Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Μαρτίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!
Ένα επεισόδιο που ξεπερνά κάθε έννοια δημιουργικότητας, αφού θα φτιάξει συνταγές γεμάτες έμπνευση και έξυπνα μυστικά που θα απογειώσουν γευστικά κάθε μία ξεχωριστά αλλά και όλες μαζί, παραδίδει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» αύριο Σάββατο 23 Μαρτίου στις 16:40.
Ξεκινάει με pancakes αλλά…. όχι όμως απλά pancakes, αλλά pancakes γλυκοπατάτας και η δημιουργικότητα πάει σε άλλα επίπεδα. Θα αξιοποιήσει αυτό το μοναδικό υλικό που είναι η γλυκοπατάτα δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα γεύσης που θα σας μείνει αξέχαστο όπως και το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού.
Για να σερβίρει αυτό το υπέροχο ορεκτικό σε ένα πιάτο βάζει ρόκα, ντοματίνια, ένα pancake, ρίχνει επάνω τριμμένη φέτα, κρέμα βαλσάμικο, άλλο ένα panckake, φέτα, κρέμα βαλσάμικο, επαναλαμβάνει άλλες 2 φορές και σερβίρει κάτι πολύ ξεχωριστό.
Για κυρίως γεύμα φτιάχνει μια πίτα, αλλά όχι μια οποιαδήποτε πίτα, μια χορτόπιτα με μανιτάρια, όλο φρεσκάδα, αντιθέσεις και υπέροχη γεύση. Αυτή η χορτόπιτα με μανιτάρια θα κάνει το σπίτι σας να μυρίσει Ελλάδα γιατί, εκτός από γευστική, είναι πολύ αρωματική.
Για επιδόρπιο ο Άκης δείχνει ένα τσουρέκι υπό τη μορφή donuts για να βιώσετε κάτι τόσο οικείο, όσο αυτό που σας προσδίδει η φανταστική τσουρεκένια γεύση και παράλληλα τόσο διαφορετικό και συναρπαστικό, όσο αυτό που βιώσετε όταν αυτό θα το γευτείτε σαν ντόνατ.
Στο τέλος Βουτάει τα ντόνατς σε λιωμένη σοκολάτα, δημιουργώντας σχήματα με λευκή λιωμένη σοκολάτα, προσθέτει αμύγδαλα, κάνει και διαφορετικούς συνδυασμούς μόνο με λευκή σοκολάτα και αμύγδαλα ή μόνο με σοκολάτα και σερβίρει.
Την Κυριακή 24 Μαρτίου ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40 στο οποίο δείχνει τρία πολύ παραδοσιακά φαγητά της Ελληνικής οικογένειας, οπότε αξίζει να έχετε στην κατοχή σας τις καλύτερες συνταγές γι αυτά.
Μια κοτόπιτα στο airfryer, μια εκπληκτική επιλογή για πίτα, πεντανόστιμη και πανεύκολη, αλλά και ένας εντελώς καινούργιος τρόπος να φτιάχνετε τις πίτες σας, που πραγματικά θα σας λύσει τα χέρια, αποτελεί μια τέλεια επιλογή για πρώτο πιάτο.
Για κυρίως γεύμα ο αγαπημένος μας σεφ επιλέγει ρύζι με καλαμαράκια, μια πολύ κλασική συνταγή για την Σαρακοστή αλλά και τόσο νόστιμη που αξίζει να την φτιάχνετε σε κάθε περίσταση και σερβίρει με φέτες λεμονιού, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, και χυμό από λεμόνι. Για επιδόρπιο, ο Άκης δείχνει ένα τσουρέκι υπό τη μορφή donuts για να βιώσετε κάτι τόσο οικείο, όσο αυτό που σας προσδίδει η φανταστική τσουρεκένια γεύση και παράλληλα τόσο διαφορετικό και συναρπαστικό, όσο αυτό που βιώσετε όταν αυτό θα το γευτείτε σαν ντόνατ!
Δείτε το trailer εδώ:
Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Μαρτίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!
Ένα επεισόδιο που ξεπερνά κάθε έννοια δημιουργικότητας, αφού θα φτιάξει συνταγές γεμάτες έμπνευση και έξυπνα μυστικά που θα απογειώσουν γευστικά κάθε μία ξεχωριστά αλλά και όλες μαζί, παραδίδει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» αύριο Σάββατο 23 Μαρτίου στις 16:40.
Ξεκινάει με pancakes αλλά…. όχι όμως απλά pancakes, αλλά pancakes γλυκοπατάτας και η δημιουργικότητα πάει σε άλλα επίπεδα. Θα αξιοποιήσει αυτό το μοναδικό υλικό που είναι η γλυκοπατάτα δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα γεύσης που θα σας μείνει αξέχαστο όπως και το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού.
Για να σερβίρει αυτό το υπέροχο ορεκτικό σε ένα πιάτο βάζει ρόκα, ντοματίνια, ένα pancake, ρίχνει επάνω τριμμένη φέτα, κρέμα βαλσάμικο, άλλο ένα panckake, φέτα, κρέμα βαλσάμικο, επαναλαμβάνει άλλες 2 φορές και σερβίρει κάτι πολύ ξεχωριστό.
Για κυρίως γεύμα φτιάχνει μια πίτα, αλλά όχι μια οποιαδήποτε πίτα, μια χορτόπιτα με μανιτάρια, όλο φρεσκάδα, αντιθέσεις και υπέροχη γεύση. Αυτή η χορτόπιτα με μανιτάρια θα κάνει το σπίτι σας να μυρίσει Ελλάδα γιατί, εκτός από γευστική, είναι πολύ αρωματική.
Για επιδόρπιο ο Άκης δείχνει ένα τσουρέκι υπό τη μορφή donuts για να βιώσετε κάτι τόσο οικείο, όσο αυτό που σας προσδίδει η φανταστική τσουρεκένια γεύση και παράλληλα τόσο διαφορετικό και συναρπαστικό, όσο αυτό που βιώσετε όταν αυτό θα το γευτείτε σαν ντόνατ.
Στο τέλος Βουτάει τα ντόνατς σε λιωμένη σοκολάτα, δημιουργώντας σχήματα με λευκή λιωμένη σοκολάτα, προσθέτει αμύγδαλα, κάνει και διαφορετικούς συνδυασμούς μόνο με λευκή σοκολάτα και αμύγδαλα ή μόνο με σοκολάτα και σερβίρει.
Την Κυριακή 24 Μαρτίου ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40 στο οποίο δείχνει τρία πολύ παραδοσιακά φαγητά της Ελληνικής οικογένειας, οπότε αξίζει να έχετε στην κατοχή σας τις καλύτερες συνταγές γι αυτά.
Μια κοτόπιτα στο airfryer, μια εκπληκτική επιλογή για πίτα, πεντανόστιμη και πανεύκολη, αλλά και ένας εντελώς καινούργιος τρόπος να φτιάχνετε τις πίτες σας, που πραγματικά θα σας λύσει τα χέρια, αποτελεί μια τέλεια επιλογή για πρώτο πιάτο.
Για κυρίως γεύμα ο αγαπημένος μας σεφ επιλέγει ρύζι με καλαμαράκια, μια πολύ κλασική συνταγή για την Σαρακοστή αλλά και τόσο νόστιμη που αξίζει να την φτιάχνετε σε κάθε περίσταση και σερβίρει με φέτες λεμονιού, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, και χυμό από λεμόνι. Για επιδόρπιο, ο Άκης δείχνει ένα τσουρέκι υπό τη μορφή donuts για να βιώσετε κάτι τόσο οικείο, όσο αυτό που σας προσδίδει η φανταστική τσουρεκένια γεύση και παράλληλα τόσο διαφορετικό και συναρπαστικό, όσο αυτό που βιώσετε όταν αυτό θα το γευτείτε σαν ντόνατ!
Δείτε το trailer εδώ: