Απόψε, Παρασκευή 21 Μαρτίου στις 21:00.
Στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 20/3), η μπορντό μπριγάδα ήταν η νικήτρια στην Ομαδική Δοκιμασία. Ο Λευτέρης Πέτρου και ο Παντελής Κουτράκης, από την ηττημένη γκρι μπριγάδα, αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Ο Νίκος Ασπρομάτης, ως αρχηγός νικητής της εβδομάδας, θα είναι αυτός που θα επιλέξει απόψε, Παρασκευή 21 Μαρτίου, τον έβδομο υποψήφιο προς αποχώρηση, πριν την Καθολική Ψηφοφορία. Μια ψηφοφορία, που, για μια ακόμα φορά, θα είναι άκρως επεισοδιακή και θα προκαλέσει μαγειρικές -και όχι μόνο- «καραμπόλες».
Οι οκτώ υποψήφιοι προς αποχώρηση θα κληθούν να λάβουν μέρος στις μονομαχίες Τελευταίας Ευκαιρίας, χρησιμοποιώντας τέσσερα πολύ ιδιαίτερα υλικά, που θα απαιτήσουν όλη τη μαγειρική τους αντίληψη και ικανότητα: τόφου, πάνκο, μανιτάριασιτάκε και γάλα καρύδας. Ο Νίκος Ασπρομάτης θα είναι αυτός που θα σχηματίσει τα ζευγάρια των μονομαχιών, κάτι που αναμφισβήτητα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.
Ποιοι θα είναι οι τέσσερις τελικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση, που θα λάβουν μέρος στη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου;
Δείτε το τρέιλερ: