Δείτε την Κυριακή 13/3 στις 17:45 στο 34ο Επεισόδιο του MasterChef 2022 – MasterClass.
Μετά από μια ακόμη έντονη και γεμάτη απαιτητικές δοκιμασίες εβδομάδα, ο Γιώργος Μελανδίνος και η Βασιλική Δροσάτου, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό και αποχώρησαν.
Ημέρα ξεκούρασης και παύσης από το διαγωνιστικό κομμάτι αλλά και ευκαιρία για μάθηση για τους 16 διαγωνιζόμενους, που παραμένουν, αφού ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο MasterClass της εβδομάδας.
Το σημερινό μάθημα ξεκινά με τον chef κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος μοιράζεται την πολύτιμη γνώση του με τους διαγωνιζόμενους στο φιλετάρισμα αλλά και στη σωστή διαχείριση των υλικών, σε πιάτα όπως το ριζότο και το σεβίτσε. Αστεία και σχόλια, απορίες και γέλια, γεμίζουν την ημέρα στην κουζίνα του MasterChef 2022.
Καλεσμένος σε αυτό το MasterClass, o Food and Beverage Manager και του Masterchef 2022, chef Νίκος Θωμάς, ο οποίος έρχεται για να δείξει στους διαγωνιζόμενους τρόπους να φτιάξουν, με λίγα και απλά υλικά, συνταγές υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος.
Δείτε το trailer:
Δείτε την Κυριακή 13/3 στις 17:45 στο 34ο Επεισόδιο του MasterChef 2022 – MasterClass.
Μετά από μια ακόμη έντονη και γεμάτη απαιτητικές δοκιμασίες εβδομάδα, ο Γιώργος Μελανδίνος και η Βασιλική Δροσάτου, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό και αποχώρησαν.
Ημέρα ξεκούρασης και παύσης από το διαγωνιστικό κομμάτι αλλά και ευκαιρία για μάθηση για τους 16 διαγωνιζόμενους, που παραμένουν, αφού ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο MasterClass της εβδομάδας.
Το σημερινό μάθημα ξεκινά με τον chef κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος μοιράζεται την πολύτιμη γνώση του με τους διαγωνιζόμενους στο φιλετάρισμα αλλά και στη σωστή διαχείριση των υλικών, σε πιάτα όπως το ριζότο και το σεβίτσε. Αστεία και σχόλια, απορίες και γέλια, γεμίζουν την ημέρα στην κουζίνα του MasterChef 2022.
Καλεσμένος σε αυτό το MasterClass, o Food and Beverage Manager και του Masterchef 2022, chef Νίκος Θωμάς, ο οποίος έρχεται για να δείξει στους διαγωνιζόμενους τρόπους να φτιάξουν, με λίγα και απλά υλικά, συνταγές υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος.
Δείτε το trailer: