Ο Ροντινέι Μαρσέλο ντε Αλμέιντα ήταν καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Buongiorno» την Τρίτη 20/05, μιλώντας ανοιχτά για την πορεία του στον Ολυμπιακό, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στη Βραζιλία και τη σημασία της οικογένειάς του.
Ο αγαπημένος άσος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευγνώμων για την αποδοχή που του δείχνει το ελληνικό κοινό. «Απολαμβάνω τη διαμονή στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντική για μένα η σχέση με τον κόσμο του Ολυμπιακού», τόνισε ο Βραζιλιάνος, που δηλώνει ότι νιώθει ευλογημένος κάθε μέρα που φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ο Ροντινέι αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια του στη Βραζιλία: «Από τα 10 μου έχασα όλη μου την οικογένεια… Η μητέρα μου μου έλεγε να δίνω χαρά στον κόσμο και αυτό προσπαθώ να κάνω. Δεν ονειρεύτηκα ποτέ ένα τέτοιο μέλλον». Πλέον, δηλώνει ότι ζει το όνειρό του στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και απολαμβάνει κάθε στιγμή εντός και εκτός γηπέδου.
Για τον ίδιο, το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα επάγγελμα – είναι προνόμιο και τρόπος ζωής. «Προσπαθώ να προσφέρω τα πάντα στην ομάδα. Αν δεν ήμουν καλός παίκτης δεν θα ήμουν τόσο αγαπητός», είπε, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για το γεγονός ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια στην Ελλάδα.
Η οικογένειά του έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Έχει τρεις κόρες, όλες με το όνομα Μαρία, για να τιμήσει τη γιαγιά του. «Το σημαντικό για μένα είναι να είμαι δυνατός στον Ολυμπιακό. Αυτό που ζω δεν είναι θυσία, είναι προνόμιο», δηλώνει, ενώ παραδέχεται ότι το μοναδικό που τον λυπεί είναι μια ήττα της ομάδας.
Ο Ροντινέι είναι γνωστός και για το χιούμορ του στα social media, αλλά και την αγάπη του για το ελληνικό σουβλάκι. Αποκαλύπτει πως οι κόρες του τραγουδούν κάθε πρωί τον ύμνο του Ολυμπιακού, ενώ ο ίδιος δεν θέλει να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιρίστριες, αλλά να κυνηγούν τα όνειρά τους με σεβασμό και αφοσίωση.
Στην εκπομπή, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν: «Ευχαριστώ τον Θεό, τη γυναίκα μου, τις κόρες μου, τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, αλλά και όλους όσοι μου στάθηκαν στα δύσκολα χρόνια». Όνειρό του παραμένει να αγωνιστεί ξανά με την εθνική Βραζιλίας, ενώ υπόσχεται να συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στον Ολυμπιακό για περισσότερες επιτυχίες.
Δείτε τη συνέντευξη ΕΔΩ!