηρεμούν μεταξύ Δανάης και Μπόγρη, ενώ ο Στέργιος πάει στην Ηλέκτρα και την παρακαλεί να γυρίσει στο σπίτι των γονιών της. Η Ηλέκτρα, όμως, του λέει: «Όχι, πατέρα, χρωστάω στον Σωτήρη. Του χρωστάω πολλά και θα μείνω κοντά του..».
Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025, στις 19:45
Eπεισόδιο 108ο. Η Αγνή, παρά τις ενστάσεις του Μπόγρη, αρχίζει και μπλέκεται όλο και βαθύτερα με τον Τζιοβάνι και τη μαφία. Πρόκειται, όμως, απλά για μια ανίερη, επαγγελματική συμμαχία ή τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή μεταξύ τους; Στο μεταξύ, ο Τζιοβάνι ετοιμάζεται να φύγει από το νησί και θέλει να εξασφαλίσει τη σιωπή όλων. Υπάρχει όμως μια τελευταία εκκρεμότητα: ο Σωτήρης εμφανίζεται στην πόρτα του απαιτώντας το όπλο της δολοφονίας του Σταύρου. Πώς θα αντιδράσει ο Σωτήρης, όταν καταλάβει πως δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα από αυτήν την ιστορία; Η Τιτίκα μιλάει κατ’ ίδιαν με τον Νικόλα για τον Σωτήρη: «Θέλω να μου ορκιστείς», του λέει, «θέλω να μου ορκιστείς ότι θα εκδικηθείς! Ότι θα τον πατήσεις κάτω!» Κι ενώ ο Παύλος μοιράζεται τον φόβο του με τη Δόμνα για τη συμπεριφορά της Ηλέκτρας, εκείνη οπλίζει το χέρι του Σωτήρη ζητώντας του να πάρει εκδίκηση από εκείνους που την πείραξαν…
Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2025, στις 19:45
Eπεισόδιο 109ο. Η Ηλέκτρα κρατάει το όπλο μπροστά στον Σωτήρη. Του ζητάει να της βεβαιώσει ότι, αν χρειαστεί, θα το χρησιμοποιήσει για εκείνη. Ο Σωτήρης γνέφει καταφατικά, μη γνωρίζοντας τι σχεδιάζει. Ο Παύλος διαβεβαιώνει την άναυδη Δόμνα ότι η κόρη της προσπαθεί συνεχώς να τον παρασύρει και πρέπει, επιτέλους, κάποιος να τη σταματήσει. Γιατί φεύγουν όλοι τρέχοντας από το μαγαζί της Ζωής, ενώ ο Περλεπές δίνει τη διάλεξή του για τους Άλκιμους; Η Δανάη ξυπνά στο πλευρό του Μπόγρη. Εκείνος κάνει να τη χαϊδέψει, μα εκείνη, του ζητά να φύγει. Γιατί; Η Τιτίκα με τον Νικόλα ξεκινούν για το ναυπηγείο. Εκεί πηγαίνει και ο Σωτήρης, δίχως να γνωρίζει τι τον περιμένει. Ή τι δεν τον περιμένει, πλέον. Η Δόμνα βλέπει την κόρη της ντυμένη προκλητικά και συνειδητοποιεί ότι ο Παύλος είχε δίκιο: αυτή είναι μια άλλη Ηλέκτρα. Η Σοφία πηγαίνει στο σπίτι της Μάρως, αποφασισμένη να βάλει τέλος στην ιστορία της με τον Κυριάκο. Κι ενώ στο ναυπηγείο επικρατεί πανικός, ο Νικόλας πηγαίνει να βρει την Ηλέκτρα, η οποία του ζητάει ένα μόνο: να φυτέψει στον Σωτήρη υποψίες για εκείνη και τον Παύλο.
Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, στις 19:45
Eπεισόδιο 110ο. Ένα απειλητικό σημείωμα φτάνει στα χέρια του Νικόλα, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τα χρέη του Μπόγρη. Παράλληλα, η Δανάη απαιτεί να πάρει τον έλεγχο των χρημάτων της, η Τιτίκα, όμως, με τον φόβο ότι θα αποπληρώσει με αυτά τα χρέη του δικηγόρου, προσπαθεί να τη μεταπείσει. Ο Νικόλας προτίθεται να βοηθήσει τον Μπόγρη, με μία, όμως, συμφωνία: να τον φέρει σε επαφή με τους πιστωτές. Σκοπεύει να τους ξεγελάσει, όπως -νομίζει- ότι κατάφερε με τους Ιταλούς; Κι αν ναι, μέχρι πού φτάνει η τύχη του; Η Ζωή και ο Κωνσταντής περνούν το βράδυ μαζί, όμως το πρωί που τους βρίσκει μαζί έχει μια σημαντική ανακοίνωση να του κάνει… Κι ενώ ο Σωτήρης προσπαθεί να καταλάβει την περίεργη συμπεριφορά της Ηλέκτρας, ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στο νησί: η Φιόνα Καρτάλη (Θεοδώρα Τζήμου), η οποία ζητάει να επισκεφθεί τον τάφο του Βρεττού. Ποια είναι και με τι σκοπούς έχει έρθει;
Θεοδώρα Τζήμου (Φιόνα Καρτάλη): Όμορφη, έξυπνη, ναζιάρα αλλά κατά βάση killer, η Φιόνα Καρτάλη (Θεοδώρα Τζήμου) είναι μια γυναίκα τόσο μοιραία όσο και επικίνδυνη. Χειριστική, αλλά πανέξυπνη, ξεγελάει τους πάντες με την ικανότητά της να μεταμορφώνεται, ανάλογα με τις ανάγκες της παράστασης που ανεβάζει κάθε φορά. Μπορεί να συνεννοηθεί σε «άπταιστα γαλλικά», τόσο με τους πρέσβεις και τους κύκλους των πλουσίων όσο και με τους πωλητές στη λαϊκή αγορά! Δεν φοβάται τίποτα και κανέναν, θα ζήσει τη μεγάλη ζωή και αν χρειαστεί, θα πατήσει επί πτωμάτων. Έχοντας υπάρξει προσωπική γραμματέας του Βρεττού, πριν από είκοσι χρόνια, η ξαφνική εμφάνισή της στο νησί δημιουργεί ερωτηματικά. Είναι τυχαία η χρονική συγκυρία ή σχετίζεται με τις αναταραχές στο ναυπηγείο και τις παράνομες δραστηριότητες του Τζιοβάνι (Πέτρος Σκαρμέας); Ποια επιπρόσθετα μυστικά θα αποκαλύψει, που θα αλλάξουν εντελώς τις ισορροπίες;