Ο κύκλος έκλεισε και το αντίο ήρθε με συναίσθημα.
Ο Τάσος Ιορδανίδης, ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του για τελευταία φορά και μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.
«Μόλις έκανα το τελευταίο μου πλάνο στη σειρά, μετά από 4 χρόνια. Υπάρχει μια συγκίνηση,» έγραψε ο ηθοποιός, κάνοντας τον απολογισμό μιας ολόκληρης τηλεοπτικής εποχής.
Όπως είχε αποκαλύψει και νωρίτερα, δεν σκόπευε να συνεχίσει στην 5η σεζόν της επιτυχημένης παραγωγής του MEGA, και η απόφαση αυτή ήρθε με ωριμότητα και καθαρό βλέμμα.
Ο Ιορδανίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει με θέρμη τους Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνα Δημητρίου, καθώς και όλη την παραγωγή και τη σκηνοθετική ομάδα για την εξαιρετική συνεργασία.
«Όλους τους συναδέλφους που μοιραστήκαμε στιγμές. Δεν μπορώ να μην κάνω ιδιαίτερη μνεία στον πατέρα μου, Νίκο Γαλανό. Στην Αντιγόνη Νεοφύτου, στην πριγκίπισσα την Κουλουκάκου και στη βασίλισσα Γκερέκου. Και τον κολλητό μου τον Γιάννη Κρητικό.»
Με λόγια τρυφερά και γεμάτα αγάπη, ο Τάσος Ιορδανίδης έκλεισε το κεφάλαιο αυτό με μια μόνο φράση:
«Αγάπησα και τον Μάνο και τη Μάνη πολύ. Εις το επανιδείν».
Ένας ρόλος που άφησε το δικό του αποτύπωμα, ένας ηθοποιός που αποχώρησε με αξιοπρέπεια και μια σειρά που συνεχίζει – αλλά σίγουρα θα τον νοσταλγήσει.
‘
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.