Η είδηση του θανάτου της Καίτης Κωνσταντίνου προκάλεσε σοκ και θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, με φίλους και συναδέλφους να αποχαιρετούν με συγκινητικά λόγια την αγαπημένη ηθοποιό.
Ανάμεσα σε αυτούς, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η οποία με μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση μοιράστηκε τη δική της οδύνη για την απώλεια της συναδέλφου και φίλης της.
«Είμαι ακόμα σε σοκ! 11:30 τη νύχτα χτύπησε το τηλέφωνό μου από νούμερο που δεν γνώριζα, ήταν δημοσιογράφος και ήθελε δηλώσεις για το δυσάρεστο γεγονός…» γράφει η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως έμαθε για την αιφνίδια απώλεια της Καίτης Κωνσταντίνου.
«Τι έγινε; Ρώτησα. Μου είπε πέθανε η Καίτη Κωνσταντίνου. Πώς έφυγε; Πότε; Γιατί; Πριν λίγο στο νοσοκομείο… δεν ήξερε τι και πώς… ήθελε μόνο να κάνω δηλώσεις… Ήμουν συνέχεια σε παύση. Του είπα δεν μπορώ, τι να πω… Επέμενε. Του είπα όχι. Ήμουν σε σοκ.»
Η ηθοποιός, που είχε μοιραστεί μαζί της πολλές στιγμές εντός και εκτός πλατό, εκφράζει τη λύπη της που δεν γνώριζε για την ασθένειά της:
«Δεν ήξερα ότι ήσουν άρρωστη… Πάντα έτσι ήσουν, ήσυχη, διακριτική, μοναχική… Θα ήθελα να ήμουν πιο κοντά σου στην ασθένειά σου, αλλά δεν το ήξερα… Αν με χρειαζόσουν, όμως, είμαι σίγουρη ότι θα μου το έλεγες…»
Μιλώντας για τη φιλία και τη μοναδική σχέση που είχαν δημιουργήσει μέσα από τις συνεργασίες τους, η ηθοποιός τονίζει πως, παρότι τα χρόνια περνούν, οι στιγμές που μοιράστηκαν δεν ξεχνιούνται ποτέ:
«Αχ, έτσι είναι αυτή η δουλειά… περνάμε περιόδους που είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί με κάποιους συναδέλφους και φίλους και μετά χανόμαστε… Στην ουσία, όμως, δεν χανόμαστε ποτέ, γιατί οι στιγμές που ζήσαμε, αυτά που ανταλλάξαμε, είναι μία παρακαταθήκη που δεν ξεχνιέται ποτέ…»
Αναπολώντας τις συνεργασίες τους, από τα «Εγκλήματα» έως τη σειρά «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές», η ηθοποιός θυμάται με αγάπη τη δυναμική τους επί σκηνής:
«Το γέλιο σου, το μοναδικό χιούμορ σου, τον ρυθμό σου… Παίζαμε ωραία “μπάλα” μαζί… Το χαιρόμουν πάντα…»
Κλείνοντας, αποχαιρετά με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό την αγαπημένη της φίλη:
«Καλό ταξίδι, Καίτη μου. Λυπάμαι πολύ… Συλλυπητήρια στους αγαπημένους σου και σε όλους μας που θα μας λείψεις…»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.