No Result
View All Result
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
No Result
View All Result

«Ο παράδεισος των κυριών» : Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας καθημερινής δραματικής σειράς στον ALPHA

by MikrofwnoTEAM
Σεπ 16, 2022
in Media
Reading Time: 1 min read
Μοιράσου το στο FacebookΜοιράσου το στο Twitter

Δείτε και αυτό

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Αποχαιρετά τον «Σίμο Πολύζο» και όσους συνεργάστηκε στον «Παράδεισο των Κυριών»

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Αποχαιρετά τον «Σίμο Πολύζο» και όσους συνεργάστηκε στον «Παράδεισο των Κυριών»

Ιούν 24, 2024
«Ο Παράδεισος των κυριών» : Ο καθένας, στο τέλος, θα πάρει αυτό που του αξίζει… (Trailer)

«Ο Παράδεισος των κυριών» : Ο καθένας, στο τέλος, θα πάρει αυτό που του αξίζει… (Trailer)

Ιούν 22, 2024
Γωγώ Μπρέμπου για «Παράδεισο των κυριών» : «Η Όλγα θέλει να αγαπά και να αγαπιέται χωρίς δεσμεύσεις» (vid)

Γωγώ Μπρέμπου για «Παράδεισο των κυριών» : «Η Όλγα θέλει να αγαπά και να αγαπιέται χωρίς δεσμεύσεις» (vid)

Ιούν 21, 2024
Κάντε share!
         
      

 

Η νέα μεγάλη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη την ίδια ώρα.

Μια μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή,μια δραματική σειρά εποχής με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, πλαισιωμένη από λαμπερούς πρωταγωνιστές που μεταφέρουν το θεατή στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60. Δυνατές ερμηνείες, γοητευτικοί πρωταγωνιστές, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές σε μια διαφορετική σειρά με όλα τα στοιχεία που την καθιστούν ακαταμάχητη.

Ένα λαμπερό πολυκατάστημα, δύο συνέταιροι, ένας μεγάλος έρωτας… κι ένας φόνος που θα ανοίξει το πιθάρι της Πανδώρας.

Με φόντο τον λαμπερό κόσμοτης μόδας και μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται απόμέσα σε μέρα σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσααλλά και τσιμεντούπολη, παρακολουθούμε τις ζωές των ανθρώπων που δουλεύουν σεένα πολυκατάστημα. Ανθρώπων όλων τατάξεων της τότε αναπτυσσόμενης Ελλάδας πουπροσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στονμοντέρνο και το παραδοσιακό τρόπο ζωής,την φτώχια και την αφθονία, τις προκαταλήψειςτου παρελθόντος και τις νέες ιδέες.

Αθήνα 1963. Το πολυτελές κατάστημα γυναικείας μόδας «Ο Παράδεισος των κυριών» είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτεςτου στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονταιφαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξημόδας με πρωταγωνίστρια την Σταρ Ελλάςκαι λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικήςπρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους,τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουντον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους.

Ο Ντίνος έχει δύοόνειρα, να δημιουργήσει το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο κατάστημα γυναικείας μόδας και να παντρευτείτην Αμαλία. Τα δύοόνειρα αυτά είναι απολύτως αλληλοεξαρτώμενα γιατί ο πατέραςτης Αμαλίας και διοικητής της τράπεζας,Χριστόφορος Μπουραντάς, δεν πρόκειται ναδώσει την κόρη του σεκάποιον αδημιούργητο. Οιδύο ερωτευμένοι που είναι ένα χρόνο μαζί,περιμένουν πως και πώς να γίνουν τα εγκαίνιατου μαγαζιού και αυτό να πάει καλά ώστενα μπορέσει ο Ντίνος να ζητήσειτο χέρι της και να ζήσουν  αυτοί καλά…

Ο Αριστείδης απότην άλλη, πιο πραγματιστής, έχει ωςαπόλυτη προτεραιότητα να επιτύχει το μαγαζί, βάζονταςσε δεύτερη μοίρα το γάμο του με την μνηστή του, Ντέπυ. Τον απασχολεί, όμως, και κάτι άλλο το οποίο έχει κρατήσει κρυφό από όλους. Πρόσφατα έμαθε ότι οι γονείς του, τους οποίους έχει χάσει εδώ και κάποια χρόνια, τον είχαν υιοθετήσει ως βρέφος και ψάχνει να βρει τις ρίζες του. Κλειδί στην αναζήτησή του, το κτίριο του Παραδείσου, που είναι πεπεισμένος ότι του κληροδοτήθηκε από τους βιολογικούς του γονείς.

Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια, θα ανακόψουν απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρουν αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωεςενός ανήθικου δράματος.

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.

Παραγωγή: JKPRODUCTIONS- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη RaiFiction & AuroraTv

 

 

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια:

 

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 1

Αθήνα 1963. Τα εγκαίνια του πολυτελούς καταστήματος γυναικείας μόδας «ο Παράδεισος των κυριών» αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την πρώην Σταρ Ελλάς – και αρραβωνιαστικιά του ενός εκ των δύο ιδιοκτητών-, και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους. Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της, της κρυφής σχέσης του Ντίνου, της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Εκείνο το βράδυ, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια θα ανακόψει απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

 

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 2

Οι τραγικές εξελίξεις έχουν αφήσει τον Ντίνο σε κατάσταση σοκ. Ο συνεταίρος και αδερφικός του φίλος βρίσκεται δολοφονημένος και η γυναίκα της ζωής του παντρεύεται άλλον. Επιπλέον τα εγκαίνια του μαγαζιού πρέπει να ακυρωθούν και η πιθανότητα της οικονομικής καταστροφής δεν φαντάζει πια τόσο μακριά. Μέσα σε όλα αυτά εμφανίζονται και δύο αστυνόμοι που αντί να βοηθούν στην λύση του μυστήριου του θανάτου του Αριστείδη, περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Γιατί η Μιράντα προσπαθεί να αποφύγει να δώσει κατάθεση και πως θα αντιδράσει η Αμαλία όταν καταλάβει ότι οι δικοί της επιμένουν να παντρευτεί τον άντρα που την κακοποίησε;

 

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 3

Η επιστροφή της Αμαλίας έχει δώσει κάποια ελπίδα για το μέλλον στον Ντίνο, ο οποίος δίνει εντολή τα εγκαίνια να γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Κι ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν πάλι σε μία σειρά, η εξαφάνιση της Ντέπυς, του τελευταίου ανθρώπου που είδε τον Αριστείδη ζωντανό, δεν αφήνει αμφιβολίες ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι παρουσιάζεται. Επιπλέον ο Αποστόλης πληροφορείται τον θάνατο του γιου του και ζητάει ευθύνες  από την Βικτώρια. Η μόνη της ελπίδα για να γλιτώσει από τις συνεχείς πιέσεις του- να επισπευστεί ο γάμος της ανιψιάς της με τον Πάρη, πράγμα, όμως, το οποίο αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι νόμιζε και θα την αναγκάσει να πάρει «έκτακτα» μέτρα.

 

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 4

Η Ντέπυ επισκέπτεται το σπίτι του Ντίνου και του εξηγεί τον λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε και πρέπει να παραμείνει εξαφανισμένη. Ο Ντίνος την πιέζει πριν διαφύγει στο εξωτερικό να δώσει κατάθεση στην αστυνομία κι ενώ εκείνη δέχεται τελευταία στιγμή, όλα ανατρέπονται. Εντωμεταξύ αποκαλύπτεται κι ένας άλλος φόνος και ο Αποστόλης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του ότι και με αυτόν συνδέεται η Βικτώρια. Όσο ο Ντίνος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της εφιάλτη.


Κάντε share!
         
      
Tags: Ο Παράδεισος των κυριών
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous Post

Νέα iPhone 14 & 14 Pro: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ

Next Post

«Confess / Εξομολογηθείτε» σε σκηνοθεσία Όλγας Ποζέλη | Από 2 Οκτωβρίου στο θέατρο Θυαμίς

MikrofwnoTEAM

MikrofwnoTEAM

Related Posts

Βόμβα: Η Lisa Kudrow έτοιμη να… κάνει check-in στη νέα σεζόν του White Lotus – Θα τη δούμε στο HBO;

Βόμβα: Η Lisa Kudrow έτοιμη να… κάνει check-in στη νέα σεζόν του White Lotus – Θα τη δούμε στο HBO;

Ιούν 7, 2025
«Stars System» : Πως θα μας επηρεέασει η Πανσέληνος του Ιουνίου; (Trailer)

«Stars System» : Πως θα μας επηρεέασει η Πανσέληνος του Ιουνίου; (Trailer)

Ιούν 7, 2025
Τον Ιούνιο η μπάλα παίζεται στον Alpha (Trailer)

ALPHA: Ο Alpha και πάλι στο πλευρό της Εθνικής!

Ιούν 7, 2025

«Άγιος Έρωτας» : Ο Μαρκόπουλος ενοχοποιεί τον Κυριάκο

Ιούν 6, 2025
Next Post
«Confess / Εξομολογηθείτε» σε σκηνοθεσία Όλγας Ποζέλη |  Από 2 Οκτωβρίου στο θέατρο Θυαμίς

«Confess / Εξομολογηθείτε» σε σκηνοθεσία Όλγας Ποζέλη | Από 2 Οκτωβρίου στο θέατρο Θυαμίς

No Result
View All Result

Categories

Facebook Twitter Youtube Instagram

Τελευταίες αναρτήσεις

  • Πανσέληνος Ιουνίου: Το «Φεγγάρι της Φράουλας» θα φωτίσει τον ουρανό την Τετάρτη 11 Ιουνίου
  • Νικ Τζόνας: Από τους Jonas Brothers… στους KISS – Ετοιμάζεται για τον ρόλο του Πολ Στάνλεϊ στη βιογραφική ταινία «Shout It Out Loud»
  • Ασυνήθιστη αναστάτωση στο Μπέρμιγχαμ: Ταύρος έκανε… βόλτα στους δρόμους της πόλης (vid)
  • Απίστευτο! Ο Τομ Κρουζ έγραψε ιστορία με 16 φλεγόμενα άλματα – Δείτε πώς μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες
  • Λάρα Φαμπιάν: Συγκίνηση και αποθέωση στο Christmas Theater με το «Je suis malade» (vid)

Kατηγορίες

Σεπτέμβριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
« Αυγ   Οκτ »

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.