Με ένα επεισόδιο γεμάτο συναίσθημα, αναδρομές και ειλικρίνεια, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του είπαν “αντίο” στο τηλεοπτικό κοινό για τη σεζόν 2024-25, ρίχνοντας αυλαία στο φετινό «Ράδιο Αρβύλα».
«14 Απριλίου του 2008 βγήκε για πρώτη φορά το “Ράδιο Αρβύλα” στον αέρα. Σήμερα είναι το τελευταίο επεισόδιο για φέτος και, όπως κάθε χρόνο, η τελευταία εκπομπή είναι αυτή που μας βαραίνει περισσότερο», εξομολογήθηκε ο Κανάκης, φανερά συγκινημένος.
Με το γνώριμο αυτοσαρκαστικό του ύφος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την μπλούζα-φετίχ που φορούσε:
«Αυτή η μπλούζα δεν έχει πλυθεί εδώ και 18 σεζόν! Τη φοράω μόνο στο φινάλε κάθε χρονιάς, οπότε δεν την πειράζουμε. Είναι ιερή!», είπε αστειευόμενος.
Ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια την ΕΤΙΤΒΕ, καθώς οι τεχνικοί βρίσκονταν σε απεργία, αλλά έδωσαν άδεια στην εκπομπή να μεταδοθεί:
«Ευχαριστούμε θερμά που μας επέτρεψαν να βγούμε στον αέρα για αυτό το τελευταίο επεισόδιο», είπε με εκτίμηση.
Το φινάλε, όμως, δεν είχε μόνο γέλιο. Ο Κανάκης άνοιξε την καρδιά του για την πιο δύσκολη σεζόν της εκπομπής, τονίζοντας:
«Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε ύφος φέτος. Το σατιρικό κομμάτι περιορίστηκε και κάναμε κάτι διαφορετικό, πιο βαρύ… Δεν μπορούσαμε να χαμογελάσουμε, ήταν σαν δηλητήριο που έμπαινε μέσα μας».
Στην πιο φορτισμένη του αποστροφή, τόνισε:
«Ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε. Φοβόμαστε όμως ότι τελικά δεν θα αλλάξει τίποτα. Όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι το πάνε εκεί που θέλουν…»
Η αυλαία έπεσε με λόγια αγάπης:
«Έχετε όλη μας την αγάπη. Ευχαριστούμε για την εκτίμηση, μέσα από την καρδιά μας. Καλό Πάσχα, να είστε καλά, πολλά φιλιά παιδιά».
Το «Ράδιο Αρβύλα» μπορεί να έκανε παύση για φέτος, αλλά όπως φαίνεται… η παρέα της Θεσσαλονίκης έχει ακόμα πολλά να πει. Και όπως κάθε χρόνο, η σιωπή μετά το τελευταίο χειροκρότημα είναι η πιο δυνατή από όλες.