Απόψε, Τρίτη 17 Ιουνίου στις 21:00.
Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 16/6) ο Βασίλης Φέρρος ήταν, τελικά, αυτός που πέρασε απευθείας στην τελική τριάδα του διαγωνισμού, μετά τις τέσσερις μονομαχίες.
Απόψε, Τρίτη 17 Ιουνίου, ο Βασίλης είναι ο μόνος ασφαλής και μπορεί να πάρει μια ανάσα. Αντίθετα, η Μαίρυλιν Ντάμερον, η Χριστιάνα Ψηλογένη, ο Λευτέρης Πέτρου και ο Νέστορας Νέστορας, για μια ακόμη φορά, θα έρθουν αντιμέτωποι, διεκδικώντας τις δύο τελευταίες θέσεις στην τριάδα. Στο τέλος της βραδιάς δύο από αυτούς θα αποχωρήσουν οριστικά, μετά την απαιτητικότατη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου. Οι δύο που θα παραμείνουν στον διαγωνισμό, μετά από αυτή τη δοκιμασία, μαζί με τον Βασίλη που είναι στον εξώστη, θα βρίσκονται ένα βήμα πριν τον τελικό.
Καλεσμένος των τριών chef κριτών είναι ο chef Βασίλης Μουρατίδης. Το πιάτο που φέρνει σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, θα απαιτήσει και από τους τέσσερις διαγωνιζόμενους όλο τους το μαγειρικό πάθος και απόλυτη μαγειρική αντίληψη. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και μεθοδικότητα. Θα πρέπει να προσέξουν την παραμικρή λεπτομέρεια και να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις υφές και στις γεύσεις του πιάτου, ώστε να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να βρεθούν στον μεγάλο τελικό! Η καλή διαχείριση του άγχους, αλλά και των βημάτων της συνταγής, θα είναι παράγοντες που θα συντελέσουν στο επιτυχημένο αποτέλεσμα.
Ποιοι θα χαμογελάνε πλατιά, παρέα με τον Βασίλη, στο τέλος της βραδιάς;
Δείτε το trailer: