Ένα παρασκήνιο που κανείς δεν περίμενε μοιράστηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκαλύπτοντας πως η Ιωάννα Τούνη, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσίες του My Style Rocks, παραλίγο να αποχωρήσει μόλις την πρώτη εβδομάδα.
Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, που υπήρξε βασικός κριτής στο ριάλιτι μόδας, παραδέχτηκε πως στην αρχή κανείς στην επιτροπή δεν πίστευε ότι η Ιωάννα είχε να δώσει κάτι ουσιαστικό στο παιχνίδι. Όμως, η ισχυρή της προσωπικότητα και η άνεσή της μπροστά στην κάμερα γρήγορα ανέτρεψαν τις αρχικές εντυπώσεις.
«Την Ιωάννα θέλαμε να τη διώξουμε από την πρώτη εβδομάδα. Όταν βλέπεις τον άλλον πρώτη φορά, δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει. Η προσωπικότητα είναι στυλ – και η Ιωάννα το απέδειξε.»
Η σκοτεινή πλευρά πίσω από τις κάμερες
Ο Κουδουνάρης έκανε, όμως, και μια πιο βαθιά κοινωνική τοποθέτηση, αναφερόμενος στην υπόθεση revenge porn που είχε τότε πλήξει την Ιωάννα Τούνη, αποκαλύπτοντας ότι οι συντελεστές της παραγωγής το γνώριζαν εκείνη την περίοδο. Έδειξε ξεκάθαρη ενόχληση για την επιλεκτική διαχείριση τέτοιων υποθέσεων, αναφέροντας παραδείγματα όπου άτομα με ισχυρές κοινωνικές διασυνδέσεις «ξεμπέρδεψαν» γρήγορα.
«Απορώ πώς υπάρχει ακόμα αυτό το βίντεο, ενώ άλλων – γόνων οικογενειών – έχουν σβηστεί από παντού. Πρόσφατα, γιος εφοπλιστή έκανε αίσχη και δεν υπάρχει τίποτα πλέον online.»
Οι αγαπημένες παρουσιάστριες και οι παίκτριες που τον συγκίνησαν
Ο Κουδουνάρης δεν έκρυψε την εκτίμησή του για την Ευαγγελία Αραβανή, χαρακτηρίζοντας την πρώτη σεζόν του My Style Rocks «καταπληκτική», ενώ ιδιαίτερα θετικά μίλησε και για την Κατερίνα Καραβάτου, σημειώνοντας πως ήρθε όταν το project «χρειαζόταν φρέσκια πνοή».
Στις παίκτριες, ξεχώρισε τη Φωτεινή Τράκα για το στιλ της, ενώ μίλησε με τρυφερότητα για τη Μαρία Λέκα, μια παίκτρια που ξεκίνησε χωρίς εμπειρίες και πλέον ζει μια εντελώς διαφορετική ζωή.
«Η Μαρία δεν είχε ταξιδέψει ποτέ και τώρα κάνει unboxing με Louis Vuitton. Δεν πρέπει να ενοχοποιούμε τα χρήματα, όταν έρχονται με νόμιμο τρόπο.»
Παύση από την τηλεόραση – Εκτός GNTM
Ο σχεδιαστής έκανε επίσης γνωστό πως δεν θα συμμετέχει στον επόμενο κύκλο του GNTM, λέγοντας πως ήρθε η στιγμή για προσωπική αποφόρτιση και απόσταση από τα τηλεοπτικά πλατό.
«Χρειάζομαι χρόνο για μένα. Έκανα τον κύκλο μου στην τηλεόραση προς το παρόν.»