Η Πλατεία Καρύτση έχει μετατραπεί σε… ανοιχτό εργοτάξιο, με τις τρύπες των συνεργείων να μένουν εδώ και εβδομάδες ανοιχτές. Την κατάσταση σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο ο μάγειρας Γιώργος Παπακώστας, ο οποίος βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να εκφράσει την αγανάκτησή του.
Όταν η ταλαιπωρία γίνεται… περιπέτεια αρχαιολογικής ανασκαφής!
Σε ένα viral story στο Instagram, ο γνωστός σεφ και ιδιοκτήτης του “Gloria Gatti” δεν δίστασε να μπει μέσα στην τρύπα μπροστά από το μαγαζί του και να διακωμωδήσει την κατάσταση.
«Τις Κυριακές γίνομαι αρχαιοκάπηλος!», δηλώνει μέσα από την σκαμμένη τρύπα, η οποία έχει μείνει ανοιχτή εδώ και 1,5 μήνα.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Παπακώστας συνεχίζει το τρολάρισμα, λέγοντας πως “ανακάλυψε” μια πανάρχαια συνταγή για καρμπονάρα!
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο
Το πρόβλημα των ατελείωτων έργων που δυσκολεύουν τη λειτουργία των καταστημάτων δεν είναι νέο.
Παρόμοια εμπειρία είχε και ο σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης τον Οκτώβριο, όταν κατήγγειλε ότι το εστιατόριό του στον Κεραμεικό παρέμεινε ουσιαστικά κλειστό για 20 ημέρες λόγω των έργων.