Το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 13:00 στο Stars System, η Άση Μπήλιου θα αναλύσει πώς επηρεάζει η Ηλιακή έκλειψη το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απρίλιου, αλλά και ποιοι θα δοκιμαστούν από τον ανάδρομο Ερμή, που οπισθοχωρεί στο ζώδιο των Ιχθύων.
Η έκλειψη Ηλίου, που πραγματοποιείται στις 29 Μαρτίου στο ζώδιο του Κριού, κλείνει τον κύκλο των εκλείψεων, που ξεκίνησαν την άνοιξη του 2023. Τα τελευταία δύο χρόνια άλλαξαν πολλά στον τρόπο που βλέπουμε τις σχέσεις, αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό. Η έκλειψη αυτή ανοίγει ένα νέο μονοπάτι για καλύτερες σχέσεις, πιο υγιείς και εναρμονισμένες με τη δική μας ταυτότητα, αλλά μας δίνει και μια δυναμική ενέργεια για να θέσουμε τους στόχους μας. Όμως, καθώς ο Ερμής οπισθοχωρεί ανάδρομος στους Ιχθύς δεν πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε καθοριστικές αποφάσεις, αλλά να κοιτάξουμε στο παρελθόν για να σιγουρευτούμε πώς θα κινηθούμε στο μέλλον.
Ποιοι θα έχουν απρόοπτα και εντάσεις και ποιοι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην επικοινωνία και διλήμματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες;
Ποιοι θα γίνουν πιο επαναστάτες και επιθετικοί, και ποιοι θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω και να αποφύγουν τις παρορμητικές κινήσεις;
Αυτά και άλλα πολλά στο Stars System, το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 13:00!
Δείτε το τρέιλερ: