To album περιλαμβάνει special guests όπως: George Benson, Joe Bonamassa, Marlon Jackson, Eddie Levert, Kenny Neal, Bobby Rush και Stevie Wonder.
Η Gulf Coast Records και η Hillside Global ανακοινώνουν την νέα δισκογραφική δουλειά του μουσικού θρύλου Tito Jackson και “Under Your Spell”, που κυκλοφόρησε στις 6 Αυγούστου. Πριν από την κυκλοφορία αυτή, ο “Poppa T” μας παρουσίασε το πρώτο single του album, “Love One Another”, του οποίου το συνοδευτικό music video συγκεντρώνει μια πλειάδα από cameos των διάσημων μελών της οικογένειας του συμπεριλαμβανομένων της μητέρας του Katherine, των Janet, La Toya, Jackie, Marlon, Jermaine, 3T, Prince Jackson κ.α. αλλά και άλλων celebrities που βοηθούν με τις εμφανίσεις τους στη διάδοση του θετικού μηνύματος του τραγουδιού (Kim και Khloé Kardashian, Kris Jenner, Chris Tucker, Claudette King, Darren Hayes, Peter Andre, UB40, Smokey Robinson κ.α.).
Ο Tito Jackson, έχοντας ως έδρα την Καλιφόρνια, υποστηρίζεται στο ντεμπούτο του Blues album από μια σειρά από λαμπερούς special guests, συμπεριλαμβανομένων των George Benson, Joe Bonamassa, Marlon Jackson, Eddie Levert, Kenny Neal, Bobby Rush και Stevie Wonder, οι οποίοι προσθέτουν τα δικά του ιδιαίτερα μουσικά στοιχεία. Πάνω από όλα όμως, οι έμφυτες ικανότητες του Tito ως τραγουδιστής, τραγουδοποιός, κιθαρίστας, παραγωγός και ενορχηστρωτής βρίσκουν το χώρο να λάμψουν, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό δίσκο που προορίζεται για airplay και διθυραμβικές κριτικές.
Το ντεμπούτο single του album, “Love One Another”, είναι το τέλειο αντίδοτο για τη σημερινή εποχή στην οποία κυριαρχούν οι αμφιβολίες και ο τρόμος, καθώς τα φωνητικά του Tito, μαζί με τους Marlon Jackson, Bobby Rush και Kenny Neal ανεβαίνουν πάνω από το μουσικό στρώμα που χαρακτηρίζεται από τον γλυκό ήχο της φυσαρμόνικας του Stevie Wonder.
Το μουσικό συγγραφικό δίδυμο και Hall Of Famers, Kenny Gamble και Leon Huff, που έγραψαν παγκόσμιες και αλησμόνητες επιτυχίες για τους The Jacksons και The O’Jays, επανήλθαν από τη σύνταξη για να γράψουν το “All In The Family Blues” για τον Tito. Το τραγούδι περιλαμβάνει έναν ακόμη θρύλο του Hall Of Fame, τον Eddie Levert.
Ως φίλος και fan του εκλιπόντος θρύλου B.B. King, ο Tito αποτίει φόρο τιμής στον “ήρωά” του με τη διασκευή του στο κλασικό τραγούδι του 1964, “Rock Me Baby”, για το οποίο ο Tito έχει την τιμή να φιλοξενεί στα φωνητικά την κόρη του B.B., Claudette King. “Η Claudette και εγώ μοιραστήκαμε τα φωνητικά σε αυτό. Είναι μια υπέροχη νεαρή κυρία. Είναι απλά εξαιρετική. Μεγάλη τραγουδίστρια, υπέροχη προσωπικότητα και ποιον πιο κατάλληλο θα μπορούσε να έχει κανείς για να τραγουδήσει το “Rock Me Baby” από την ίδια του την κόρη;”, δήλωσε σχετικά με αυτή τη συνεργασία του σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο SounDarts.gr.
Συνεχίζοντας την πορεία που έθεσε ο Jackson όταν εντάχθηκε στη μουσική βιομηχανία ως μέλος των ανεπανάληπτων Jackson 5, ο Tito συνεχίζει να ωριμάζει ως μουσικός και ερμηνευτής, με το “Under Your Spell” να είναι το υπέρτατο δώρο του στο μουσικόφιλο κοινό. Στην ίδια συνέντευξή του στο SounDarts.gr δήλωσε σχετικά: “Ο κόσμος δεν γνωρίσει ότι οι Jackson 5 ξεκίνησαν παίζοντας blues. Πριν από την Motown είχαμε φτιάξει ένα set όπου ερμηνεύαμε περίπου 4 ή 5 blues τραγούδια επειδή τραγουδούσαμε στα clubs και είχαμε μπει στο κύκλωμα. Είχαμε αυτές τις 45λεπτες παραστάσεις και κάναμε 5 ανά διανυκτέρευση με ένα διάλειμμα 15 λεπτών μεταξύ των σετ και το κάναμε αυτό μέχρι τις 2 το πρωί. Αυτή ήταν λοιπόν πάντα η αγάπη μου και είπα “θα κάνω ένα blues album, εκεί που είναι πραγματικά η καρδιά μου”.
Βρείτε το “Under Your Spell” εδώ.